Лидл ::78::

• 96 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Минавам да похваля крушите, просто са разкошни !

# 166
  • Велико Търново
Минавам да похваля крушите, просто са разкошни !

Наистина са страхотни, от снощи до тази сутрин ометени поне 2кг.

# 167
Ама вЕрно сте много лоши с тези миди  . Mr. Green Ще ги пробвам, както и калмарите.  Peace

# 168
  • have faith and be patient ..
 а аз портокалите в готовите разфасовки - узрели ,сладки и сочни , точно каквито ми трябваха за фреш

# 169
Ами водата е според вида ориз- някои видове ориз са 2:1, други 3, че и 4: 1 Simple Smile Зависи си от вашия ориз
Аз слагам на тази опаковка около една чаша ориз и съответното количество вода. То сигурно може и във фурната, ма мен ме мързи и директно в тенджерата оставям на по-слабичък огън да се задуши всичко, ориза да си дръпне водата.
Момичета, това е най-най-простата рецепта за ориз с нещо, в случая миди Simple Smile , която може да съществува.
 Ето една сходна рецепта за тези, които се притесняват и обичат по-точни мерки, http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … i-s-oriz-na-furna
Пак да кажа, и на котлона си става.  
Да добавя взимала съм опаковка морски дарове, бяха много хубави също, но синът ми се изрина от тях и спрях да ги купувам, но иначе ги препоръчвам и тях.

# 170
Да ви кажа, онзи ден купих малка опаковка на рибените пръстчета, за да ги пробваме. 450 грама - 18 броя в кутията, струваха под 3 лева (2,85 лв примерно). Не гледам касовата бележка, но ако е истина, да си купиш две кутии е по-евтино от ХХL опаковката.  Peace

Рибните пръстчета са два вида . Явно си купила от по -евтините .
 Не помня цени - но този вид не е под 3лв.
Аз също се подведох по друг етикет и взех малка опаковка от 450гр (15 броя), но в къщи видях, че беше маркирана около 4лв. Сигурна съм, че не видях етикет с такава цена в магазина около пръчиците.  Crossing Arms

# 171

Да ви кажа, онзи ден купих малка опаковка на рибените пръстчета, за да ги пробваме. 450 грама - 18 броя в кутията, струваха под 3 лева (2,85 лв примерно). Не гледам касовата бележка, но ако е истина, да си купиш две кутии е по-евтино от ХХL опаковката.  Peace

да, два вида са, по-евтините имат и по-тънко рибено филе под панировката.

# 172
  • Пловдив
Ами, паелята ми е много празнична и в нея има малко рибно филе 200 гр.- може да е от сьомга или всяка бяла риба (нарязано на парчета), малко бяло пилешко месо (половин пеперуда), половин пакет лидълски миди (в торби са и са сварени), половин пакет морски дарове от Лидл (в кутии са и са с много добре овкусени), 2 ч.ч. ориз, 1/2 ч.ч. варена царевица, 1 ч.ч  бланширан зелен боб (от тъничкия), 3 моркова нарязани на кубчета, 2-3 глави лук, лимони, сол, зехтин, шафран, естрагон, чер пипер.
 chef Запържвам лука в зехтин, после слагам пилешкото на късчета, рибата, после рибните дарове, морковите, боба и задушаваме 5 минути. Добавям измития ориз. Заливам с вода 1:3.5 и варя 10 минути до полуготовност. Добавям царевицата, подправките, разбърквам добре, захлупвам, изключвам котлона и оставям яденето на котлон още половин час.Сервира се поръсено с магданоз и подправки. Рецептата е взета оттук оттам и нагласена по наш вкус. Получава се страхотно!
А, да! Готвя паелята на котлон, а не на фурна.

# 173

Да ви кажа, онзи ден купих малка опаковка на рибените пръстчета, за да ги пробваме. 450 грама - 18 броя в кутията, струваха под 3 лева (2,85 лв примерно). Не гледам касовата бележка, но ако е истина, да си купиш две кутии е по-евтино от ХХL опаковката.  Peace

да, два вида са, по-евтините имат и по-тънко рибено филе под панировката.
Да, малката разфасовка от същите рибени пръчици е 450 гр. и струва 3,99 лв.(вдигнаха им цената преди няколко месеца, преди беше 3,49 лв)Другите са по-евтини, но мисля и с по-малък грамаж, не съм сигурна за грамажа,  защото не съм купувала от тях.

# 174
По-евтините рибни пръчици са с мляна смес вътре. По-скъпите са с рибно филе.

# 175
  • Русе
Лавацата която пия е 70% Робуста и 30% Арабика, но може и да се прежаля да пробвам и Беларом.
Коя е тази Лаваца, може ли снимка?
И аз не обичам да ми киселее кафето.
Днес се сетих, че снощи покрай марусите и балатонките, забравих да ти отговоря на въпроса Laughing Ето го кафето
Скрит текст:

# 176
  • Пловдив
Някой има ли от детските туристически обувки,да каже дали пропускат  Thinking Може би има нейде останали номера

# 177
  • Mostly in my mind
Лавацата която пия е 70% Робуста и 30% Арабика, но може и да се прежаля да пробвам и Беларом.
Коя е тази Лаваца, може ли снимка?
И аз не обичам да ми киселее кафето.
Днес се сетих, че снощи покрай марусите и балатонките, забравих да ти отговоря на въпроса Laughing Ето го кафето
Скрит текст:
Lemy, която и  Лаваца да вземеш, няма да киселее.  Simple Smile

# 178
Някой има ли от детските туристически обувки,да каже дали пропускат  Thinking Може би има нейде останали номера

Аз купих на баткото, ходи вече 1 месец с тях и не пропускат, хубави са. Синът ми не харесва само това, че са с връзки и постоянно се развързват (на 9г. е, а още не се е научил да връзва обувки)

# 179
И ние взехме два чифта, за да ги сменя
Неделя бяха на Витоша в големия сняг, не са пропуснали Wink

Общи условия

Активация на акаунт