Лидл ::78::

• 95 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Взех и аз олекотена завивка, мекичка е ..
Имаше останали подобни от минала промоция, на цена 45 лв, в чанта с цип, също бели. Разликата беше във формата на шевовете само Thinking
аз имам двойна...лятото я купувах,ако стаята не се отоплява не е оферта.ползвам я за шалте  Wink

# 451
  • Mostly in my mind
Имаше останали подобни от минала промоция, на цена 45 лв, в чанта с цип, също бели. Разликата беше във формата на шевовете само Thinking
да, точно и при нас така. на мен тези от 45 лв. ми се сториха по-дебели, но може и заради шева да е.

# 452
Привет!   Hug
Отзиви за одеялото на промоция не видях , ако някой си го е купил ще сподели ли?!

# 453
Относно неработещата сокоизтисквачка - пробвайте без бележка да я замените, тя тази марка се продава само от тях, така, че може и да се съгласят  Peace
Няма да стане, днес ми потвърдиха за друг уред на Силвър Крест. Ако някой все пак е пробвал и е станало да каже, ще опитам и аз.

# 454
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Без касов бон е абсурдно да ви признаят не работещ уред.Има и други онлайн магазини,които предлагат тази марка.

# 455
да, точно и при нас така. на мен тези от 45 лв. ми се сториха по-дебели, но може и заради шева да е.

Аз ги проверих и двете - тези от 45 лв разкопчах ципа и пипнах, на моята от 39 лв й пробих найолна и пак пипах...да не подведа някого, но уж еднакви ми се видяха, но може да има минимална разлика Rolling Eyes Факт е обаче, че на тези от 45 лв., опаковката изглеждаше по-обемна, отколкото днешните...

# 456
Някой взел ли е от робота за 55 лева от разпродажбата във Варна? Казаха ми, че всички били отворени или върнати Tired.

# 457
  • Пловдив
Относно неработещата сокоизтисквачка - пробвайте без бележка да я замените, тя тази марка се продава само от тях, така, че може и да се съгласят  Peace
Няма да стане, днес ми потвърдиха за друг уред на Силвър Крест. Ако някой все пак е пробвал и е станало да каже, ще опитам и аз.
За наше щастие касовия бон е намерен! А ако няма друга бройка връщат ли парите?

# 458
  • София
Взех за проба един от чаршафите. Макар че не са чист памук, ми харесаха, мекички са. Имаше само лилаво и бяло, което ме отказа от терзанията дали да взимам и други.
Не съм виждала толкова тъпкан магазин. Нашият е малък - на Раковски пазаруваме - то тълпи, народ... И всеки само седи и гледа, звънят по телефоните, и правят суматоха.

# 459
Да връщат паричките

# 460
Някой взел ли е от робота за 55 лева от разпродажбата във Варна? Казаха ми, че всички били отворени или върнати Tired.
Вчера имаше 2 броя, но единия отворен и на части, а другата кутия лепена и с нарушена опаковка, аз се отказах, но много благодаря на eli70o0  bouquet за отзивчивостта и съдействието.

# 461
Да.

# 462
Взех 3 броя чаршафи с ластик, хареса ми материята, много мекичка. Исках да взема и от комплектите, но не ми харесаха, бяха от тънко хасе. Ще чакам да пуснат от по-хубавите чаршафи и тогава ще си взема.

# 463
Само да споделя факти. Купих си от различни места охладено месо да си го суша, в т.ч. и свинско контарфиле от Лидл. Всички меса при осоляването потъмняха, с изключение на това от Lidl. Също, уж охладено, а имаше тук-таме кристалчета лед. Забравих да погледна на етикета, дали е описано по какъв начин е постигнат този "свеж" ефект" Simple Smile

# 464
Гумените ботуши от миналата година по тоеа време, вчера се спукаха. Носила ги е не повече от 10 пъти. Мислих да взема нови сега, нонсе отказах. Взехнот Хиполенд, в момента имат акция, плащаш един чифт, вземаш два.
Вие си взехте от Хиполенд ли?Как са-топлят ли и дали пропускат?

Общи условия

Активация на акаунт