До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 179
  • 778
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
З
1. Видях, че изследванията ще се правят в Лина. Наистина ли там е толкова зле и толкова пари отидоха на вятъра?
2. Закъснява ми, И след зацапването не ми идва. Възмижно ли е да сме направили все пак бее и ако е така, този гинекологичен преглед дали не е фатален?
1. аз лично не бих препоръчала Лина, ама то и за другите няма гаранция
2. няма как прегледът да е фатален

# 556
  • град-държава
vaniliq77, Д-р Веселина Костова, кабинетът е към АГ"Селена" на Генерал Гурко 53.
Прекрасен професионалист, както и много мил, спокоен и възпитан човек.  Peace
За питащите по-назад, в кобинета се извършва и колпоскопия.

Някой има ли телефон на този кабинет Селена? Не можах да намеря в нета
087 780 0478
Имат и страница във фейсбук - консултативен кабинет към Инвитро Клиника "Селена".

# 557
Здравейте препоръчаха ми Др.Троянчев за ФМ.Има ли доволни от него,каква е цената на прегледа и по спомен в Дева Мария ли преглеждаше?Благодаря ви за отговорите предварително.  bouquet

# 558
Здравейте препоръчаха ми Др.Троянчев за ФМ.Има ли доволни от него,каква е цената на прегледа и по спомен в Дева Мария ли преглеждаше?Благодаря ви за отговорите предварително.  bouquet
аз съм много доволна от Троянчев, прегледа беше 20-30минути, всичко огледа, и всичко обясни. Разгледа бебето най-обстойно. На Оборище 68 му е кабинета( не съм сигурна за номера 68) в сайта пише къде в Бургас преглежда. Беше 80лв, и дава диск с целия преглед. Препоръчвам

# 559
А на 4Д ли гледа?  Flutter

# 560
# 561
Да има и 4Д. И аз съм много доволна от него. Всичко обяснява.

# 562
  • Burgas, Bulgaria
Бейби , 3-то съкровище ли ?

# 563
Мадам тиква,бъркаш ме.Първо дългоочаквано ще ми е. Heart Eyes
Аз си записах час,по телефона беше учтив и уважителен,надявам се да е така и на прегледа.Благодаря ви за информацията момичета. bouquet

# 564
  • Burgas, Bulgaria
О, извинявай ! Simple Smile не беше с лошо ! Значи ти желая прекрасна бременност и ревящ  ,очарователен финал  Blush Heart Eyes

# 565
  • Бургас
Мадам тиква,бъркаш ме.Първо дългоочаквано ще ми е. Heart Eyes
Аз си записах час,по телефона беше учтив и уважителен,надявам се да е така и на прегледа.Благодаря ви за информацията момичета. bouquet
Внимателен и вежлив и на прегледите.Аз си направих и двете ФМ при него.Отговори на всичките ми въпроси.
Успех!

# 566
Здравейте, момичета.
Имам нужда от препоръка за лекар. макар че май вече го реших.
След направени изследвания на микробиология има заключение "Микроскопски данни за възпалителен процес.", изследването на цитонамазката е "Възпалителни клетки", PAP  2, a за разкош "DNA Ureaplasma   ( + ) Положителен".
В цялата тази разкошотия тестът  от петък сутринта показва две чертички Simple Smile
И сега идва лееката паника "Ко праим"Simple Smile
Татарова, на която вярвам, ще е в Бургас чак на 26-ти.
Дайте идея за лекар, който да потвърди бременността и да даде адекватно лечение на всичките гадости. Виждам, че доц. Конова от Плевен ще е в Бургас, а за нея има страхотни отзиви. Ще проверя дали има часове.
Някоя от вас по време на бременност имала ли е такива гадости?
Какво беше лечението и изходът?
Благодаря ви:)

# 567
  • Бургас
Здравейте, момичета.
Имам нужда от препоръка за лекар. макар че май вече го реших.
След направени изследвания на микробиология има заключение "Микроскопски данни за възпалителен процес.", изследването на цитонамазката е "Възпалителни клетки", PAP  2, a за разкош "DNA Ureaplasma   ( + ) Положителен".
В цялата тази разкошотия тестът  от петък сутринта показва две чертички Simple Smile
И сега идва лееката паника "Ко праим"Simple Smile
Татарова, на която вярвам, ще е в Бургас чак на 26-ти.
Дайте идея за лекар, който да потвърди бременността и да даде адекватно лечение на всичките гадости. Виждам, че доц. Конова от Плевен ще е в Бургас, а за нея има страхотни отзиви. Ще проверя дали има часове.
Някоя от вас по време на бременност имала ли е такива гадости?
Какво беше лечението и изходът?
Благодаря ви:)

Уреаплазмата мисля, че е опасна при бременност. Гледай да вземеш мерки възможно най-скоро. Недей да чакаш.

# 568
  • Пловдив
ana hinova

Моят съвет е да се консултираш с Д-р Недялков и наистина в най-скоро време да е.

# 569
  • Бургас
И аз съм за Недялков  Peace

Ще ти изпише глобули най-вероятно, не се паникьосвай, аз цяла бременност изкарах с трихомони.....няма и няма лечение тази гад, вече вдигнах ръце от нея

Общи условия

Активация на акаунт