До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 055
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!Знае ли някой работното време на др Мърмарова за частен преглед?

# 121
Благодаря ви, момичета!

# 122
  • Бургас
Здравейте момичета, преди 10 дни сестра ми роди в Дева Мария и искам да ви кажа, че сме ужасно разочаровани от тази болница. Чак се чувствам виновна, че и препоръчах да роди там. Единственото хубаво нещо в ДМ е доктор Татарова.
Направо не знам от къде да започна. Преди да роди сестра ми бе приета в отделение по Патология от д-р Ирмов, който я приел без да си направи труда дори да погледне изследванията й. Чак след два дни(  време през, което наливаха сестра ми с какви ли не системи) доктор Татарова минала на визитация и казала, че има нисък хемоглобин, като се учудила как никой не е обърнал внимание, тогава Ирмов си признал, че не е гледал изследванията. Но това не е всичко! Другият "изтъкнат" специалист д-р Драгнева пък искаше да вади бебето още в 34 г.с,  само категоричния отказ на сестра ми спаси племенницата ми от преждевременно раждане (детето се роди в 39 г.с седмица,  без каквито и да било усложнения). Самото раждане мина перфектно водено от Татарова. След това отново започнаха проблемите. Няма да навлизам в подробности, само ще кажа, че поради невнимание една от сестрите почти задушила племенницата ми.
А, щях да забравя, поради някаква причина,  неизвестна никому, на бебето не са поставили ваксина за туберкулоза и са написали в епикризата на сестра ми да я заведе на 15, но вчера като се обадихме да се уточним се оказа, че никой нищо не знае и от регистратурата ни казаха да отидем на 16 (детето е изписано още на Sunglasses.

# 123
Boyana, да ти призная част от твоята история ми е добре позната, а именно моя братовчедка си водеше консултацията при д-р  Минчев миналата година. Когато тя беше в 36-37 седмица отишла за запис на тонове и попаднала на д-р Сияна Драгнева,  която и казала, че тоновете са много лоши, кръвотока от доплеровото изследване също, че бебето е във вакум и трябва спешно да се извади и че не може да чака лекаря си, който бил в отпуска тези дни. Момичето обаче отказало, още същия ден отишли при д-р Калчева, която я прегледала и според нея всичко било наред. На другия ден отново в ДМ друг.лекар д-р Костова също и казала, че всичко е наред-нито увита пъпна връв, нито лош кръвоток, нищо... накрая братовчедка ми си дочака д-р Минчев и си роди нормално след 2 седмици живо и здраво бебе. Печалбарството и невежеството на д-р Драгнева според мен нямат граници.
иначе аз съм изключително признателна на д-р Драганов от съдовата хирургия, който оперира майка ми преди време.  Но в АГ-то им явно нещата вече са трагични след като повечето.нормални хора си тръгнаха оттам..

# 124
  • Бургас
Да се надяваме ,че има уважителни причини за непоставената ваксина ,а не е пропуск на болницата.

# 125
  • Бургас
Днес направиха ваксината, но без да обяснят защо чак една седмица след изписването

# 126
  • Бургас
Има ли бъдещи мами с термин август ?
Да, аз съм с термин август  Simple Smile

# 127
Има ли бъдещи мами с термин август ?
Да, аз съм с термин август  Simple Smile
И още една Simple Smile

# 128
  Здравейте, искам да попитам някой знае ли някъде в Бургас да се прави изследване за тромбофилии. Разбрах, че в Лина правят само NK-клетки. Пак там взимали и кръв, която се изпраща до Геника в София. Но трябва ли да се обяснява колко кръв и в какви епруветки..много ще съм благодарна ако някой ми помогне Embarassed

# 129
  • Бургас
Бодимед срещу Тоха

# 130
  Благодаря Simple Smile

# 131
Да споделя ... в края на предната тема питах и в началото на сегашната ми предложихте  за преглед  не свързан с бременност варианти за  гинеколог- жена  . Вече се бях нагласила при Габровска - но тя се разболя и времето ме притискаше / хем МЦ , хем направлението изтичаше/ отидох при Илиева- абсолютно непозната да мен - във военна болница .. Отдавна не бях попадала на толкова любезен лекар - нямаше въпрос на който да не отговори и да не обясни какво е установила. И в допълнение - бях по каса -направи ми преглед , ваг. ехограф + цитонамазка без нищо да плащам. Единственото което не харесах - трябваше сама да си занеса цитонамазката до лабораторията   - но пък настоя /независимо че в лабораторията също ти казват с две думи/ да ми разчете  резултата и ми го обясни .

# 132
  • Burgas, Bulgaria
Моля за мнение за д-р Радослав Горанов относно предстоящо секцио.

# 133
Може ли някой да сподели мнение за Скочева  и Люцканов ? newsm78 newsm78

# 134
  • Пловдив
Може ли някой да сподели мнение за Скочева  и Люцканов ? newsm78 newsm78

При Скочева съм влизала на преглед един път преди години, беше ужасно груба и кисела, изобщо не видя проблем, който се потвърди при друг лекар.
От Люцканов впечатленията ми са само като е минавал визитация след като родих.Беше внимателен и спокоен.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 21:20 от Горгона

Общи условия

Активация на акаунт