До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 623
  • 778
  •   1
Отговори
# 315
В МБАЛ има репродуктивно звено, в което идват двама лекари от София и преглеждат безплатно. В Бургас няма специалист.

Лекарите са д-р Димитров и майка му  доц . Табакова. Те имат център Репробиомед в София, който  няма особено добра слава. За звеното в МБАЛ няма да коментирам.  Самата специалност Акушерство и гинекология включва и репродуктивна медицина,  така че всеки един АГ би трябвало да си има представа за това. Друг е въпроса, че повечето само израждат, лекуват течения и т.н. В такъв смисъл д-р Недялков е един от малкото лекари, към които  човек може да се обърне в Бургас. Най-малкото за консултация и начално мнение, все пак  Galkka не уточнява какъв е проблема.  Аз лично съм доволна от него.

# 316
В Транспортна, но не го препоръчват

Аз също не разбрах защо не препоръчват колпоскопа в Транспортна. Такъв има и в Света София,но не съм запозната с техническите му параметри и не знам дали да го препоръчам Rolling Eyes. На мен ми е правена колпоскопия от лекар, който вече не работи там. От сегашните гинеколози не знам кой се занимава с това.
 Назад в темата има доста изписани неща по въпроса bouquet

# 317
В МБАЛ има репродуктивно звено, в което идват двама лекари от София и преглеждат безплатно. В Бургас няма специалист.
Лекарите са д-р Димитров и майка му  доц . Табакова. За звеното в МБАЛ няма да коментирам.
Д-р се казва Николов, не Димитров. Звеното не го знам т.е. нямам наблюдения, но само там идват специалисти, за каквито беше въпросът
А Транспортна не го препоръчват 1. заради грубо отношение и 2. едни и същи диагнози на 6 приятелки

# 318
В Бургас няма специалисти по репродуктивни проблеми. Не си губете времето тук. За инвитро центъра в МБАЛ и дума да не става.
Чуваше се, че ще идват Даскалови от Пловдив в Дева Мария да консултират, но не знам кога. Може да питате на регистратурата.

# 319
  • Бургас
Смятам, че ин-витро центърът в МБАЛ Бургас е алтернатива за града и много добра възможност да си свериш часовника тук, на място. Като искаш - пак ходи в София си давай парите. Благодарение на д-р Табакова, която е един от основоположниците на репродуктивната медицина в страната, вече има много бебета родени, откакто звеното съществува. И не е супер комерсиална, за разлика от своите агресивни и прехвалени софийски колеги.

# 320
  • Бургас
Рамус, не изпращат кръвта в НГЛ, а в тяхната централна лаборатория в София. Лината имат апаратура като в генетичната лаборатория. Преди два месеца правих БХС... и ги обиколих всичките.. И аз исках да ми направят скрининга в НГЛ, но трябваше да ходя до там..
Иначе благодаря на всички изказали мнение за Лазарова...

# 321
Колпоскоп има в Св. София. Мен д-р Димитров ме е преглеждал. 70 лв беше преди 2 години.

# 322
Смятам, че ин-витро центърът в МБАЛ Бургас е алтернатива за града и много добра възможност да си свериш часовника тук, на място. Като искаш - пак ходи в София си давай парите. Благодарение на д-р Табакова, която е един от основоположниците на репродуктивната медицина в страната, вече има много бебета родени, откакто звеното съществува. И не е супер комерсиална, за разлика от своите агресивни и прехвалени софийски колеги.
Аз лично бих посъветвала всички далече от Ин витро център Бургас. Загубих време, пари и получих ужасно отношение!!!

# 323
Здравейте, момичета
може ли да ме посъветвате за някой добър гинеколог в Бургас, за да си направя преглед не за бременност. Защото не съм от Бургас, а от известно време вече живея тук ама не съм наясно с лекарите Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

# 324
Назад в темата има коментирано много. Аз лично съм доволна от Гамишев и вече и от Димитров  Peace

# 325
най -точни се оказаха диагнозите но Грънчаров ... затова то препоръчах
Ходих на преглед при Грънчаров за пръв и последен път! Първо закъсня за работа 20 мин. Беше с кървясали очи. Единственото изречение, което ми каза е "Легнете и поставете ръка под главата си". Гледа, оглежда, но не продумва. Умрях от страх....Накрая написа нещо на компютъра, приложи снимки и това е!!! Как успях да го попитам всичко наред ли е и аз не знам...Този човек по принцип ли не е разговорлив или не му беше ден, не знам. Но щеше да ми се пръсне сърцето от ужас
Не го препоръчвам

# 326
Г-жа Рамацоти може би просто не му е бил ден, три години вече при него се преглеждам и съм доволна.По време на прегледа не говори много(може би защото почти не млъквам от притеснение Thinking) , след това ми е отговарял на всички въпроси.

Но пък закъснението определено е неприятно.

# 327
Рамацоти, моят преглед мина по същият начин. Няма да повторя.

# 328
стига , наистина ли така протече прегледа при Грънчаров в Света София-  направо не мога да повярвам newsm78 -както писах аз от 8-9 години по поне 3 пъти годишно ходя такова нещо не ми се е случвало ... имало е дни когато не е бил от най-разговорливите , друг път след преглед сме говорили по 10-15 мин -обяснявал ми е много подробно .... само веднъж закъсня -но идвайки към кабинета го спря друг лекар

# 329
Закъснението бих го преглътнала, ако всичко след това беше наред. 5те минути преглед в абсолютно мълчание ми се сториха много по-дълги от закъснението
След месец два ще отида на друг лекар. Просто Грънчаров не е моят

Общи условия

Активация на акаунт