До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 066
  • 778
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Fair wind препоръчвам ти д-р Димитров за ултразвук и цитонамазка, той прави и колпоскопия, а в твоя случай доколкото съм чела трябва да се изследват и папиломни вируси. Аз съм бременна след замразен трансфер и то трети опит след почти 6 години ходене по мъките и две неуспешни бременности, така че знам колко е важно да се опише точно ултразвука от прегледа.  В Бургас има и добри гинеколози според мен.
Колкото до статистиките това са раждания при стария екип на ДМ, който вече го няма там. Ирмов не мисля, че има заслуга. Интересно ми е колко още простотии ще се изпишат по адрес на лекарите, които си тръгнаха. Сега се оказва, че д-р Минчев бил некадърен, д-р Костова не била специалист с една година стаж пък и била нагла отгоре на всичко, д-р Недялков е най-черен от всички..добре че дойде месията Ирмов да спаси Бургас Sick baby_neutral
 Аз искам да попитам и още нещо, може ли
Да ми препоръчате добър хематолог, защото не искам пак да ходя при д-р Рибов. Има ли друга алтернатива тук?
Благодаря ти но мисля вече да не посещавам гинеколозите в Бургас а направо за всичко да се обръщам към клиниката в която си правя процедурите.А относно предния ми пост се отнасяше за Горанов.

# 91
Благодаря Simple Smile и аз чух за д-р Костов, че е добър. Ще се заинтересувам и за д-р Лалева къде работи.

# 92
fair wind много неприятно. Мога да препоръчам д-р Недялков, аз съм много доволна от него. Доколкото знам той се занимава и с репродуктивни проблеми. Моят проблем не беше от такова естество, но се отнесе много сериозно.

# 93
Момичета д-р Недялков всъщност д-р Ангел Недялков ли е?Този ,който работи в болница Маджуров?

# 94
  • Пловдив
Момичета д-р Недялков всъщност д-р Ангел Недялков ли е?Този ,който работи в болница Маджуров?

Да, този е. Peace

# 95
  • Бургас
За хематолог препоръчвам д-л Бояджиев.преди 4 години беше в мбал.

# 96
Здравейте,

Ехографа не се поема по ЗК, така ли?
Събота и неделя дали  д- р В. Димитров си вдига телефона и дава часове?!

# 97
  • град-държава
Мисля, че по ЗК ехографа е 1 на тримесечие, или 3 за цялата бременност.

# 98
А ако не съм бременна и трябва да следя проблем по такъв начин, мога ли да взема направление за това?!

# 99
В св.София гинеколозите гледат с ехограф на всяка ЖК, не съм доплащала нищо.  Peace  
Мисля че можеш да вземеш направление за гинеколог, а той по ЗК (или на добра воля) може да те види с ехограф, пусне цитонамазка и т.н., но дали ще го направи или ще трябва да се доплати зависи от лекаря. Предполагам че и при тях има някакво ограничение на изследванията, които могат да пускат по здравна каса.

# 100
Благодаря ви за отговорите!

# 101
Здравейте,
Събота и неделя дали  д- р В. Димитров си вдига телефона и дава часове?!
Все пак и лекарите имат нужда от почивка, аз звъня в делнични дни, в работно време  Peace

# 102
  • Burgas, Bulgaria
Предстои ми преглед , като ДМ и Бургасмед не са ми вариант с лекарите си . Двоумя се между Горанов и Кироваков .За първия моя ЛЛ ми го похвали като отговорен лекар , а втория  тук хвалите доста.

# 103
  • Пловдив
Предстои ми преглед , като ДМ и Бургасмед не са ми вариант с лекарите си . Двоумя се между Горанов и Кироваков .За първия моя ЛЛ ми го похвали като отговорен лекар , а втория  тук хвалите доста.

Нямам мнение и за двамата, но и на мен ми предстои преглед.Не сме се виждали отдавна, ай при Недялков с мен Wink

# 104
  • Сливен
Аз останах изключително недоволна от отношението и от цяло от Горанов.Докато бях в кабинета и то колко бях сигурно 5 мин за пръв път ми се случи такъв бърз "преглед"той толкова бързаше да си тръгне я тъкмо беше дошъл чак мърмореше на сестрата как може да има записан час за 16:30.Вие си изберете при кой да ходите при Кироваков не съм го посещавала но от дългия ми престой в гинекология съм останала с добро впечатление за него.

Общи условия

Активация на акаунт