До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 239
  • 778
  •   1
Отговори
# 450
Излиза, че е най-добре, профилактичният преглед да се направи в София. Laughing

# 451
  • Бургас
Барабар с изследванията даже Whistling Ама ние сме мазохистки и си се мъчим тук (аз се лекувах 3-4 месеца след поразиите, докарани ми от Димитров, а после влязох и в нефрологията за десерт, защото се прехвърлиха и там... Верно щеше да ми излезе по-евтино даже до София да се замъкна ooooh!) Crazy

# 452
  • Бургас
Aз преди години живях в Сф, там ме преглеждаха и с колпоскоп всеки път, без аз до искам, просто профилактичният преглед включваше и това.
Като се върнах в Бс ... се оказа, че повечето лекари дори нямат колпоскоп, а какво остава да са специалисти в работата с него ...

bradata, мен преди доста години, професор невфролог, който даже и бъбречни трансплантации прави, ме лекува в Сф няколко месеца от 7 !!! камъка в бъбреците. Впоследствие смених лекаря и се оказа, че нямам никакви камъни, а ме боли от прешлен на кръста ... Та ... всички лекари грешат, за жалост.
Д-р Димитров на мен досега винаги ми е помагал, при теб по някаква причина може да е сгрешил, добре е да се знаят различни гледни точки и мнения, пък нека всеки сам си преценя какво да прави  Peace

# 453
Здравейте Simple Smile Бихте ли споделили някоя мама има ли лични впечатления от доктор Душепеев? Препоръчаха ми го,но колкото и да търсех в интернет неоткрих актуален телефон на който да си запазя час за преглед в частния му кабинет.Бременноста ми е проблемна.Имам плацента превия маргиналис,изхода на бебенцето е частично запушен и имало възможност за нормално раждане.Имам също и една ''препълнена артерия'' както се изрази жк , която е опасна.Исках да се консултирам с него относно раждането и прочие.В осми месец съм вече . Simple Smile Общо взето всякакви преживявания и лични впечатления относно този лекар ще са ми от полза,също ако някоя мама има телефон на който да си запазя час за този частен кабинет.Благодаря ви предварително

# 454
  • Бургас
Мон,
Скрит текст:
Aз преди години живях в Сф, там ме преглеждаха и с колпоскоп всеки път, без аз до искам, просто профилактичният преглед включваше и това.
Като се върнах в Бс ... се оказа, че повечето лекари дори нямат колпоскоп, а какво остава да са специалисти в работата с него ...

bradata, мен преди доста години, професор невфролог, който даже и бъбречни трансплантации прави, ме лекува в Сф няколко месеца от 7 !!! камъка в бъбреците. Впоследствие смених лекаря и се оказа, че нямам никакви камъни, а ме боли от прешлен на кръста ... Та ... всички лекари грешат, за жалост.
Д-р Димитров на мен досега винаги ми е помагал, при теб по някаква причина може да е сгрешил, добре е да се знаят различни гледни точки и мнения, пък нека всеки сам си преценя какво да прави  Peace
, уви така е Peace

# 455
Момичета  , чета темата   , т.к.  трябва да избера гинеколог за следене на бременност  и  водене на ЖК по Здравна каса   - по възможност кабинета да е  в  района на център , лазур , но  където й да е  е ,не е  проблем .

Евентуално да няма проблем да издава болнични.

От скоро съм в Бургас и не познавам аболютно  никакви лекари , а съм  на 40 г и  бреемнността все пак изисква стриктно следене .
Разбира се за скринингите ще си ходя в София , плащам тук , но  ми е важно проследяващия  да е  кадърен лекар .

Чета за д-р Гамишев  добри мнения  .
Също за д-р  Кироваков -  той към момента  работи ли по ЗК и къде ?

И  ендокринолог   ще ми е нужен .

Благодаря.

# 456
  • На брега на морето
sladka_torat_vkusna следих се при Кироваков, страшно съм доволна, разбира си от работата, а и като отношение и  светоусещане си допаднахме много. Работи по ЗК, кабинета му е в Николай Чудотворец, има голям наплив при него и понякога се случва да се чака повече, това като минус.

# 457
Момичета здравейте! Аз съм с плацента превия тоталис, до сега не съм имала проблеми. В момента се следя при д-р В.Димитров, но той не практикува в никоя болница, а вече трябва да се ориентирам към лекар за раждане или при евентуални проблеми. Моля момичета които са имали този проблем да споделят мнение за добрър лекар и как е преминала операцията.

# 458
  • в кукувиче гнездо
Момичета здравейте! Аз съм с плацента превия тоталис, до сега не съм имала проблеми. В момента се следя при д-р В.Димитров, но той не практикува в никоя болница, а вече трябва да се ориентирам към лекар за раждане или при евентуални проблеми. Моля момичета които са имали този проблем да споделят мнение за добрър лекар и как е преминала операцията.
За такава диагноза в Бургас надали някой ще се наеме да препоръча лекар. Най-добре в София.

# 459
според мен потърси второ мнение при някой, дали би се наел да я направи. Или направо в София в майчин дом. Нз как да ти препоръчам лекарот бс като е доста специфично. Може да идеш при дюшепеев за мнение той изражда но не следи.

# 460
Аз до скоро се следих в София и им имам голямо доверие, но вече съм в 25+3г.с. семица трябва повечко пазене и не смея да пътувам. Дори мисля да си отменя часа за ФМ на 25.07. и да я направя в Бургас. За раждане и лекар се ориентирам към МБАЛ Бургас заради неонатологята ако не дай се боже случи нещо по рано. От прочетените коментари се замислям за д-р Лазарова или д-р Кироваков. Какви са вашите впечатления от тях.

# 461
  • Бургас
От прочетените коментари се замислям за д-р Лазарова или д-р Кироваков. Какви са вашите впечатления от тях.
Д-р Лазарова е вечно крива и груба /личните ми впечатления са такива/, но пък я водят добър специалист. На мен не ми хареса отношението ѝ, когато отидох с кървене в начална бременност, не ми изписа сериозно лечение /каквото се е налагало, както се оказа впоследствие/, че даже ме нахока:"Ама какво е това кървене, не трябва да го има." /сякаш аз нарочно кървя    Mr. Green / Не че нещо, ама не е моят лекар тя. Много хора обаче са доволни от нея, та ако искаш иди на преглед, ако "си допаднете" не е лош избор като цяло.
Д-р Кироваков по принцип е добър лекар, не знам колко добър е обаче със сериозните случаи какъвто е твоят.
Стискам палци всичко да е ок и да мине повече от добре като му дойде времето  Hug

# 462
Steisi77, аз на скоро родих в мбал Бургас и имам някои лични впечатления. Кироваков беше най- предпочитания лекар, всяка втора мама бе с уговорка да ражда при него. Иванов и Люцканов също са добър избор. Лошо впечатление ми направи Добрева и Миринчев. Ако те интересува нещо ми пиши на лично, още вс ми е мн прясно Simple Smile

# 463
  • Пловдив
Моя съседката роди преди седмица в МБАЛ , с уговорка при Душепеев.От секциото се възстанови бързо,но беше много недоволна от останалия персонал - никой не и е помогнал да се раздвижи, никаква помощ за първоначалното кърмене, изписали са ги и без да и дадат една проста рецпета с медикаментите за обработка на пъпчето, глюкоза и други дребни неща, които прясна родилка с първо бебе не може да знае наизуст.

# 464
  • у нас
Д-р Кироваков къде преглежда и как става записването за преглед при него?

Общи условия

Активация на акаунт