Лидл ::78::

• 96 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Имаше пресен бейби спанак в тарелки 1,99 лв., някой вземал ли е, добър ли е?
В Лидл НЕ намерих шафран Naughty
Аз обожавам бейби спанака! Този най-ситния. Правя го на салата с настъргани моркови и ябълки. Но бях изненадана когато във Варна, Лидл до Зеленчуковата борса, за бейби спанак видях, че се продават едни дърти огромни листа. Дори мислех да снимам тарелките.
Шафран и аз не съм виждала в Лидл. Има го в магазините за подправки или арабски магазини.

# 196
  • Mostly in my mind
Аз също обичам кафето да е по-голям процент робуста и по-малък -арабика. От Лаваците ползвам само "Крема е густо" - розово и синьо е. Всички останали Лаваци ми киселеят. От Лидълските кафета никое не ми допадна, но те са си тип немски кафета....все кисели Simple Smile
Уау. За пръв път чувам Лаваца на някой да киселее. Пробвай черната, която е 100% арабика. Страшно ароматна и мека е. Определено не киселее. Simple Smile)
Именно Simple Smile тя е най-кисела Simple Smile  Под "кисело" нямаме предвид буквално киселеене,просто аз обичам плътно, тежко кафе, а арабиката е тъничка , т.е. мека както му казваш ти Simple Smile  Въпрос на вкус си е Simple Smile
е да, не е много силна. средна е/медиум, но къде е мека, къде е кисела. по моите рецептори са съвсем разл.неща Mr. Green Mr. Green
Bakerita, да не харесваш от тези тероарните? Аз веднъж пих и имах сърцебиене цял ден  Blush Blush

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 21:21 от Лолита

# 197
Аз шафран досега в Бг магазин не съм виждала, камо ли пък да очаквам да го намеря в някоя от веригите.  Peace
Има, аз съм купувала от Фантастико този https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D0%B0%D1%84%D1%80%D0%B0%D0 … PJJVC9tuRbz2SM%3A и млян от Метро.

Лавацата и на мен ми киселее, но синята се научих да я пия и я харесвам Peace
Наирянка , благодаря за споделеното, ще взема и аз  bouquet

# 198
Искам да ви питам нещо. Купих си от възглавничките за шиатсу масаж за врат, но не загрява  newsm78. Върнах я, втората също не загрява и започвам да се съмнявам, че аз не правя нещо както трябва ... някой има ли идея каква може да е причината  newsm78
За загряването си има отделно бутонче....при мен ( от миналата година ) са нарисувани вълнички. Трябва да го включиш за да започне да загрява.

Натиснах го, но не загрява ... утре ще ходя пак да сменям ... аман ...

# 199
Нагряването на масажната възглавница не се усеща като при електрическа възглавница.
И при моята почти не се усеща затопляне.

# 200
Шафран в Лидл не е имало никога - поне аз не съм срещала .
Виждала съм в Кауфланд при подправките .

# 201
Шафран в Лидл не е имало никога - поне аз не съм срещала .
Виждала съм в Кауфланд при подправките .

Аз съм купувала от Кауфланд и Карфур. В Лидл никога не съм виждала.

# 202
Куркумата се използва като заместител на шафрана.

# 203
Може и червен пипер вместо шафран. Може и без него.

# 204
Шафран купувам от едно магазинче на графа за чайове и подправки, входа му е до книжарница Ориндж- индийски и се продава насипен, доволна съм, а пък и цената му е наполовина от този, който продават във Фантастико на котани.
Оттам доста подправки купувам.
П.с. и кърито дава жълт отенък, но всяка от тези подправки придава по различен вкус

# 205
Това е  в Сф явно -ама България не е само София и аз не съм там Grinning Агнес тоже .

# 206
Нагряването на масажната възглавница не се усеща като при електрическа възглавница.
И при моята почти не се усеща затопляне.
Да, загряването на възглавницата за масаж е слабо, за да е безопасно. Като се натиснат вълничките, загряването включва и въртящите се части (които масажират) започват  да светят червено.

# 207
  • Пловдив
Да, куркумата идеално замества шафрана. Моят е вносен и не знам тук как върви, но със сигурност съм виждала шафран и тук... Не София. Simple Smile

# 208
Просто споделих, а ето тези правят доставки, малко са по-скъпички, но няма нещо, което да съм взела оттам и да съм останала разочарована
http://baharatbg.com/index.php?route=product/category&path=63

# 209
  • Асеновград
Рибните пръстчета вкъщи не се одобриха. Sad
Шафран взимам от Кауланд. Peace
Днес ще взема круши , и съм сигурна че покрай тях и  още ,,100.. неща. Blush

Общи условия

Активация на акаунт