ВТОРИ клас - 5тема

• 56 548
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Абсурд е на този етап да пусна Дребен където и да е из София сама. Тя не е проявявала и желание, де. На вилата спокойно ходи до магазина и по комшиите, но там е друго. Много откачени хора се навъдиха. Миналото лято отвлякоха дете от кварталната ни градинка, намериха го с двама мъже на гарата. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако се бяха забавили...
Не я оставям и сама вкъщи за повече от половин час. Тя не се страхува, но аз - да. Обаче аз съм контрол фрийк майка-орлица, колкото и да се опитвам да се боря с това.

Пускала съм го сам до пред входовете (паркинг е) - но с други деца и телефон... За по-далеч - ами, не, не още. От училище буса го стоварва пред входа - случвало се е да се прибере преди мен, но ми се обажда веднага и като цяло разликата е била 10-20 минути в тайминга, не повече.

# 241

Поетката се подвизава и в теста на щерката hahaha

Лятото се убих да търся детска школа по танци. Е, нЕмаше такова животно. Всички са само по време на учебната година. Сякаш лятото животът свършва ooooh!

# 242
  • София
Мъчение ми се струна да събудищ детето толкова рано за един чай. брр

И аз тъй мисля....
Всъщност, от как се е пръкнал при нас е златно правило: ако не е за градина / училище или друго някакво мероприятие с час (те не са много, ама все пак ще да има нещо, за което да не се сещам в момента... пътуване ранно примерно) не се буди детето, по никакъв начин или повод. Или който и да било друг. Като беше бебе (порядък година и половина) щастливо си се излюпваше къде обяд, добре му се е отразило. И обратно, ако няма някаква особено специална причина не се кара да ляга, когато сам не е пожелал.За най-голям ужасТ на всякакви баби и дядовци - лягаше къде полунощ тогава (и сега ако не е на училище... пък и като е горе-долу там) - добре му е понесло, не е и дехидрирал. Будила съм го за да пие само по време на ужасната варицела - просто с над 39 и половина той само спеше, а има нужда от течности.
ю

И щото да съм на всяка манджа мерудия да се изкажа и по въпроса за храненето: изобщо не се фиксирам в него.Плодове много-много не обича, зеленчуци - хептен. Газирано много обича, за разлика от сокове. А напоследък най-много налита на домашните ни суджуци... които правихме преди месец и знам точно какво съдържат: месо. Ами, просто кроасани и др. подобни глупости вече не внасяме в къщи - няма как да ги яде.м Ако е гладен, яде каквото има сготвено. Ако не е гладен, не го и карам да яде - докато не каже, че е гладен...

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 22:42 от katiABV

# 243
  • София
имаме половин ден в полицията, психолози, много беше интересно, разпитваха го дали го бия и дали е кърмен! няколко психолога, не един!
хванаха крадеца Simple Smile

Ъ!?!?!?

Ей, това ще да е много новаторски детективски метод за залавяне на крадец. Ако жертвата е кърмена, търси напред. Ако не е - назад. Ако за пръв път се е обърнала наляво, натам тичай да търсиш крадеца; ако надясно е било - бързо сменяй посоката!

# 244
  • В светлината на слънцето
Дъждец, с деца работят в Dance Academy. Поне работеха преди. Не съм минавала покрай зала Фестивална отдавна. Работеха цяло лято. Виж им на сайта най-добре. Там са събрани най-добрите имена. И цените са съвсем нормални. Peace

# 245
  • Пловдив
kati ABV моя син също като малък ,и сега почивните дни и ваканциите спи до късно.Тази събота стана в 12.30на обяд.За лягането вечер -от малък не обича да си ляга и това е.И ние го оставяме доста до късно,незнам ако го оставя-доколко ще стои,но той никога няма да каже че му спи.
Никога не съм им поставяла режими за ставане и лягане.

# 246
  • София
Дъждец, с деца работят в Dance Academy. Поне работеха преди. Не съм минавала покрай зала Фестивална отдавна. Работеха цяло лято. Виж им на сайта най-добре. Там са събрани най-добрите имена. И цените са съвсем нормални. Peace

Аз пък търсех рок ./ спортен рок по едно време - но и в този сайт не видях да предлагат, за деца...

# 247
  • София
имаме половин ден в полицията, психолози, много беше интересно, разпитваха го дали го бия и дали е кърмен! няколко психолога, не един!
хванаха крадеца Simple Smile

Ъ!?!?!?Ей, това ще да е много новаторски детективски метод за залавяне на крадец. Ако жертвата е кърмена, търси напред. Ако не е - назад. Ако за пръв път се е обърнала наляво, натам тичай да търсиш крадеца; ако надясно е било - бързо сменяй посоката!

Joy
Скрит текст:
имаше и още много бисери, примерно дали детето оспортува
а детето ходи на изправителна гимнастика и не спортува футбол или плуване, че да каже "да"
и си нямаше работа, та ме погледна въпросително
лелееее, като се усъмниха в нас:  "Последно, спортува или не спортува?! Кажете!"

дали го оставям сам и от каква възраст, за колко време
от каква възраст го пускам да се прибира сам (ей тука и аз се притесних Simple Smile )

какви оценки има в училище
колко осъствия, от тях неизвинени

но смееш ли да питаш ние ли сме крадците...

За лягането - скоро прочетох, че хормонът на растежа се отделя (най-вече или само ?) от 22 ч до ранните сутрешни часове. И си отговорих защо моите деца не растат като мен предимно лятото, а предимно зимата Sad

Иланг, много се зарадвах, че пусна снимката, прекрасно настроение ми даде! Тъкмо започвам да проучвам за състезателни танци Simple Smile
Но  Морена, ти ме разби, че нямате в групата нито едно момче...

# 248
  • В светлината на слънцето
Кати, дъщеря ми отскоро тръгна на състезателна спортна аеробика и ми се върти в главата, че май имаха и спортен рок. Ще й кажа да пита треньорката. В зала Универсиада са.

# 249
Лулу, благодаря! Не мога да си спомня дали съм проверявала и тях. Силно се надявам да има уроци това лято, защото през годината ни е невъзможно, а и малката ходи на танци в училище.

Аз също не будя ако няма да ходим никъде. Съдя по себе си, че има дни, в които искам да си отспя.

# 250
  • София
  Хахаха, как се хилих с тоз' поет!  Joy И питам моя: Как е ж.р. на поет? Той ме поглежда и уверено заявява: Поетина!   hahaha

# 251
  • Sofia
В почивни дни и аз не будя. Да яде, не ми се е налагало да я карам, още от кърменето си е на поискване.  Laughing
С поета ще я пробвам днес.  Simple Smile
Ако на някой му е полезно - днешната ни кутия за храна за у-ще.

# 252
  • Варна
Почерпете се за мое здраве, днес помърдявам (или не, зависи от гледната точка  Mr. Green )

# 253
svetli, честит празник! Много здраве, щастие и хубави емоции  bouquet

За лягането - скоро прочетох, че хормонът на растежа се отделя (най-вече или само ?) от 22 ч до ранните сутрешни часове. И си отговорих защо моите деца не растат като мен предимно лятото, а предимно зимата Sad

Хм, моята щерка, дето трудно ляга преди 23 часа през седмицата, е най-високото момиче в класа. Представям си какво щеше да е, ако лягаше рано  Wink

# 254
Светли, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и с много късмет!
Роник, и моята щерка е така. Рядко заспива преди 11ч., а е най-високата в класа. Ама сега е втора смяна и е лесно, сутрин си поспива, от февруари ще му мислим.

Общи условия

Активация на акаунт