Лидл ::78::

• 95 488
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
На бележката пише 0,960х0,99 и малко по долу трябва да пише реалната цена  hahaha

# 511
Дали има още от крушите?Много са хубави.
Току-що взех от Лидл в Славейков Peace

# 512
Зарибихте ме и мен с крушите  Grinning Вчера взех само две, защото не ми харесаха на външен вид, но като ги опитахме - много сочни и вкусни и утре ще се взимат още, ако има останали, разбира се.

Не можах да видя къде са силиконовите капаци  newsm78 Някой може ли да ме ориентира?

# 513
При нас са срещу чаршафите....силиконовите капаци.

# 514
Уж гледах навсякъде, а не ги намерих. Търсих ги и при изнесените неща от италианската седмица, но и там не ги намерих. Значи утре ще ги търся пак по средата.

# 515
Никъде не виждам ранички, може ли линк?

# 516
кой препарат ще ми препоръчате от Лидл, подходящ за миене на банята и тоалетната? Да не прави много пяна, че после няма изплакване.

# 517
  • виртуално
кой препарат ще ми препоръчате от Лидл, подходящ за миене на банята и тоалетната? Да не прави много пяна, че после няма изплакване.

много препарати съм изпробвала, но съм доволна единствено от Denkmit Универсален препарат за почистване с оцет от DM

# 518
  • Перник
Като стана дума за препарати - някой да е пробвал праховете за пране на Лидл? Аз съм купувала течен Формил за цветно пране и ми хареса, но за техен прах не съм се престрашила още.

Банята мия с Cleffect (1 л., кремообразен, жълта опаковка, но не мога да намеря картинка). Чисти добре и не прави пяна.

# 519
В темата за праховете и течните перилни препарати Гес хвалеше Формил прах за цветно пране . На мен опаковката ми е голяма и още не съм го пробвала , но може би ще си взема някой ден.

# 520
  • Сливен

много препарати съм изпробвала, но съм доволна единствено от Denkmit Универсален препарат за почистване с оцет от DM

ММ много го харесва този препарат,казва че е единствено с него не му се налага да търка смесители,плочки,само намазва,изполива и всичко свети.

# 521
Всички препарати, прахове, таблетки на Денкмит, които съм купувала, са страхотни!

# 522
  • Берлин
Аз с молба някой , ако може, да ми пусне снимка на мидите, които купувате за паеля. Много благодаря

# 523
  • В полите на Витоша :)
От пъзелите 3 и 4 в 1 само с Мечо Пух и с Принцеси видях с по 20 части (за 3+). Другите са за 4+ и 5+.

Въпросът ми е виждали ли сте и други картинки от по 20 елемента?

# 524
И ДМ имам близо, така че ще взема Денкмит. Благодаря.

За пране ползвам концентрирания Формил за цветно, но аз не съм доволна изобщо вече ни от прахове, ни от перални.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт