ВТОРИ клас - 5тема

• 56 104
  • 747
  •   2
Отговори
# 420
  • Sofia
Светле, честита ви награда!  smile3501
Не я виждам обаче.

# 421
  • Перник
Светле, честита ви награда!  smile3501
Не я виждам обаче.

Споделих снимки във фейсбук-групата ни. И вече са видяни от 8 души. Защо ти да не можеш?  newsm78

Щото не ми е коректен линка  Embarassed https://www.facebook.com/groups/342663839232396/ Тук би трябвало да се вижда.

# 422
  • Варна
Въпреки че Д. се справя много добре с математиката и има "голям потенциал" според учителката от МГ, при която ходи на съботна школа, аз все още не съм напълно убедена, че МГ е най-правилният избор, който можем да направим. Имам съображения и то не малко. А пък от друга страна, във Варна няма по-висока летва... Има време до 4-ти клас , ще го мислим.

И ние имаме същите терзания. На всичкото отгоре напоследък интересът към математиката спадна, за сметка на други предмети. Така че до 4 клас време много. Освен това съм малко изумена от пустите състезания по математика, типът задачи там не е това, което се работи в училището. Детето тази година остана едва ли не с усещането, че изобщо не го бива с математиката, а всъщност се затруднява с тези състезателни теми. не съм убедена, че именно този тип забиване в особени типове задачи ще го направи добър математик.

# 423
  • София
И ние стартирахме втория срок с втора смяна. Нещо не знам как ще се организираме с английския, като не можем да го водим сутрин, остава в групата след часовете, но вероятно ще закъснява. Confused Но пък поспива половин час повече и отива на занималня малко по-късно, че преди все беше пръв, още преди 8ч на училище.  Crazy

Морена, този линк може ли да се добави на първа страница при следващо оформяне на темата? http://sbnu.org/index.php/testove

# 424
  • Варна
Честит ви втори срок, второкласнички Wink
Ние изкарахме супер ваканция - ски, минерални басейни (включително на открито, докато вали снежец Sunglasses) и никакво учене Simple Smile. Изобщо ваканция като ваканция си беше. Сега ще наваксваме и с балета, че изпуснахме много, а през април готвят конкурс...
Относно математиката - и на нас не ни е цел МГ. Обяснила съм, че ако иска да ходи на състезания в 4-ти клас и се представя като досега, ще й пратят покана да се запише (винаги е била в топ 50 за Варна). Не е ентусииазирана особено, ще видим дали на ЕК ще се навие да иде. Сега темата е грим ooooh! На почивката всяка вечер ме гримираше за вечеря. Получава й се пусто, не знам от къде й иде, но аз сама не мога да се гримирам така. Отделно иска да намерим професионални гримове, за да прави рани от куршуми и зомби лица Shocked Та дилемите ни хич не са покрай училище май  Joy
Светле, честита ви награда! За съжаление на мен ми пише, че файлът е недостъпен и не видях каква и за какво е. Похвали се, де! Heart Eyes

# 425
  • Sofia
Сиси, разбира се може. Simple Smile  Прибирам го за сега.

# 426
Светле, честита награда и от мен!  Grinning

И аз съм в размисли за МГ отсега. Чудя се какво ще е натоварването, как би се чувствал там, дали си струва тоя гърч от толкова рано... Всъщност изобщо нямам представа как реално изглеждат нещата в МГ след 4 клас  Rolling Eyes Помня след основното /7клас/ като отидох в езикова гимназия какъв шок беше. Големи изисквания, учене почти денонощно... Първата година беше страхотен стрес. От тази гледна точка може би е по-добре децата да свикват с големите натоварване и изисквания от по-рано. Не знам.....

# 427
  • Перник
Успяхте ли да ни видите грамотата, или не успях да я споделя като хората? Тя е "В израз на признание за благороден принос и толерантност към учители и ученици". В последния учебен ден на първия срок влязла директорката, казала "някакви дълги и сложни думи, които не разбрах и ми я даде"  Laughing После, всички останали деца питали какво трябва да правят, за да получат и те такива грамоти, а в следващия час дори и най-бърборливото дете не говорело. По едно дете от клас е получило такава грамота и естествено има недоволни родители. Във фейсбук-групата на училището една майка е написала, че трябвало да дадат на повече деца, защото нейната дъщеря се поучвствала неоценена, питала какво не прави както трябва...  Confused

# 428
  • София-Младост
Браво и от мен!
Качила си снимката вероятно в група, в който ние не сме членове и затова няма как да се види.

# 429
  • Перник
Браво и от мен!
Качила си снимката вероятно в група, в който ние не сме членове и затова няма как да се види.

Качих я в "Голямото начало - набор 2007", нали това е нашата група?

# 430
  • Варна
Да, това е групата. Аз съм си член (дали не съм и админ не знам Rolling Eyes), но въпреки това не виждах първия линк. Сега вече се виждат в поста Simple Smile Браво на Калоян! Разбира се, че по един - този, който е най! Той/тя трябва да получи грамота. Иначе какъв е смисълът? Похвална инициатива на ръководството на училището - ето, че има начин да се стимулират децата да покажат по-добрата си страна. А недоволни винаги ще има, тях не ги мисли, Светле Simple Smile
Скрит текст:
На мен ми е свито - втори ден се справя сама с домашните (приключихме със занималнята). Равносметката - един забравен учебник и част от домашното от ваканцията, която беше на листче е занесена с 1 ден закъснение. Сякаш е ок за този етап... Днес дори за школата по АЕ си беше написала като се обадих да я подсещам да тръгва.

# 431
  • В светлината на слънцето
Светле, и от мен едно голямо браво за наградата!  bouquet

# 432
Светле, браво на детето, все така благороднo и толерантнo да е Simple Smile

Аз пък не знаех, че има ФБ група. Сега вече знам, но не я откривам...

Днес ни беше маааалко трудна организацията сутринта. Тя не ходи на занималня, майка ми идва да я гледа до обяд и я води на училище. Трудно й е да си разпредели времето сутрин явно, мотала се до 11 часа, а после се притеснила, че няма да смогне. Ще свикне, но и ще трябва по-раничко да става.

След малко съм на родителска среща, дано няма неприятни изненади.  

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 17:29 от Ronique

# 433
  • Перник
Благодаря, момичета! И аз смятам, че тази инициатива е много добра. Върши работа и при лигавщини вкъщи - като му кажа "виж какво пише на грамотата - ти така ли се държиш в момента?", веднага се кротва и се замисля. А самата грамота с баща му са закачили на един пирон, който е толкова дебел, че и мен ще издържи  Laughing

# 434

Аз пък не знаех, че има ФБ група. Сега вече знам, но не я откривам...

И аз не знаех, а и не я намирам.
Светле, за децата тези грамоти са голяма работа  Laughing А недоволни родители винаги ще има.
И ние ще имаме РС в петък.

Общи условия

Активация на акаунт