До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 124 021
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
В момента няма как да отида в друг град.Сега ще звънна на Димитров,ако може утре и той да ме види,обаче се съмнявам да се вместя.Трябва да дойде и майка ми от Гърция да гледа малката,а може само 6 дни да остане.Малката пък не слуша никой,иска и търси само мен и ще умра от притеснение дали ще се справят.Просто се чувствам като в задънена улица.До сега не съм чувала за пълен с течност яйчник,мислех си,че кистите са пълни с течност  newsm78 Не знам кой би могъл да ме приеме веднага,но със сигурност не искам да стъпвам в Девата-1 път оставиха плацента в мен след раждането,после ходих заради натиска,както е сега в момента и Ирмов не видя нищо.

# 661
  • Бургас
Ама той не беше от тез лекари.........в смисъл имам чувството, че съвсем умишлено се стреми към такива интервенции сега и се чудя защо.... ooooh! ooooh!

Тези фоликулярни кисти или кисти на жълтото тяло се виждат обикновено само през 2та половина на цикъла, след това изчезват от самосебе си.....търси второ мнение и не изпадай в паника, най-вероятно е нещо хормонално и ще се оправи с малко противозачатъчни или прогестерон  Peace

# 662
Наистина няма лекари.Безброй пъти патя от техните грешки.Новородено,детето ми щеше да остане сираче.Не вярвам на лекарите,не знам какво да правя.
Пред мен говори с момиче по телефона,запази и час за лапаро,каза че уж е като моя проблем,но по напреднал.

# 663
Добри коментари има за Димитров, може да пробваш и Дюшепеев или  Троянчев който идва от Пловдив, има нова техника 4Д, но незнам освен фетална морфология дали е специалист и в друга област. Кироваков също е с доста добри коментари, но предимно от бременни, за други неща нз как се справя

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 17:00 от bob_ka

# 664
  • Burgas, Bulgaria
Моя яйчник беше пълен с течност  , защото кистата го бе изяла и точно тумор казаха в ОНКОТО ,защото било много твърдо за киста . Аз бях с нечовешки болки , оказа се от усукването на тази киста ,голяма колкото портокал и се наложи спешна операция ,но тя беше пред спукване , а такова голямо нещо спука ли се , за часове може да доведе до фатален край , това обясниха . Киста си пише от изследвания материал , лутеинова .
Бе ако трябва да си призная и на мен искаше интервенция да ми прави доктор Недялков , защото направих спонтанен аборт , но имах усложнения . И след като чух цената се ядосах и се върнах в Девата да си оправят бакиите .А като се сетя , той беше човека , който ми спести операция на която Минчев ме прати с думите ,че корема ми е пълен с кръв и ще умра ако не ме отворят .
Много жалко ....  Tired

# 665
  • Сливен
Абсурд към Душепеев недей той още повече набляга на операцийте мн добре го познавам бях негова пациентка доста дълго време и да ви кажа че от лапаро стигнах заради него до перитонит и то едва ме спасиха,бях с прекъснати уретери четири месеца бях със стендове и катетър .Не се страхувай потърси второ мнение преди да се решиш на операция

# 666
  • Сливен
Сега се сетих до кабинета на др Недялков малко по надолу има кабинет на клиника Селена от Пловдив виж какви са лекарите и кой са и ако решиш ги посети

# 667
Ужас.Мадам тиква,настръхнах.Сега съвсем съм в чуденка какво да правя.А цената на лапарото колко е?Днес дадохме над 200 лева,хем уж не са от значение парите,ама излишни пари няма смисъл да даваме.Димитров не вдига,може би бих му се доверила  Confused Казаха също д-р Градева.

# 668
  • Бургас
Кой ден ти е от цикъла?  И на кой ден ти "видяха" тумора?

# 669
  • Сливен
Добре де ти имаш ли някакви оплаквания болки или нещо.По принцип лапарото се прави на определен ден от цикъла.Това само с един преглед ли го установиха

# 670
  • Burgas, Bulgaria
Този вид кисти са безобидни , успокой се , просто ти трябват противозачатъчни най-вероятно , за да изчезне , нямам идея .  При мен постоянно се задържат фоликули около 30мм , но се пукат сами , аз не искам хапчета .
Градева е много възрастна .
Калчева , Парушева ?
Лапарото ти е безплатно ,ти имаш осигуровки , не трябва да плащаш .

# 671
Дойде ми на 30-ти миналия месец,5 дни беше цикъла,зацапването спря в неделя.
Нямам болки,само зацапване и натиск в пикочния мехур.

# 672
  • Сливен
Аз за кистата бях с мн силни болки едвам стоях а цикъла ми два месеца преди това ми цапаше по няма и ден.Изпих два вида противозачатъчни не помогнаха даже за 7 дни беше порастнала .Но аз тогава потърсих три мнения понеже бях мн наплашена от предните операций даже си мислех че с лапаро ще се размина но уви коремна ми правиха.Така че потърси си др мнение

# 673
Звънях на Калчева и Парушева,но няма как да ме приемат утре.Скоро няма как да ме приемат.

# 674
Моят съвет е да отидеш в четвъртък пак при Недялков. Нека пак д сте види, защото може да се е променило положението и да не се налага операция. ако каже операция, искай второ мнение.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 18:01 от diva14

Общи условия

Активация на акаунт