До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 064
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
Аз останах изключително недоволна от отношението и от цяло от Горанов.Докато бях в кабинета и то колко бях сигурно 5 мин за пръв път ми се случи такъв бърз "преглед"той толкова бързаше да си тръгне я тъкмо беше дошъл чак мърмореше на сестрата как може да има записан час за 16:30.Вие си изберете при кой да ходите при Кироваков не съм го посещавала но от дългия ми престой в гинекология съм останала с добро впечатление за него.

Аз препоръчвам д-р Кироваков ! Simple Smile Party

# 106
Някой знае ли в частния си кабинет в Бургас , д-р Мирослав Минчев дали започна да работи със здравната каса и по принцип ако съм с направлени , ехографията заплаща ли се?

# 107
Доколкото знам още не работи със здравна каса, защото все още не е сключен  националния рамков договор мужду лекарския съюз и здравната каса,не съм съвсем наясно затова Rolling Eyes, това щяло да стане към април.Но засега води платени женски консултации. Имам няколко приятелки, които са при него и са доволни Simple Smile

# 108
  • град-държава
Krisi_kris, ти кой АГ избра за следене на бременността ти?

# 109
Аз се насочих към д-р Кироваков.  Да не се повтарям пак, в предните ми постове споделих мнението си за  изцепките на Дева Мария  и завеждащия им. Като се има предвид, че напоследък започнаха и да водят кампания да възстановят имиджа на д-р Драгнева, тотално ги отписах. Избрах държавната болница и заради неонатологията не на последно място.

# 110
  • град-държава
За завеждащия абсолютно споделяме едно  мнение. Благодаря ти за отговора.

# 111
 А какви са мненията ви за Татарова базирани на опита ви?

# 112
  • град-държава
В момента д-р Татарова ме следи и до този момент съм единствено с повече от положително впечатление.

# 113
Мен ме прие в Патология, не бях доволна!

# 114
  • Бургас
Мен ме прие в Патология, не бях доволна!
От кое по-точно не беше доволна?

# 115
От това, че нищо не ми обясни!
Не можеш да кажеш на жена която постъпва в Патология - еми незнам какво ще стане, ще видим
Не ми назначи нито медикаменти за задържане
Остана абсолютно пасивна по случая!

# 116
  • Бургас
Има ли бъдещи мами с термин август ?

# 117
  • Бургас
От това, че нищо не ми обясни!
Не можеш да кажеш на жена която постъпва в Патология - еми незнам какво ще стане, ще видим
Не ми назначи нито медикаменти за задържане
Остана абсолютно пасивна по случая!
На мен ми беше направило впечатление, че щеше да пропусне да ми назначи лечение, при положение, че резултатите ми насочваха към такова. Два пъти й повторих да погледне едно от изследванията та чак тогава видя, че има проблем и трябва да ми изпише лекарства. Предполагам е било момент на разсеяност. Иначе е мила и отзивчива.

# 118
Страхотна , но е много претоварена от към пациенти. Изкарах бременност при нея и последващо секцио. Доволна съм. Винаги (и през нощта) си вдига телефона, адекватно реагира на проблеми и лечения. ДОбър специалист е!

# 119
  • Бургас
Страхотна , но е много претоварена от към пациенти. Изкарах бременност при нея и последващо секцио. Доволна съм. Винаги (и през нощта) си вдига телефона, адекватно реагира на проблеми и лечения. ДОбър специалист е!
Да, наистина е доста претоварена. И как иначе като в ДМ не останаха гинеколози и тя поема голяма част от пациентите.

Общи условия

Активация на акаунт