Искам да кажа ... (69)

• 57 269
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Цвети оздравя, Мариана взе да вдига Т.

# 556
  • Sofia
Моят син не желае да облича носени  чужди дрехи  Naughty,съответно и аз не вземам..всъщност и аз не желая да носи. Последно се опитвам да придумам една приятелка да не ми предлага, хем че са от маркови нагоре техните. Ами,не благодаря. На мен си ми е кеф да му избирам,комбинирам и купувам  Hug
Много студено навън,ама много ...дали защото не  съм съвсем здрава, замръзна ми цифката,докато прекосим улицата. И ръцете ми са още посинели/побелели  ooooh!

Мър, къде отивате на ски? Не е за мен тоя спорт  Naughty

Котката ми се пощръкли, докато се завъртя и наченала един шоколад...ближе го в захлас  Shocked.Глад голям,значи.
Цвети, аз съм компания за ранно вино  Mr. Green.Всъщност съвсем навреме си е за вино  Peace.Допивай кафето и наливай винцето  Laughing

# 557
И аз давам дрешки. Разменяме си дрехи с жената на братовчед ми. Аз давам от каката за малкото ѝ момиченце, тя - от баткото ѝ за ситното. Еднакъв вкус имаме и са ми много полезни.
Иначе, купувам много дрехи и обувки, мания са ми.

# 558
  • Варна
Добра ви вечер и наздраве, че беше тежка седмица.

Лиляна съчувствам ти с въшките. От първият път когато
моята донесе, до сега продължавам да мия с шампоан
против въшки и преглеждам. Напаст е! Пак имаме въшкави
деца явно, защото сестрата ги проверявала тази седмица.
Ама никой от родителите не писа в Фб групата.Притръпнах ...

svetal4o27  направо ми даваш греховни идеи за утрешния ден.
Толкова ми е приятно да те чета.  Hug

Дрехи освен в домове нося, НМ и социални кухни, преди време
писах па темата. Утре имам мол по програма и ще занеса една торба.

От филмовият списък почти съм изгледала номинираните.
Филма със Слай няма да си причиня, леки колебания за
Лудият Макс...имам, ама пусто харесвам Чарлийз и Харди.
Стив Джобс също не ми се гледа сега. Лео има тонове роли
за Оскар, ако вземе с този филм ще се гръмна. Харесвам го
много като актьор, като мъж никак.

Като ви чета какви добавки давате... се чувствам неловко чак.  Embarassed
Моите деца никакви добавки не пият. На плод/зеленчук я карат.

# 559
Я кажете за НМ по-подробно. За сефте го чувам.

# 560
  • Sofia
Я кажете за НМ по-подробно. За сефте го чувам.
http://www2.hm.com/bg_bg/customer-service/sustainability.html

Казвам как става в София. Пълниш 2 торби-няма значение големината и ги носиш на касата. Казваш,че връщаш дрехи. Никой не те пита какви и т.н..Мушкаш ги в един отвор-като кофите на КФС,да кажем, пишат ти 2 талона за отстъпка от по 15 % и можеш да ги ползваш веднага.
На човек по 2 торби на ден.Туй то. Тук е практика,никой не се дзвери, не наднича в торбите и т.н. Разпределят ги според състоянието им...скъсани,здрави. Има инфо в сайта им,на английски е  Peace.

# 561
Аз на сина ми по-запазените дрехи ги нося на една роднина на мъжа ми, която има 4 внука, по-малки от моя син един след друг родени. По-износените нося на майка ми, там тя ги дава на съседи, но сега пак имам за даване, та ще им носим по-нататък.

Да кажа, че раираните кифлички много се одобриха у нас. Благодаря за рецептата Hug

# 562
  • Пловдив
Аз се прибирам от ски. Да се оплача - единия синковец си изтърва едната щека от лифта и познайте кой лази из гората и под трасето на лифта за да я прибере. Беше героично и епично - сняг до над коленете, не смея да тръгна със ските защото има паднали дървета и ако закача някой клон ще си счупя крак, падам-ставам със ски обувките, по едно време се завлякох в едни прораснали борчета, борих се с едно двуметрово и след 30-40 минути мъки победоносно спасих щеката. Прибирам се и се оплаквам на половинката.  Той! - "Ти за какво се мъчи, тия щеки струват 20лв."

# 563
Поздрави от Мики Маус.  4470

# 564
  • Ямбол
Янтра, сега заслужаваш 20 лева за геройството Wink

Аз голямо обикаляне му дръпнах днес. От 3-4 ветеринарни аптеки, две бяха затворени, и най-накрая намерих свещената ампула, която се надявам да ме спаси. Дано не се налага, че днес пощих дъщеря ми и май има ефект от шампоана, но ще я тормозя утре с гребена, че така най-лесно се ловят. Но ще е утре, че искам дневна светлина. Утре ще подложа и себе си за всеки случай на терапията с шампоана. При малката не намирам големи, а само гниди, които лесно падат и не пукат, което ме кара да мисля, че са умрели. Мен мъжът ми ме гледа с една голяма лупа, минах и при мама за всеки случай и тя да ме види. Уж нямам нищо, но знае ли се. Утре ме чака голямо чистене и пране, но първо трябва да се убедя, че съм изтребила всичко. Ако изскочи някоя оживяла, ще включа ампулата от ветеринарната в действие.

Гледам, че са ми изтрили коментарите за потребителката, която ще си разделя децата. Чак толкова не съм говорила нещо лошо, просто мнение по споделеното от нея. Както и да е, проблемът си стои, колкото и да се замазва.

# 565
До близка Сърбия ще ходим на ски, но само за 1 ден, че имаме ангажименти, но пак е нещо  Sunglasses
Хахахха Янтра, мен ми е голям страх да не си изпусна щеките или да ми се откопчаят ските Mr. Green

# 566
Янтра, толкова цветно си го описала, че си го представих  Joy

Софи, поздрави на Мики Маус Simple Smile

Лина, да се оправя Марианка...  Hug

# 567
  • Пловдив
Утре ако някой ходи на Чепеларе - следите от ски и търкаляне след първия стълб след междинна станция са мои.

Хахахха Янтра, мен ми е голям страх да не си изпусна щеките или да ми се откопчаят ските Mr. Green
Е, няма чак такава драма, броиш до кой стълб е паднало нещото(надписани са) и решаваш дали си заслужава бъхтането. Ако е щека - се влачиш сама, ако е ска трябва да не си карала ски сама. Обаче те ските не се откачат лесно, моите са настроени да се откачат сравнително лесно, под настоящите ми килограми и пак не са падали никога. Виж, незакачена щека, шапка, ръкавица е лесно да падне. Обаче аз втори път няма да лазя.  Naughty

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 20:21 от Янтра

# 568
Тонка, ето това е трана който пият всички норвежци и наистина е с много високо качество Peace Ако и вашият е такъв си направила добър избор  Peace

http://www.mollers.no/produkt/mollers-pharma-tran-d-naturell/

Кати обаче не искам да я мисля как го пие Crazy

# 569
Точно купих омега 3 за мен, кака и ситно. Това за какво се пие? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт