До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 604
  • 778
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Аз също съм по-спокойна с лекар жена.Препоръчвам д-р Парушева.Работи в МБАЛ.

# 361
Аз си записах Жк при КИроваков, много внимателен и отзивчив, очарова ме, наскоро даже вечерта ме прие по спешност. За мен няма значение мъж или жена въпроса е как ще те предразположи и дали ще се довериш на лекаря.

# 362
  • Бургас
Добре де,само аз ли съм толкова побъркана,че не искам лекаря ми да е МЪЖ  Laughing предпочитам да е жена...някак си по спокойно ще ми е...

И аз бях на това мнение до преди няколко месеца. Не исках да чуя за АГ мъж, но след като лекарката при която бях ме тъпка с антибиотици цяло лято се престраших и отидох при мъж гинеколог. Впечатленията ми до този момент на бременността са че е доста по-разбран и по-внимателен от гинеколожката, която посещавах преди. Няма място за срам, все пак това му е работата на човека, а и в родилно като идем не съм много сигурна, че няма да има други лекари мъже вътре.

# 363
В родилното така падат всички скрупули, просто забравяш и срам, и неудобство  Wink

# 364
  • Бургас
Добре де,само аз ли съм толкова побъркана,че не искам лекаря ми да е МЪЖ  Laughing предпочитам да е жена...някак си по спокойно ще ми е...
Taка си мислех и говорех и аз като бях на 20г. След раждането на две деца някак си го избих това от главата.
Вече ми е важно единствено да се чувствам добре със съответния лекар, да му вярвам и да ми върши качествена работа.

# 365
Между другото аз съм изключително недоволна от жените гинеколози,които съм посещавала в Бургас-Ризова,Ковачева,Добрева,Драгнева.Мъжете са друга бира.С тях проблеми не съм имала и са доста по-внимателни.
+1
След един изключително болезнен преглед при Калчева, ходя само при мъже  Crazy

# 366
и аз предпочитам жена ...в последните 4-5 години съм ходила при Ризова/малко дръпната като държане но ме обгори перфектно/- за съжаление М. Рудник ми е далече , Татарова - нещо в последно време те претупва , а и й вадиш думите с ченгел /мисля че като си платил трябва да ти се даде инфо и за резултатите от прегледа и т.н/ , преди 2 месеца на поредния профилактичен при Илиева- много внимателна и отзивчива, обясни ми всичко , разчете ми резултатите на другия ден без проблеми
ПП при Парушева /без да я познавам/не бих отишла  - така забатачи сестра ми... после операции ,чудесии
Балеринка явно не те е преглеждал Ангелов - толкова е груб..

# 367
А за мен класацията по грубост оглавява д-р Габровска .

# 368
Балеринка явно не те е преглеждал Ангелов - толкова е груб..
Добре, че не съм го посещавала значи...

# 369
  • Burgas
Момичета, имате ли информация за цената на платен АГ преглед в Дева Мария-искам да запиша час при д-р Татарова,а в сайта няма обявени цени  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 11:49 от borka01

# 370
  • град-държава
30лв е платения преглед при д-р Татарова. Можете да попитате и на рецепция като се обадите за час.

# 371
  • Burgas
30лв е платения преглед при д-р Татарова. Можете да попитате и на рецепция като се обадите за час.

Благодаря  Hug Часа си запазих електронно,от сайта.

# 372
  • град-държава
Няма значение, че часът е ел. запазен. Винаги можеш да се обадиш на рецепция, ако имаш въпроси и ще ти отговорят.

# 373
Не правете грешка да запазвате онлайн- по-добре по телефона.

# 374
  • град-държава
Аз никога не съм запазвала час онлайн, не съм наясно ако има някакви проблеми. По-удобно ми е по тел., а и винаги доуточнявам разни неща. Онлайн следя само графиците.

Общи условия

Активация на акаунт