Лидл ::78::

• 96 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Аз също обичам кафето да е по-голям процент робуста и по-малък -арабика. От Лаваците ползвам само "Крема е густо" - розово и синьо е. Всички останали Лаваци ми киселеят. От Лидълските кафета никое не ми допадна, но те са си тип немски кафета....все кисели Simple Smile

# 181
  • Пловдив
Някой има ли от детските туристически обувки,да каже дали пропускат  Thinking Може би има нейде останали номера

Аз купих на баткото, ходи вече 1 месец с тях и не пропускат, хубави са. Синът ми не харесва само това, че са с връзки и постоянно се развързват (на 9г. е, а още не се е научил да връзва обувки)
аз затова ги върнах предният път...ама сега съм в чуденка...обаче вариантът отпада.Благодаря!

# 182
Много са добри туристическите обувки,не пропускат,а сме ги пробвали в река и в снега.Повече ми харесват от апреските,които запарват,и не стават за у-ще.Връзките ги усуквам два пъти и не се развръзват.Сега в студа им слагам стелка от естествена вълна и си е топло крачето,без да се изпотяват чорапките.

# 183
Мерси за отзивите!

# 184
Много е празен Лидл.Липсват основни продукти, като яйца, а сьомга вчера сутринта нямаше.
Шоколад взех от натуралния, не ми допадна.
Липсва щандът с намалените плодове и зеленчуци.

# 185
Не само Лидл е празен. В К.е същото.На мидите мустаците се махат с дръпване. Излиза само мустака.

# 186
Аз мислех че всички днес ще сте на миди с ориз Wink Те са замразени, има си ги постоянно Wink

# 187
  • от Луната
Ами водата е според вида ориз- някои видове ориз са 2:1, други 3, че и 4: 1 Simple Smile Зависи си от вашия ориз
Аз слагам на тази опаковка около една чаша ориз и съответното количество вода. То сигурно може и във фурната, ма мен ме мързи и директно в тенджерата оставям на по-слабичък огън да се задуши всичко, ориза да си дръпне водата.
Момичета, това е най-най-простата рецепта за ориз с нещо, в случая миди Simple Smile , която може да съществува.
 Ето една сходна рецепта за тези, които се притесняват и обичат по-точни мерки, http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … i-s-oriz-na-furna
Пак да кажа, и на котлона си става.  
Да добавя взимала съм опаковка морски дарове, бяха много хубави също, но синът ми се изрина от тях и спрях да ги купувам, но иначе ги препоръчвам и тях.

Ма верно сте много лоши с тия миди  Mr. Green. Рецептата на Хепи ще се пробва непременно тия дни. Аз понеже нямам фурна и готвя ориза на тенджера, та съм забелязала, че след като налея водата (топла) и засека точно 20 мин трябва да махна от котлона, дори и да има малко водичка. Ориза си я поема и ми става супер, а не на каша. За кремвиршите взимам само на Пикок и са супер, детето ги обожава.

# 188
Искам да ви питам нещо. Купих си от възглавничките за шиатсу масаж за врат, но не загрява  newsm78. Върнах я, втората също не загрява и започвам да се съмнявам, че аз не правя нещо както трябва ... някой има ли идея каква може да е причината  newsm78

# 189
Взех миди, рибни пръстчета, броколи, грах, царевица и ролца раци - другите неща ми се видяха скъпи - морските дарове конкретно, а пък и моите предпочитат скаридите, сьомгата имаше по един мазен слой отдолу, а и по спомен във Фантастико е на по-ниска цена. Та сега ще правя миди с ориз и зеленчуци, почти като описаната паея. Мустаците ще ги чистя със сигурност Peace
Взех и 2 малки шоколадчета за проба. Как щях да забравя - 3 круши взех, разкошни са, дори миришат на круша - одобриха се и те.
Имаше пресен бейби спанак в тарелки 1,99 лв., някой вземал ли е, добър ли е?
В Лидл НЕ намерих шафран Naughty

# 190
Аз съм взимала бейби спанак и този от голямата разфасовка - харесвам ги. По-често взимам от големия, стига ми за седмица и вкъщи много го харесват.

# 191
  • Sofia
Аз шафран досега в Бг магазин не съм виждала, камо ли пък да очаквам да го намеря в някоя от веригите.  Peace

# 192
  • Mostly in my mind
Аз също обичам кафето да е по-голям процент робуста и по-малък -арабика. От Лаваците ползвам само "Крема е густо" - розово и синьо е. Всички останали Лаваци ми киселеят. От Лидълските кафета никое не ми допадна, но те са си тип немски кафета....все кисели Simple Smile
Уау. За пръв път чувам Лаваца на някой да киселее. Пробвай черната, която е 100% арабика. Страшно ароматна и мека е. Определено не киселее. Simple Smile)

# 193
  • Sofia
Уау. За пръв път чувам Лаваца на някой да киселее. Пробвай черната, която е 100% арабика. Страшно ароматна и мека е. Определено не киселее. Simple Smile)
Именно Simple Smile тя е най-кисела Simple Smile  Под "кисело" нямаме предвид буквално киселеене,просто аз обичам плътно, тежко кафе, а арабиката е тъничка , т.е. мека както му казваш ти Simple Smile  Въпрос на вкус си е Simple Smile

# 194
  • Sofia
Искам да ви питам нещо. Купих си от възглавничките за шиатсу масаж за врат, но не загрява  newsm78. Върнах я, втората също не загрява и започвам да се съмнявам, че аз не правя нещо както трябва ... някой има ли идея каква може да е причината  newsm78
За загряването си има отделно бутонче....при мен ( от миналата година ) са нарисувани вълнички. Трябва да го включиш за да започне да загрява.

Общи условия

Активация на акаунт