До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 933
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
Запазих час и при д-р Михайлов за четвъртък сутринта  Praynig

# 691
Bandida,Градева е гинеколог-онколог.Аз преди доста време бях ходила при нея и бях доволна.Наистина обаче е много възрастна и няма никакво оборудване.
Най-добре опитай и с Хубчев.Когато Димитрова,Калчева,Недялков и Минчев ме изпратиха на биопсия и се оказа,че съм била с вътрешни кондиломи,след биопсията отидох и при Хубчев само ме погледна(без да му казвам,че ми е правена биопсия)каза кондиломи.Напоследък наистина се убеждавам,че в Бургас няма добри гинеколози. И не се притеснявай допълнително.Момичетата са ти казали,задължително още едно мнение.Не знам какво му става на Недялков Sad

# 692
  • Burgas, Bulgaria
И на мен ми трябва малко помощ след последната операция от дрена който беше на старо място сложен (понеже втората операция бях с 4-ри дрена по 2 от ляво и дясно) та този беше на същото място от ляво след като го изкараха вс добре но след като взе да зараства стана едно като подутина понеже съм рязана от пъпа надолу и е видимо подуто и ме боли като се натоворя като дигам тежко протягане казвам на докторите едни казват нормално др даже не ми обръщат внимание а е досто досадно понеже аз обичам да спортувам а това не ми позволява а и досто време мина от операцията.В началото казаха хематон правих компреси и още повече ме болеше.
Аз също съм от пъпа надолу и също имах едно подуване , но след секциото ,което беше върху този разрез . Бях вдигала тежко на втория ден след операцията и според хирурга бе тръгнала херния . Носих колан стягащ , но си ми остана слабо място .

# 693
Bandida преди и аз бях ходила при Градева,доволна съм.Жалко само,че не работи със ЗК.Няма ехограф,но е известна с това,че намира кисти с ръката и ги лекува без да се налагат операции.Жената е възрастна доста,това е хубаво,че е опитна.Аз имах киста която се спука заради некадърността на друг лекар,но др. Ирмов ми помогна.  bouquet Надявам се всичко да е наред.Стискам палци.
Fair след лапароскопията на мястото на дренажа аз също имах топче и ме наболяваше.Доктора ми каза вечер да се мажа с Ихтиол и да го покривам с марля(това беше месец след операцията),а топчето се махна след около 2.Имах си доста придърпвания,но  е нормално,защото все пак това си е операция.Дано всичко отшуми скоро.  bouquet

# 694
Аз те съветвам въобще да не ходиш при Горанов или колегите му от окръжна, там са го обърна ли на бизнес. Най-добре е да отидеш на второ мнение, но не тук. Успокой се малко, че колкото и да го мислиш по зле става. Аз съм на 29 г и  до сега съм преживяла няколко операции- една коремна и две лапароскопски и то двете лапаро бяха с разлика от 2 месеца,но не в Бургас. Стискам ти палци да не се стига до операция  Praynig

# 695
  • Сливен
Аз те съветвам въобще да не ходиш при Горанов или колегите му от окръжна, там са го обърна ли на бизнес. Най-добре е да отидеш на второ мнение, но не тук. Успокой се малко, че колкото и да го мислиш по зле става. Аз съм на 29 г и  до сега съм преживяла няколко операции- една коремна и две лапароскопски и то двете лапаро бяха с разлика от 2 месеца,но не в Бургас. Стискам ти палци да не се стига до операция  Praynig
И аз съм на същото мнение за окръжна и за Горанов.Като влезнах на преглед при него едно че задаваше мн неуместни въпроси а като разбра че съм за ин витро изгуби всякакъв интерес претупа ме и не стига че закъсня ами и питаше сестрата мн ли пациенти имал за днес той бързал щял да излиза да купонясва.
Абе общо взето няма лекари в Бс.

# 696
  • Сливен
Bandida преди и аз бях ходила при Градева,доволна съм.Жалко само,че не работи със ЗК.Няма ехограф,но е известна с това,че намира кисти с ръката и ги лекува без да се налагат операции.Жената е възрастна доста,това е хубаво,че е опитна.Аз имах киста коя
Fair след лапароскопията на мястото на дренажа аз също имах топче и ме наболяваше.Доктора ми каза вечер да се мажа с Ихтиол и да го покривам с марля(това беше месец след операцията),а топчето се махна след около 2.Имах си доста придърпвания,но  е нормално,защото все пак това си е операция.Дано всичко отшуми скоро.  bouquet
Мазах с ихтиол слагах марли но още повече ми пареше болеше търпях но ефект нямаше.Но от операцията са минало доста време трябваше да спадне но не стой и си боли.

# 697
Благодаря ви,че отделихте толкова много време за мен  bouquet Деня ми мина като на филм,даже ми се губят моменти,но съм по-спокойна.Имам запазени 4 часа,при различни лекари.Ще отида при всички,за да видя на какво мнение са.Най-много се надявам на д-р Михайлов,но трябва да изчакам до четвъртък.Каквото и да е,ще мине.  Hug

# 698
Bandida,Градева е гинеколог-онколог.Аз преди доста време бях ходила при нея и бях доволна.Наистина обаче е много възрастна и няма никакво оборудване.
Най-добре опитай и с Хубчев.Когато Димитрова,Калчева,Недялков и Минчев ме изпратиха на биопсия и се оказа,че съм била с вътрешни кондиломи,след биопсията отидох и при Хубчев само ме погледна(без да му казвам,че ми е правена биопсия)каза кондиломи.Напоследък наистина се убеждавам,че в Бургас няма добри гинеколози. И не се притеснявай допълнително.Момичетата са ти казали,задължително още едно мнение.Не знам какво му става на Недялков Sad

+ 1 за др Хубчев и от мен

# 699
  • Пловдив
Малеее, колко сте изписали от вчера, дано е за добро  Hug

Аз Хубчев го препоръчах още вчера и аз, но дамата не иска да стъпва в Девата заради неприятни спомени, а тук няма никакъв особен избор.
Скоро ми е време за профилактиката, като ви чета се чудя какво да очаквам от Недялков  Shocked

# 700
  • Сливен
Bandida пиши като минеш прегледите и какво са ти казали докторите.
Нз но и една позната ми се оплака от Недялков че и нея е стреснал доста а накрая вс си е било нормално като е отишла при Димитров.Доколкото знам май недялков е свързан и с репродуктивната медицина

# 701
  • Бургас
според мъжа ми се е набутал с кредити за новият кабинет и сега се чуди как да избие пари с интервенции....почти ми забрани да стъпвам при него  ooooh! ooooh!

# 702
След малко тръгвам към Градева.
Явно наистина заради кредити решава бързо,че трябва операция.50 лева за 2 минути си е доста,но пък най-после някой видя,че имам проблем и не си въобразявам натиска в пикочния мехур.Дано е киста и с лекарства се махне  Praynig

# 703
Здравейте
попаднах на темата нямам представа дали мястото е тук за моя коментар , попаднах случайно при търсене ,но не пречи да ви споделя защото може би и някоя от вас ще е минала по същите стъпки.
Накратко :
бременна съм 10гс следя от първи преглед всичко при д-р Недялков
при стандартни изследвания от цитонамазка преди малко повече от седмица получих страшни резултати
съответно веднага писах мейл до доктора с въпрос за кога да  запиша час   да изкоментираме нещата и да действаме .В отговор получих сухо запиши си час при Еленчев с софия клиника надежда ...помислих си че нещо е объркал пациентките и въпреки късния час се обадих по тел .той ми заяви да си запиша час където ми казва защото резултатите не са добри и ще е нужна биопсия и операция най-вероятно.
Притеснена записах час ,но съответно датата беше след 5 дни .Време което не се седи без действия .Взехме решение с мъжа ми и заминахме за Истанбул клиника на хопкинс и повторихме изследванията при най-добрия онколог и се оказа след колпоскопия ,че няма нищо вярно в резултатите ми и дори не се наложи биопсия .Друга подробност е и че размера на плода при недялков е един а в турция се оказа съвсем друг.Прибрахме се спокойни ,но остава проблема как и на кой доктор в района мога да се доверя за консултации и израждане .До ден два ще си получа преведени резултатите от турция и с тях ще посетя недялков с надежда да ми даде и информация защо се случват подобни неща.Внимавайте с въпросния доктор и не се доверявайте на резултати от лина .

# 704
Ох,настръхнаха ми косите за Недялков.
Bandida,стискам палци всичко да е наред.Какъв тумор,когато изследванията са ти наред?Оф,тези доктори....
За мен Градева е добър специалист,поне на мен ми е помагала.Първият път като бях при нея(с обилен кръвоизлив)не пожела да ме прегледа,а само ми даде хапчета и каза като спре тогава да ида.Една докторка ме беше гледала и ровила с леко кървене и до вечерта стана обилен кръвоизлив.

Общи условия

Активация на акаунт