До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 957
  • 778
  •   1
Отговори
# 675
Записах час утре при Градева.Ако трябва и още ще търся,просто да видим тя какво ще каже.  bouquet

# 676
  • Сливен
Дори и на частно ли не могат да те приемат

# 677
  • Burgas, Bulgaria
Градева няма ехо ,на какво ще те гледа ,само на ръка ? Даже не знаех ,че работи , тя е много възрастна .
Момичета за този период на цикъла , тази находка не е ли нормална ? Тя трябва да е била в овулация  сега ,ако фоликула не се е спукал , не е ли това  newsm78 ....

# 678
  • Бургас
Моят съвет е да пробваш Горанов или младия Михайлов от Онкото. На Градева не бих се доверила.

# 679
  • Сливен
И аз така си мисля че може би е задържан фоликул защото мен недялков така ме наплаши а като отидох след цикъл ми вика нищо няма брб ....на жълтото тяло идеше ми....да му ударя една българска.Ако е киста се следи моята е следях три месеца и както писах изпих два вида противоз а тръгна от задърж.фоликул и чак като ме хванаха болки тогава се предложи операция.Най хубаво изчакай си цикъла и тогава вс ще си проличи

# 680
Градева ми я препоръча приятелка,която е ходила при нея.Тя каза,че я е спасила от операция.На нея също казали тумор,а се оказало раничка и докторката само с билки я оправила  newsm78 Каза,че е гинеколог-онколог,а не видях такава информация в интернет.В онкото мъжа ми има познати лекари,ще го карам и до там да отидем.Как мога да запазя час при Михайлов?Извинявайте,че цял ден ви занимавам с моите неволи.Дори не ме е страх от диагнозата,а от това,че трябва да си оставя детето,а то без мен не може и веднага пищи "Мамооооооооооооо,мамииииииииииииии" Sad

# 681
  • град-държава
Bandida, силно ти препоръчвам да отидеш при д-р Костова в кабинета на клиника Селена на Ген. Гурко. Всеки ден преглежда от 8 до 14, а има и всяка седмица(доколкото ми е известно) доктори от АГ Селена. Кабинета е модерно оборудван, а д-р Костова е прекрасен специалист и човек. Убедена съм, че ще те приеме веднага. Аз лично имам и страхотно доверие в д-р Татарова от ДМ.

# 682
Единствения човек на когото вярвах беше Татарова,но след секциото при нея се наложи отново по спешност да ме вкарат в болницата и още седмица стоях.Плацента оставена  Confused Тя опита в друго да ни убеди,но при мен се изредиха всички лекари от болницата + арабите.За мен това значеше тяхна грешка,може би искаха да проверят дали ще пусна жалба.Не знам,но от тогава ме е страх от лекари и на никой не вярвам.Иначе благодарение на нея имам това прекрасно дете,помогна да я задържа.Пробвах и при нея да запазя час утре,но няма.Имам и запазен за 21-ви,още от миналия месец,но не знам дали ще отида.

# 683
  • Burgas, Bulgaria
И аз много я уважавах и бях благодарна , но се оказа ,че не е трябвало да ми прави кюретаж от който пострадах доста . Още на магарето аз видях какво излезе , там е паднало всичко  според Ирмов ... оф , спирам ,че ми е болна тема ....

# 684
  • град-държава
Съжалявам, че така се е случило.
Нека те прегледа д-р Костова, изкючително компетентен специалист е, както вече казах и прекрасен човек.

# 685
  • Бургас
Отивай във Варна  ooooh!

Скрит текст:

Най0вероятно е задържан фоликул или просто фоликул пред ову. За да се каже , че е киста, трябва да се гледа поне 2 цикъла и то преди и след овулация задължитено....а за тумор къде ти  ooooh! ooooh!  Задържан фоликул се пука с дуфастон най-често или прегнил , ама да те отваря за нещо дето не е сигурно.....аз не бих се дала толкова бързо  Shocked

Костова едно време ми каза, че нямам овуация.....дрън дрън та пляс.....точно обратното ooooh! ooooh! сега пак се опита да ми каже същото, Георгиев от Св. София , обаче пак не се оказа прав, защото на вторият УЗ се оказа, че просто по-късно се пукат фоликулите при мен на 20мм на 24 мм , но като отидох на 11 ден и като вида воликул 19мм х 23мм и каза веднага киста....да , ама не, един ден по-късно теста за ову беше положителен , а 3 дни след това, фоликула се беше пукнал от самосебе си

# 686
  • Сливен
Градева ми я препоръча приятелка,която е ходила при нея.Тя каза,че я е спасила от операция.На нея също казали тумор,а се оказало раничка и докторката само с билки я оправила  newsm78 Каза,че е гинеколог-онколог,а не видях такава информация в интернет.В онкото мъжа ми има познати лекари,ще го карам и до там да отидем.Как мога да запазя час при Михайлов?Извинявайте,че цял ден ви занимавам с моите неволи.Дори не ме е страх от диагнозата,а от това,че трябва да си оставя детето,а то без мен не може и веднага пищи "Мамооооооооооооо,мамииииииииииииии" Sad
Добре ама нали се сещаш че на детето му трябва майка не за момента а за цял живот и най вече здрава майка.Обърни си внимание на здравето диагнозата е страшна живота е ценен.

# 687
Това ми подейства успокоително  Blush Много ви благодаря,ще се свържа и с Костова и с Михайлов  bouquet

# 688
  • Сливен
И на мен ми трябва малко помощ след последната операция от дрена който беше на старо място сложен (понеже втората операция бях с 4-ри дрена по 2 от ляво и дясно) та този беше на същото място от ляво след като го изкараха вс добре но след като взе да зараства стана едно като подутина понеже съм рязана от пъпа надолу и е видимо подуто и ме боли като се натоворя като дигам тежко протягане казвам на докторите едни казват нормално др даже не ми обръщат внимание а е досто досадно понеже аз обичам да спортувам а това не ми позволява а и досто време мина от операцията.В началото казаха хематон правих компреси и още повече ме болеше.

# 689
Може да езадържан  фоликул в него има течност, аз като имах се спука до спешното стигнах/бях в друг град/. Остана течност и на легло с антибиотик5 дни се оправих, искаха да ме хоспитализират аз тогава отказах. Исках да кажа че на другата лекарка и заприлича на киста, но се зачуди откъде е дошла тая течност. Така че ходи събирай мнения

Общи условия

Активация на акаунт