До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 021
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас

Вярно ли е, че много се чака за часове? Казаха ми, че поне месец предварително трябва да си запишеш час.
И като отидеш за преглед, може 1-2 часа да си почакаш пред кабинета.
Толкова ли му е натоварен графика?

Чак месец не, но 2 седмици поне по-рано - да.
Няколко пъти съм ходила при него, всеки път откарвах по 1-2 часа пред кабинета.
Последния път ми каза, че всичко ми е ок, а впоследствие се оказа, че не е така, разочаровах се и спрях да ходя там.

# 151
  • Бургас
Благодаря Ви момичета! bouquet bouquet bouquet

# 152
  • Бургас
Не знам за Кироваков, но при Татарова стана Мисия невъзможна да си запишеш час. Седмица след като й обявиха графика за март, същия вече е запълнен за целия месец. Приключих с едно лечение и не мога да се вредя при нея за контролен преглед и изследване. По принцип, живот и здраве, мисля да си водя бременността при нея някой ден и се чудя с тази натовареност дали ще успява да ми обръща внимание и да ме приема ако инцидентно ми възникне някакъв проблем, който не търпи отлагане.

# 153
Аз също  бях на ЖК при д-р Кироваков и съм доволна. Болничните ги издава без проблем, но всеки трябва внимателно да си следи дните. Минава се комисия в самото ДКЦ само с амбулаторна карта, която се оставя там. За преглед наистина съм чакала доста и час се записва поне 10 дни по-рано. Най-доволна съм от самото раждане, то започна посред нощ, три седмици по-рано от термина и доктора се отзова веднага. Противно на всички разбирания за инвитро бременност родих нормално, понеже постъпих с голямо разкритие. Акушерките бяха постоянно около мен. Вярно е, че не те лигавят, но все пак имаха доста работа, същата нощ станаха шест раждания. За неонатолозите пък мога да кажа само: чудесни. Не се самонаричат най-добрите специалисти, но се оказа, че имат  цялата необходима апаратура за едно незряло новородено.  Така че много ми се иска хората да не се подвеждат само по лъскавото и фалшивата реклама. Д-р Татарова е претоварена понеже само тя остана от читавите лекари в Девата, но според мен всеки си има предел и е невъзможно Един лекар да обгрижи сигурно 150 бременни колкото и да му се иска.

# 154
  • Бургас
Аз също  бях на ЖК при д-р Кироваков и съм доволна. Болничните ги издава без проблем, но всеки трябва внимателно да си следи дните. Минава се комисия в самото ДКЦ само с амбулаторна карта, която се оставя там. За преглед наистина съм чакала доста и час се записва поне 10 дни по-рано. Най-доволна си да му се иска.
Какво се случва на тази комисия?

# 155
Мамчета до тук добри отзиви само за тези двама лекари чувам Кироваков и Т атарова при които общо взето разбрах че няма влизане други добри лекари нямали в Бургас?

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 19:46 от данито83

# 156
  • Бургас
за бременност и раждане доста хвалят и Минчев
за др. прегледи - Гамишев и В.Димитров са ок според мен
иначе от всеки лекар ще се намери някой пациент да не е доволен или от диагноза, или  от отношение

# 157
  • град-държава
miss july, трябва да следиш графика, който излиза в края на всеки месец и за ДМ, и за СС. Сега гледам графика в ДМ, че за д-р Татарова свободни часове има и за утре включително.
Аз не съм имала проблем със записването, но си записвам ЖК за целия месец напред, а ако има извънреден проблем поддържа връзка с теб и пак ще те приеме. Единствено неудобство е, че се чака пред кабинета. От страна на внимание нямаш причина за притеснение.
Искам да споделя и повече от доброто си впечатление от д-р Ангелов в ДМ, който ме прие наскоро по спешност с вирус.
Аз за първи път попадам на него, но оказа се, че моя позната е раждала в негово дежурство и също е с прекрасни впечатления.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 20:26 от Vermilion`

# 158
Cara mia, нищо не се случва на тази комисия, от теб нищо не се изисква. Просто си оставяш амбулаторната карта, за да ти впишат болничния. Просто изискването е всеки болничен от тези 180дни, на които имаш право преди майчинството, да се отпускат от лекарска комисия, чисто формално е и никой не те пита за нищо. Наблюдаващия АГ ти вписва искане за болничен в картона и после те ти го пишат. Но моя съвет е да си следиш дните внимателно, защото ако се надвишат тогава отиваш на истинска ТЕЛК комисия, която може и да не ти признае болничния. Мисля, че за цялата календарна година трябва да имаш не повече от 180 дни, но не съм сигурна. Аз ползвах само 30 дни преди майчинството.  newsm78

# 159
  • Бургас
Мамчета до тук добри отзиви само за тези двама лекари чувам Кироваков и Т атарова при които общо взето разбрах че няма влизане други добри лекари нямали в Бургас?
Д-р Ирмов от Девата и Света София. Водя ЖК при него, супер доволна съм към момента. Миналата седмица постъпих и в болницата, идваше да ме види как съм всеки ден.

# 160
  • Бургас
Cara mia, нищо не се случва на тази комисия, от теб нищо не се изисква. Просто си оставяш амбулаторната карта, за да ти впишат болничния. Просто изискването е всеки болничен от тези 180дни, на които имаш право преди майчинството, да се отпускат от лекарска комисия, чисто формално е и никой не те пита за
Благодаря,ще имам предвид съвета ти. Hug

# 161
Здравейте момичета, някой има ли представа д-р Веселина Костова от Света София още ли е там? Опитах се да си запазя час при нея онлайн от сайта, както винаги правя, но липсва в падащото меню, а вместо нея виждам нов лекар -  д-р Сашо Георгиоски.
Тъкмо се зарадвах, че съм случила на гинеколог с нея, защото е много интелигентна, обръща ти внимание и може да отговори смислено на въпросите ти (което е огромна рядкост за гинеколозите в Бургас)...
Ако имате информация дали приема на друго място, ще съм благодарна.

Видях, че има положителни коментари за д-р Ирмов, чудех се дали да не запазя час и при него, но като цяло съм на мнение, че е по-добре гинекологът да е жена, защото разбира по-добре процесите в женското тяло, така че ще се опитам да намеря д-р Костова преди това....

# 162
  • Пловдив
Здравейте момичета, някой има ли представа д-р Веселина Костова от Света София още ли е там? Опитах се да си запазя час при нея онлайн от сайта, както винаги правя, но липсва в падащото меню, а вместо нея виждам нов лекар -  д-р Сашо Георгиоски.
Тъкмо се зарадвах, че съм случила на гинеколог с нея, защото е много интелигентна, обръща ти внимание и може да отговори смислено на въпросите ти (което е огромна рядкост за гинеколозите в Бургас)...
Ако имате информация дали приема на друго място, ще съм благодарна.

Видях, че има положителни коментари за д-р Ирмов, чудех се дали да не запазя час и при него, но като цяло съм на мнение, че е по-добре гинекологът да е жена, защото разбира по-добре процесите в женското тяло, така че ще се опитам да намеря д-р Костова преди това....

Д-р Костова не практикува в Бургас вече.

# 163
Много жалко... Sad

А къде практикува? Ако е някъде наблизо, даже бих пътувала.

# 164
  • Пловдив
Много жалко... Sad

А къде практикува? Ако е някъде наблизо, даже бих пътувала.

Известно време няма да практикува изобщо по лични причини.

Общи условия

Активация на акаунт