Лидл ::78::

• 95 432
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Чаршафи купихте ли ? Хубави ли са ?

# 526
Малко оф топик, обаче пробвах телешко рагу по рецептата от книгата на шишков със сушени домати...никак не ми хареса. От брошурките с рецепти мин год бях правила спаначеното суфле на манчев и него не харесах...

# 527
  • In the shadows of my mind
Преди време бях чела в темите за Лидл за някакъв много успешен препарат за баня, в шише с пръскалка, с хлор ли беше, какво беше... някой дали си спомня кой е и дали го има в постоянния асортимент?  Crazy

# 528
  • В.Търново
Аз днес се засилих за чаршафи, но имаше само бели и не взех искам цветен. За материята нищо немога да кажа нямаше разпечатан да пипна Simple Smile ( то нормално де те са опънати на картон сякаш, но ми се видяха тънки ).

# 529
Преди време бях чела в темите за Лидл за някакъв много успешен препарат за баня, в шише с пръскалка, с хлор ли беше, какво беше... някой дали си спомня кой е и дали го има в постоянния асортимент?  Crazy
Не е от постоянния асортимент, а от промоциите с препарати за почистване. За съжаление, в последните няколко такива промоции го няма, а ми вършеше идеална работа, особено за трудно достъпни места.

# 530
Тоя с хлор не е ли в постоянния,  аз мисля че си е в редовния

# 531
Ралчо, какви химикали се съдържат в замразеното в последствие охладено месо? Simple Smile
Нямам представа Лолита, но
Всички меса при осоляването потъмняха, с изключение на това от Lidl.
И газовете в опаковката нямат никакво отношение към това.
А по спомен мисля, на рекламите около месото пише "ПРЯСНО". Ако замразеното и размразено е прясно, то тогава това което не е замразявано и е на няколко дни какво е? Може би "свръх прясно" Simple Smile
Не мисля че е редно да се консумира сурово месо не заради химикали.
Дали е редно не знам, но суджуците, луканките, пастърмата, филето Елена и т.н. са си доста вкусни неща, макар да са сурово-сушени.

# 532
  • София
Чаршафи купихте ли ? Хубави ли са ?
Аз взех един от най-малките размери. Имаше само бели и някакво нещо като пепел от рози. В момента съхне, не съм го слагала на леглото още. Макар че не е чист памук, ми хареса на допир - тънки са и леки. Децата имат подобни от няколко години, освен че се сдобиха с неизпираеми петна при едно разваляне на пералнята, нямам никакви други забележки. Ако имаше по-свястни цветове, бих взела и за спалнята, и по един за децата (имам две момчета и това розавото ще го пазя за спешни случаи)

# 533
  • Пловдив
Момичета, имам едно питане.  Бях купила няколко тарелки от свинското филе в було и го замразих за по-нататъшна употреба. В събота очаквам гости и се чудя дали да не извадя тези филета, но се питам как да ги приготвя. Вие какво ги направихте? Предложете ми рецепта, моля.
Купих си решетката, но още не съм я пробвала. Купихме заек, който мисля да правя на яхния със сини сливи, сиренето в кутия на Пилос, което се одобри у дома и взех от месното руло от промоцията, но то не ни хареса.

# 534
  • София
Филето в було пекох на открита скара. Скъпия не го одобри, аз го доизядох. Пени се, не пени - пари съм давала.
Може би и на грил-тиган ще стане, но нека си кажат кулинарките.
Местното руло го купих още преди години, при откриването на магазина. Не ни хареса, но кучето го хапна.

# 535
Месното руло е отврат, какво месо може да има в нещо, което е 700 грама(толкова ли беше) и струва 2,50?

# 536
  • Пловдив
Месното руло е отврат, какво месо може да има в нещо, което е 700 грама(толкова ли беше) и струва 2,50?
Ами права си, но реших да пробвам.  Peace Така или иначе всички колбаси са предимно соя. С този повече няма да сбъркам.

# 537
  • софия
Не е в постоянния. Пускат го (понякога) в акция "Блясък".

# 538
Аз го имам, но толкова много мирише, че е ползван само 2 пъти ooooh!

# 539
  • софия
Аз го имам, но толкова много мирише, че е ползван само 2 пъти ooooh!
Така е. Ползва се с противогаз, чак сълзи ти избиват, но чисти перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт