Лидл ::78::

• 95 421
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Перник
Месното руло го яде мъжът ми. И котаракът. На мен ми е гадно.

# 541
  • Пловдив
Здравейте,да ви питам някой има ли такава парочистачка и доволен ли е
 http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-5EAFBA36-50BF1FC2/lsp/hs … D1%87%D0%BA%D0%B0
и скоро виждали ли сте по магазините?

# 542
За раничката да помоля, не я виждам в каталога.
Видях я.

# 543
Крушите наистина са страхотни!  bouquet

# 544
  • София
Крушите наистина са страхотни!  bouquet
+1 Вече трети път купувам Simple Smile

# 545
  • Пловдив
Миди ли не бяха, круши ли...  Mr. Green И от едното купих, и от другото. Много вкусни!  Heart Eyes Бейби спанакът също го одобрихме.

И пюре от кестени взех, да не остана по-назад. Сега чака по-добри времена - идея и свободно време да я реализирам.

Бях в три магазина в Пловдив в последните дни и не само, че никъде няма чай в пакети "Сър Едуард" с малини и шипки, но няма никакъв друг вид, липсва и етикет. Дано само му сменят опаковката, защото ми е много любим, а запасите ми свършиха.  Confused

# 546
  • Пловдив
Мидите и бейби спанака вече обсъдихме как да ги приготвим.
А какво ще правим с пюрето от кестени, дето и аз го взех?  Thinking  newsm78  Joy

# 547
Мидите и бейби спанака вече обсъдихме как да ги приготвим.
А какво ще правим с пюрето от кестени, дето и аз го взех?  Thinking  newsm78  Joy

Пюрето от кестени много ми хареса. Опитах го да видя все пак какъв вкус има, ами ако не ми беше неудобно щях да го хапна малко по малко...  Party И да споделя как го приготвих - смесих го със сметана и го сложих върху бисквити, стафиди и орехи. Импровизация на крем, но се получи много вкусен.  Heart Eyes

# 548
  • Бургас
Аз си го направих на крем - в тенджерка се загряват пюрето и 100мл сметана (ползвах тази готварската в малките кофички и сложих около 150мл) бъркайки през цялото време за да стане хомогенна сместа. Когато аха да заври, се маха от котлона и се слага 50гр начупен шоколад (сложих Беларом черен със сметана). Бърка се докато се разтопи шоколада, охлажда се покрито плътно с фолио, за да няма контакт с въздух и воала. Не е лош, но определено ме дразни тази есенция ром, дето са я хакнали в кестените  - исках си чисти, натурални кестени Tired

# 549
  • Пловдив
И аз си го представям с добавено масло, сметана, шоколад и някакви ядки - може би лешници и млени бадеми. Мерси за идеите!  bouquet
Все повече ми се ще да пробвам втората рецепта от този линк. chef
http://yoli-www.blogspot.bg/2010/11/blog-post_19.html?m=1

# 550
  • Пловдив
Миди ли не бяха, круши ли...  Mr. Green И от едното купих, и от другото. Много вкусни!  Heart Eyes Бейби спанакът също го одобрихме.

И пюре от кестени взех, да не остана по-назад. Сега чака по-добри времена - идея и свободно време да я реализирам.

Бях в три магазина в Пловдив в последните дни и не само, че никъде няма чай в пакети "Сър Едуард" с малини и шипки, но няма никакъв друг вид, липсва и етикет. Дано само му сменят опаковката, защото ми е много любим, а запасите ми свършиха.  Confused
а от кои миди намери?в пакета или вакуумираните?

# 551
  • Асеновград
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35710&rdeLocaleAttr=bg
Някой с отзиви за тази 3 в 1 показалка.Интересува ме телескопичната функция.А не откривам колко се разгъва. Иначе като гледам каталога май следващата седмица ще са само стандартните хранителни.
Коригирам се намерих и упътването :
Лазерна показалка
3 в 1 - химикалка, лазерна и телескопична показалка
Идеална за представяне на доклади, презентации или реферати
Телескопичната показалка може да се изтегля до ок. 56 см
Обхват на лазера: ок. 50 м
С упътване за употреба
Вкл. батерии тип копче

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 08:48 от Panayotu

# 552
  • София
Момичета, чудя се дали са наред нашите гумени ботуши?!?

Първо да кажа, че никога не е имала дъщеря ми такива ботуши и затова се чудя нормално ли е, или имат някакъв дефект.
Вчера ходи с тях за пръв път на училище, и понеже са и леко големки и сложих още едно чорапче. Вечерта чорапите бяха влажни, вътрешния чорап барабар със стелката също мокър. Извадих вътрешния чорап да го суша на парното и вътре в квадратчетата на дъното на ботуша имаше капчици  newsm78
Възможно ли е толкова много да й са се изпотили краката, че чак капчици да има, или пропускат  newsm78
Измих ги на чешмата, не се намокриха, но не се сетих да ги сложа в леген с вода.

Днес отново е с тях, ама с един чорап само. Ако довечера пак са мокри ще ги тествам в легена.

# 553
Аз есента взех на малкия от гумените ботуши без чорап. Много му се потят краката в тях, чорапите му стават като прани, пробвах ги в легена и не пропускат, но с тях краката му са мокри....

# 554
  • София
Вчера ходих за риб-ай стек в Лидл на Каблешков, но нямаше.
В другите магазини има ли все още ?

Общи условия

Активация на акаунт