До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 009
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
 Аз препоръчвам д-р Недялков, ходила съм при него за прафилактични прегледи. При д-р Ирмов според мен човек трябва да избягва да се преглежда, особено когато става въпрос за нещо сериозно. Не искам да прозвучи грубо, с течение на годините заради какви ли не проблеми съм посещавала много лекари, но при по арогантен и некомпетентен не бях ходила. Покрай рекламната истерия за неговото идване миналата година си записах час за фоликулометрия на 8-ми ден по време на стимулация за ин витро, защото нямах възможност да пътувам до София този ден. Въпреки, че естрадиола нарастваше добре той ми заяви, че в яйчниците няма форикули и те били заспали. Стимулацията не била правилна и аз съм била избрала грешната клиника. Без да го коментирам веднага отидох при друг гинеколог- видяха се общо 9 фоликура в двата яйчника и впоследствие се добиха 8 яйцеклетки. В София моят лекар ми каза, че на снимките са снимани не ,яйчници", а чревни бримки.

# 166
В коя болница е д-р Недялков, плаща ли се допълнително за ехографски преглед?

# 167
  • Пловдив
В коя болница е д-р Недялков, плаща ли се допълнително за ехографски преглед?

Преглежда в МБАЛ Маджуров, раждания води в Бургасмед , ако не бъркам.За цени може да се обадиш на рецепция.

# 168
Много благодаря!

# 169
  • бургас
Предложете лекар с колоскоп за раничка на шийката.

# 170
  • Бургас
Д-р Димитров от МЦ "Света София"

# 171
  • Бургас

д-р Веселин Димитров в Транспортна болница

# 172
  • бургас
Благодаря!

# 173
... В София моят лекар ми каза, че на снимките са снимани не ,яйчници", а чревни бримки.

Shocked Това ме остави без думи, а рядко ми се случва  Crazy
 Преди 2 седмици полежах в гинекологично отделение на Софийска болница и тъй като ми се чудеха, че "и тази е от Бургас", споменаха с добро името на д-р Милена Мануелян. Която обаче в момента е в майчинство  Mr. Green Все пак аз си я записах като вариант за след време  Laughing

# 174
  • Бургас
... В София моят лекар ми каза, че на снимките са снимани не ,яйчници", а чревни бримки.

Shocked Това ме остави без думи, а рядко ми се случва  Crazy
 Преди 2 седмици полежах в гинекологично отделение на Софийска болница и тъй като ми се чудеха, че "и тази е от Бургас", споменаха с добро името на д-р Милена Мануелян. Която обаче в момента е в майчинство  Mr. Green Все пак аз си я записах като вариант за след време  Laughing
То за всички е ясно, че бургаското здравеопазване, е най - зле в цялата страна.

# 175
 За д-р Мануелян и аз съм чувала хубави неща. Доволна съм и от д-р Гамишев, той ми прави лапароскопия преди 4 години. Съпругът ми трябваше да се оперира от варикоцеле, операцията беше в Плевен и се оказа, че доста сме закъснели, понеже тук цяла година му казваха, че може да се изчака. Не знам защо се получава така в този наш град! А случката с фоликулометрията сигурно нямаше и да я разкажа, защото ми е ясно, че всеки прави грешки и да се видят яйчници зависело от много неща, но тогава най-много ме подразни отношението, явно човекът наистина си беше повярвал, че е светило. Не знам дали въобще разбра и осмисли защо съм там, понеже докато му говорех телефона му не спря да дрънчи. Виждам, че има момичета, които са възхитени от него, аз не съм, всичко е въпрос на гледна точка и лични впечатления явно.

# 176
 Покрай негативните спомени съвсем се отплеснах😧. Всъщност влязох, за да попитам знае ли някой дали в Бургас има добър хомеопат или човек, който се занимава с билкарство?

# 177
  • Бургас
Покрай негативните спомени съвсем се отплеснах😧. Всъщност влязох, за да попитам знае ли някой дали в Бургас има добър хомеопат или човек, който се занимава с билкарство?
Вълков е хомеопат. Работи в Славейков. Аз ходя при хомеопат и специалист по енергоинформационна медицина - д.р.Танева. Но и при двамата записването е трудна работа.

# 178
Какво точно е енергоинформационна медицина😞. За първи път чувам, но звучи интересно.

# 179
  • Бургас
Какво точно е енергоинформационна медицина😞. За първи път чувам, но звучи интересно.
Ще ти пиша ЛС да не спамя

Общи условия

Активация на акаунт