До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 232
  • 778
  •   1
Отговори
# 465

steisi77 аз съм с плацента превия,но моята е маргиналис и изхода на бебка не е изцяло запушен.В Понеделник си запазих час за преглед при Душепеев.Ще поразпитам и ще споделя Simple Smile

# 466
  • Бургас
Здравейте,ако може някой да ми пише,който е раждал нормално в МБАЛ с избор на екип.Интересувам се от всякаква информация.Благодаря!

# 467
Ако имаш възможност ще съм много благодарна.

# 468
Здравейте, мисля да си запиша час при доктор Парушева тези дни, но мисля да ходя без направление и малко се притеснявам от сумата, която ще ми се наложи да платя. Преди 3 години ходих при Калчева по НЗОК и пак ми се наложо да си доплатя 50 лв., та искам поне да съм подготвена. Grinning Става въпрос за профилактичен преглед и цитонамазка. Лека вечер!

# 469
Че има ли възможност при Парушева да се ходи на преглед и цито с направление по ЗК? Rolling Eyes

# 470
  • ту тук, ту там
Че има ли възможност при Парушева да се ходи на преглед и цито с направление по ЗК? Rolling Eyes
Не!
Иначе профилактичен с цито и МБ си правих при Парушева точно преди година, мисля, че 110 лв ми излезе, но това заедно със сумата, която дадох в лабораторията за самото изследване. (Тя ти дава пробите да си ги занесеш в Лина и там отново плащаш). Само при нея не помня, честно казано, какво съм плащала, но 70-80 лв поне.

# 471
Супер бързи сте!Благодаря! Преди 3 г. При Калчева можеше, сега вече не знам. За Парушева изобщо нямах идея, че съществува, но при тези добри отзиви ще отида, тъй като с доктор Попов нямам никакъв успех със свързването, а трябваше отдавна да се прегледам. Sad Другото нещо е, че поне апаратурата и е нова и все пак доколкото разбирам отлищно се справя. Надявам се и на мен да ми допадне!

# 472
elleni, благодаря ти за информацията.

# 473
  • ту тук, ту там
Няма за какво, момичета! Радвам се, че съм била полезна!  Hug

# 474
  • Бургас
Момичета, малко встрани от темата Embarassed, но да питам - има ли лекувани със Silvergyn, че имам едно питане за тези капсули Rolling Eyes

# 475
Лош отзив за д-рЛюцканов
Направи ми преглед с микробиология след което ми изписа лактажил
Алергична съм към млякото и неговите производни ,тежка животозастрашаваща алергия и бронхиална астма също тежка форма и въпреки че му го казах той с подигравка ми каза ,че тези таблетки не били за пиене а да си ги слагам...Попитах дали имат следи от алерген той каза слагай нямат нищо млечно ако нещо ела пак.Ако не съм мнителна и да погледна какво съдържат таблетките сега щях да бера душа
Помощно вещество -суроватка на прах!!
Направих запитване в сайт аптеки фрамар и ми отг.това е от мляко
Съжалявам,че не записах разговора с него

# 476
Момичета, малко встрани от темата Embarassed, но да питам - има ли лекувани със Silvergyn, че имам едно питане за тези капсули Rolling Eyes
Преди две години ги ползвах, не съм сигурна дали ще помогна, но питай.

# 477
  • Бургас
gardenia78, алергията ти вероятно е хранителна?
Какво би се случило, ако се залееш с мляко, например при готвене? Извинявай за въпроса, стана ми интересно.

# 478
Какво би се случило, ако се залееш с мляко, например при готвене? Извинявай за въпроса, стана ми интересно.
Ако само капка капне на кожата ми премина през порите и става реакция сърбеж подуване обрив задух алергичен шок.
Ако някой който е пипал алерген и ме докосне правя реакция както вече писах животозастрашаваща алергия

# 479
Ако само капка капне на кожата ми премина през порите и става реакция сърбеж подуване обрив задух алергичен шок.
Ако някой който е пипал алерген и ме докосне правя реакция както вече писах животозастрашаваща алергия
аз не мога да се храня навън не мога да си купя нищо готово освен плод или зеленчук всичко приготвям сама в къщи
На заведение пия като си нося моя сламка за да съм сигурна,че никой не я е докосвал
Да на всеки съм му чудна,но това е моят начин на живот във чантата си нося урбазон ако изпадна в ситуация да си го бия.

Общи условия

Активация на акаунт