До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 617
  • 778
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
аз преди време споделих за такъв преглед - закъснение на лекаря, в случая беше Мърмърова и целия преглед беше като твоя

# 331
  • Бургас
някой ще ходи ли при В.Димитров в Транспортна скоро, от колко почва сутрин, че искам да отида  да му покажа едно изследване

# 332
някой ще ходи ли при В.Димитров в Транспортна скоро, от колко почва сутрин, че искам да отида  да му покажа едно изследване
Мен ме прие в 08,00, но на вратата на кабинета му пишеше в 08,30 ч  Peace

# 333
Закъснението бих го преглътнала, ако всичко след това беше наред. 5те минути преглед в абсолютно мълчание ми се сториха много по-дълги от закъснението
След месец два ще отида на друг лекар. Просто Грънчаров не е моят
Съжалявам още веднъж, че така се е получило ... както писах по горе аз лично съм много доволна  - предстои ми преглед май - юни месец сигурна  че отново ще отида   при него

# 334
Рамацоти, другият път отиди при Доманова. Аз само при нея ходя и съм много доволна. По стечение на обстоятелствата, отидох при Грънчаров последният път и съм със същите впечатления, като теб.

# 335
Момичета, незнам далии сте коментирали, но знаете ли кой прави цветна снимка на фалопиевите тръби и къде ги правят?

# 336
Момичета, незнам далии сте коментирали, но знаете ли кой прави цветна снимка на фалопиевите тръби и къде ги правят?

Д-р Недялков в Маджуров

# 337
 Здравейте , имате ли впечатления от д-р Георгиоски ? Имам направление за установяване на бременност,  искам прегледът да стане възможно най-скоро , видях , че той е утре следобед в Св. София . Приемам и други предложения за подобен преглед - сутрин преди 9 и вечер след 17 ч.
 Предишната бременност се следих при д-р Кироваков, живот и здраве и сега мисля да съм при него , но не мога да се вредя скоро  Crazy.

# 338
Търся гинеколог,при който не се налага да чакам часове,понеже няма кой да гледа малката и трябва да бъде с нас...Четох разни статии и може да се окаже,че имам или раничка на шийката на матката,или рак. #Crazy

# 339
Bandida, първо спри да четеш и после се обади на избрания от теб лекар, обясни, че не можеш да оставиш бебето и молиш да те приеме без чакане. И пак да кажа, спри да четеш.  Stop
Може да разгледаш и тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910691

# 340
Ходех при Татарова,обаче винаги чаках по няколко часа,а сега няма как да си го позволя.И да запазя час,пак е същото.Хем искам да е добър лекар,хем да не чакам много,защото няма кой да гледа детето...Няма май да ми се получат нещата  Sad

# 341
  • Бургас
Търся гинеколог,при който не се налага да чакам часове,понеже няма кой да гледа малката и трябва да бъде с нас...Четох разни статии и може да се окаже,че имам или раничка на шийката на матката,или рак. #Crazy
при който и да отидеш, ако си запишеш първия час, едва ли ще чакаш часове

# 342
Момичета една моя приятелка си идва в БГ за лятото. Моля препоръчайте ми гинеколог, който се занимава с репродуктивни проблеми в Бургас, при когото да отиде на първоначален преглед.
Отговора ми идва малко късно, но все пак има време до лятото и се надявам да съм полезна.
Бих препоръчала да се отиде до Варна ( много момичета препоръчват д-р Кателия Александров), като по-близка дестинация или в София.
При мен, първоначалния проблем (хидросалпингс) го откри д-р Ангел Недялков. При него отидох с направени на своя глава изследвания, така че не мога да кажа дали щеше да ми назначи същите.  От там, просто си хванах багажчето и в София. Ако ще се решава проблем и се минава през процедури инвитро е по-добре да е при един и същи лекар.
Не съм чула д-р Недялков да е провеждал стимулации за АРТ... така че, може би само за първичен преглед. Макар че, ако няма нещо съществено на прима виста, може да загуби доста време в проследяване на хормони и фоликули.
Относно репродуктивния център в МБАЛ, ами няма как с идването на специалисти един път в месеца да се провежда адекватно лечение. Мненията за същите в Интернет са в по-голяма част не добри. Не съм им била пациент, но не смятам и да им бъда. Много се радвам, че има успели тук в Бургас. Все пак ще е интересно да се види статистика за тукашния център. не мога да намеря.
Репродуктивните проблеми са доста сложна материя и без друго е достатъчно тежко емоционално преживяване, за да си позволи човек да си губи времето.
Пожелавам й успех!

# 343
Здравейте , имате ли впечатления от д-р Георгиоски ? Имам направление за установяване на бременност,  искам прегледът да стане възможно най-скоро , видях , че той е утре следобед в Св. София . Приемам и други предложения за подобен преглед - сутрин преди 9 и вечер след 17 ч.
 Предишната бременност се следих при д-р Кироваков, живот и здраве и сега мисля да съм при него , но не мога да се вредя скоро  Crazy.
аз за установяване отидох при първия който имаше свободен час и си платих, и после си записах час при КИроваков който беше след две седмици и сега вече се вредих много съм доволна. А ти при него ли ражда или ти води само жк?

# 344
Рамацоти, другият път отиди при Доманова. Аз само при нея ходя и съм много доволна. По стечение на обстоятелствата, отидох при Грънчаров последният път и съм със същите впечатления, като теб.
Доманова се е пенсионирала Confused
В МБАЛ имало нова апаратура и прегледът там бил 30лв. Някой ходил ли е?

Общи условия

Активация на акаунт