Каза,че е гинеколог-онколог,а не видях такава информация в интернет.В онкото мъжа ми има познати лекари,ще го карам и до там да отидем.Как мога да запазя час при Михайлов?Извинявайте,че цял ден ви занимавам с моите неволи.Дори не ме е страх от диагнозата,а от това,че трябва да си оставя детето,а то без мен не може и веднага пищи "Мамооооооооооооо,мамииииииииииииии"

Задържан фоликул се пука с дуфастон най-често или прегнил , ама да те отваря за нещо дето не е сигурно.....аз не бих се дала толкова бързо
сега пак се опита да ми каже същото, Георгиев от Св. София , обаче пак не се оказа прав, защото на вторият УЗ се оказа, че просто по-късно се пукат фоликулите при мен на 20мм на 24 мм , но като отидох на 11 ден и като вида воликул 19мм х 23мм и каза веднага киста....да , ама не, един ден по-късно теста за ову беше положителен , а 3 дни след това, фоликула се беше пукнал от самосебе си
Каза,че е гинеколог-онколог,а не видях такава информация в интернет.В онкото мъжа ми има познати лекари,ще го карам и до там да отидем.Как мога да запазя час при Михайлов?Извинявайте,че цял ден ви занимавам с моите неволи.Дори не ме е страх от диагнозата,а от това,че трябва да си оставя детето,а то без мен не може и веднага пищи "Мамооооооооооооо,мамииииииииииииии" 
Препоръчани теми