До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 191
  • 778
  •   1
Отговори
# 540
Да, много съм доволна.Бях с проблемна бременност, следеше ме под лупа и винаги е била на разположение, след раждането също ме наблюдаваше с повишено внимание , само хубаво мога да кажа за нея.

bouquet
На д-р Ризова звъня днес вече няколко пъти и не вдига телефона, момичета знаете ли дали работи?
Да не би да отстъства от града?

# 541
Момичета, имам 2 подрастващи тинейджърки и вече е време за профилактичен преглед.Моля да ми препоръчате гинеколог- жена  -за първи път ще сме и се притесняват:)))

# 542
  • град-държава
vaniliq77, Д-р Веселина Костова, кабинетът е към АГ"Селена" на Генерал Гурко 53.
Прекрасен професионалист, както и много мил, спокоен и възпитан човек.  Peace
За питащите по-назад, в кобинета се извършва и колпоскопия.

# 543
Момичета,здравейте!Ще ви бъда много благодарна,ако някоя от вас знае къде работи на частно,д-р Аделина Гавазова ,от бившата  4 та поликлиника в "Славейков".

# 544
Търся информация за д-р Илиева, работи в ДКЦ "Св. Георги Победоносец".

# 545
  • Burgas, Bulgaria
Шефката ми е страшно доволна от нея .

# 546
момичета  , д-р Гамишев   в коя болница работи и   някой знае ли цената за секцио  там , условия за раждане, отзиви  .

Той ми е АГ по ЗК , но   още  има много време да реша  къде за раждането , аз не знам къде  работи  , иначе ходя в кабинета на Цар Симеон и още не сме говорили  , но искам да имам информация  .

За Бургас  нямам впечатления и мнения за лекарите   , тк отскоро сме тук .
При мен трябва да е секцио по медицински причини  .

# 547
Шефката ми е страшно доволна от нея .

Ходих при нея. За първи път и съм доволна.  Peace

# 548
  • Бургас
Ходих при нея. За първи път и съм доволна.  Peace
В нета намерих само някакъв стационарен телефон, мобилен неин телефон знаете ли?
С предварително запазен час ли става прегледът и на кой номер се запазва час?
Благодаря  bouquet

# 549
Аз съм ходила със запазен час. Обадих се на тел. на самата болница, на регистратурата - имаше много свободни часове. Това преди година. Поредната прехвалена....според мен

# 550
  • Бургас
Поредната прехвалена....според мен
А, нямам големи очаквания, просто ми се иска да правя профилактика при още някой освен АГ-то, където ходя. Искам да имам и второ мнение, а и така или иначе ходя на 6 мес, да ги редувам. Държа да има и колпоскоп и да знае как се работи с него. Та затова питам.
Все още не съм се спряла на някой, проучвам за момента Simple Smile

# 551
Разбирам те! Аз точно затова ходих - за профилактичен преглед. Мисля, че няма колпоскоп, но може да попиташ, като си запазваш час. Хубавото е, че работи по ЗК

# 552
Ходих при нея. За първи път и съм доволна.  Peace
В нета намерих само някакъв стационарен телефон, мобилен неин телефон знаете ли?
С предварително запазен час ли става прегледът и на кой номер се запазва час?
Благодаря  bouquet

Намерих самата нея и координатите й в Интернет, в сайта на ДКЦ "Св. Георги Победоносец"
http://www.hospital-stgeorge.org/cabinetsbg/1

И това след звънене на почти всички прехвалени гинеколожки с частни кабинети, които или бяха в отпуски или имаха часове за след месеци. Отделно не са очаровани и от факта, че имах направление.
Принудих се да търся гинеколог /исках да е жена/ в поликлиниките.
Има вагинален ехограф. За колпоскоп незнам, но пише, че извършват колпоскопия. Посети я и ще прецениш дали да си доволна, много е индивидуално.  Peace
Час си запазих на регистратурата. Имаше свободни часове и без проблем си запазих в удобно време.

# 553
Здравейте, момичета.
Знам, че не са за тук питанията ми, но не знам за къде са?Simple Smile
Вчера бях на преглед при гинеколог, за който са се писали много добри неща.Поводът да отида беше, че вече втори месец имам зацапване два дни, спиране и след това РМЦ, Четвъртък и петък имах такова зацапване, събота - не. Та въпросът ми към лекаря беше не започвам ли да влизам в менопауза и какво да направя, за да не изпусна последния влак за бебе (над 40 г. съм).
Направи ми гинекологичен преглед и преглед със вагинален ехограф. взе материал за цитонамазка, МБИ, ДНК хламиидии, ДНк уреаплазма и микоплазма.
Апропо,  не знаех, че чак с такава сума ще олекна.
След дългото встъпление Simple Smile, въпросите са два (ще ги задам и на лекаря следващата седмица. ама сърце не трае...)
1. Видях, че изследванията ще се правят в Лина. Наистина ли там е толкова зле и толкова пари отидоха на вятъра?
2. Закъснява ми, И след зацапването не ми идва. Възмижно ли е да сме направили все пак бее и ако е така, този гинекологичен преглед дали не е фатален?

# 554
vaniliq77, Д-р Веселина Костова, кабинетът е към АГ"Селена" на Генерал Гурко 53.
Прекрасен професионалист, както и много мил, спокоен и възпитан човек.  Peace
За питащите по-назад, в кобинета се извършва и колпоскопия.

Някой има ли телефон на този кабинет Селена? Не можах да намеря в нета

Общи условия

Активация на акаунт