До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 616
  • 778
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас

В МБАЛ имало нова апаратура и прегледът там бил 30лв. Някой ходил ли е?

Нов ехограф ли? Колпоскоп имат ли? Информативно питам.

# 346
  • Бургас
Нов модерен апарат за мамологични прегледи - това четох преди няколко дни. Може и други новости да има, но аз специално това видях Peace

# 347
Нов модерен апарат за мамологични прегледи - това четох преди няколко дни. Може и други новости да има, но аз специално това видях Peace
Това имах предвид Blush

# 348
  • Бургас
имало нов дигитален мамограф

# 349
Момичета,препоръчват ми преглед с хистероскоп.Има ли някъде в Бургас да правят такъв преглед?

# 350
Д-р Недялков прави хистероскопии в Бургасмед.

# 351
Някой ми беше казал, че Недялков вече работи в друг кабинет в центъра.

# 352
  • Сливен
Някой ми беше казал, че Недялков вече работи в друг кабинет в центъра.
В кабинета на др Минчев доколкото разбрах

# 353
  • Бургас
Аз не изчетох цялата тема,защото има много страници,но никъде не видях мненията ви за лекар при който сте раждали ? Може ли някоя от вас да ми каже при кой е раждала и с какво впечатление е останала...умирам от страх при мисълта за самото раждане и искам да намеря някой човечен лекар,който наистина да го е грижа и да знае какво прави...

# 354
  • Бургас
Аз не изчетох цялата тема,защото има много страници,но никъде не видях мненията ви за лекар при който сте раждали ? Може ли някоя от вас да ми каже при кой е раждала и с какво впечатление е останала...умирам от страх при мисълта за самото раждане и искам да намеря някой човечен лекар,който наистина да го е грижа и да знае какво прави...

Аз раждах при др.Лазарова секцио... За мен е добър специалист.. Не е от най-усмихнатите, но пък е професионалист.. Благодарение на нея имам прекрасен син. Живот и здраве след два месеца пак на нея ще се доверя... Работи в окръжна.

# 355
  • Бургас
UbreakableFlower , много обяснителен и мил е д-р Кироваков. Много го хвалят именно за това. Аз съм раждала при Лазарова и Душепеев, но те няма да седнат да се превъзнасят, да се обясняват и да ти държат ръката. То на мен не ми и трябваше, де. Simple Smile

Вариантът, който съм чувала, че ползват някои момичета, е среща с акушерка преди раждането. Много си говорят, ходят по кафета, ангажират се да присъстват на раждането и пр. Ама това е за нормално раждане.

# 356
  • Бургас
Добре де,само аз ли съм толкова побъркана,че не искам лекаря ми да е МЪЖ  Laughing предпочитам да е жена...някак си по спокойно ще ми е...

# 357
От опит казвам - НИКАКВО значение няма дали гинеколога е мъж или жена. Далеч по-важното е да си разбира от работата и да можеш да му се довериш. Веднъж като свикнеш да посещаваш гинеколог мъж, няма после да ти прави такова впечатление  Peace

# 358
  • град-държава
Добре де,само аз ли съм толкова побъркана,че не искам лекаря ми да е МЪЖ  Laughing предпочитам да е жена...някак си по спокойно ще ми е...
Същата съм. Особено след един спешен преглед през есента се бях зарекла никога повече мъже АГ, каквото ще да е.
Дори при раждането ми целият екип беше само от жени.
Но се запознах с д-р Ангелов от ДМ докато бях бременна. След това и на визитациите ми обърна страхотно внимание и определено, ако моят АГ не е на линия не бих изпитвала притеснение по отношение на д-р Ангелов.
Иначе аз се следих до 7 месец при д-р Костова, последния триместър при д-р Татарова и родих при нея. Страхотна е!

# 359
  • където мечтите се сбъдват
Добре де,само аз ли съм толкова побъркана,че не искам лекаря ми да е МЪЖ  Laughing предпочитам да е жена...някак си по спокойно ще ми е...
Аз бях така преди раждането,но след него вече не ми пука.Между другото аз съм изключително недоволна от жените гинеколози,които съм посещавала в Бургас-Ризова,Ковачева,Добрева,Драгнева.Мъжете са друга бира.С тях проблеми не съм имала и са доста по-внимателни.Доволна съм от д-р Минчев и съм очарована от д-р Веселин Ангелов,при когото раждах.

Общи условия

Активация на акаунт