До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 037
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм на ЖК при Люцканов, доволна съм.

# 136
При д-р Скочева съм ходила преди 3-4 години, за мен също е груба.
Нямах оплаквания, просто профилактичен преглед - "нямала съм друга работа и си губя времето, нейното също". Crazy

Д-р Люцканов - внимателен и любезен.

# 137
При д-р Скочева съм ходила преди 3-4 години, за мен също е груба.
Нямах оплаквания, просто профилактичен преглед - "нямала съм друга работа и си губя времето, нейното също". Crazy

Д-р Люцканов - внимателен и любезен.

Благодаря за коментарите  bouquet От голяма полза са ми : )

# 138
Здравейте, трябва да си направя изследвания за хламидии. Знам че се взима вагинален секрет и кръв, като самото взимане на секрет може да стане с направление и си го нося в лаборатория...поправете ме ако греша. До сега съм ходила само на частно за прегледи при Парушева и Калчева и съм доволна, но те не работят по ЗК. Въпроса ми е къде в Изгрев или Зорница мога да отида да ми вземат секрет и да си го занеса в Лината?

# 139
Здравейте,момичета! Видях че сте писали за д-р Костова добри отзиви,аз също имам страхотно мнение за нея, но след като я няма в Дева Мария и загубих следите, тъй като бях ходила там при нея. Някой може ли да ми каже какво става с нея и къде преглежда в момента?

# 140
Здравейте, трябва да си направя изследвания за хламидии. Знам че се взима вагинален секрет и кръв, като самото взимане на секрет може да стане с направление и си го нося в лаборатория...поправете ме ако греша. До сега съм ходила само на частно за прегледи при Парушева и Калчева и съм доволна, но те не работят по ЗК. Въпроса ми е къде в Изгрев или Зорница мога да отида да ми вземат секрет и да си го занеса в Лината?

в болница Маджуров работят Недялков, Скочева и Люцканов, но същата работа е и да отидеш директно в Лина и да кажеш, че искаш кръвен тест, поне на мен така ми го направиха.
До болницата е и клиниката на Калчева можеш и там

# 141
в болница Маджуров работят Недялков, Скочева и Люцканов, но същата работа е и да отидеш директно в Лина и да кажеш, че искаш кръвен тест, поне на мен така ми го направиха.
До болницата е и клиниката на Калчева можеш и там
Аз пусках хламидии преди няколко дни - взеха ми само секрет в Инвитро центъра и там го изследваха. Резултатът излезе след 2-3 работни дни.

# 142
Аз искам да ми се вземе и секрет, и кръв, както и да си ползвам направлението.

Благодаря на отзовалите се, в крайна сметка ще отида утре в Лайф.

# 143
Влизам да споделя отличните си впечатления от прегледа ми при доктор Веселин Димитров - професионално отношение, много добър подход към пациента, обяснява подробно и преглежда внимателно и детайлно. Минах прегледа си в кабинета му в Транспортна болница с направление  Peace

# 144
  • Бургас
Аз бях на ЖК при Скочева преди 4 години в Света София.Мислех,че д-р Скочева се е пенсионирала. newsm78.
Нямам оплаквания.Беше внимателна и отзивчива.

# 145
Аз искам да ми се вземе и секрет, и кръв, както и да си ползвам направлението.

Благодаря на отзовалите се, в крайна сметка ще отида утре в Лайф.
Ако не е късно хламидия може да изследваш и в ХИИ безплатно

# 146
  • Бургас
Здравейте,ще се радвам мамите ,които си водят ЖК при д-р Кироваков да споделят мнения.Издава ли болнични?Трябва ли да се минава комисия,за да ти издаде той болничен?Благодаря предварително!

# 147
Здравейте,ще се радвам мамите ,които си водят ЖК при д-р Кироваков да споделят мнения.Издава ли болнични?Трябва ли да се минава комисия,за да ти издаде той болничен?Благодаря предварително!

Здравей! Няма да имаш проблеми с болничния при д-р Кироваков и никаква комисия няма да се налага да минаваш!
Прекрасен човек и изключително адекватен лекар е Simple Smile
Лека бременност!

# 148
  • Пловдив
Болничен, по-дълъг от 7 дни се подписва от лекарска комисия.Това, че не обикаляте трима лекари, не означава , че болничният се издава само и единствено от наблюдаващият АГ Simple Smile Оставяте си амбулаторния картон и след ден-два си го визмате с готовия болничен.

# 149
Здравейте, момичета!
И аз да попитам нещо за Кироваков.
Вярно ли е, че много се чака за часове? Казаха ми, че поне месец предварително трябва да си запишеш час.
И като отидеш за преглед, може 1-2 часа да си почакаш пред кабинета.
Толкова ли му е натоварен графика?

Общи условия

Активация на акаунт