До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 273
  • 778
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,за кой д-р Ангелов пишете?
Да не става дума за Ромил Ангелов?Той работи ли още този касапин?
Работи ooooh!
http://www.mbalburgas.com/bg/index/static/31/

# 256
Здравейте , момичета  Hug
Можете ли да препоръчате добър гинеколог от болница Дева Мария

Аз съм доволна от д-р Ангелов, ходих при него в неделя.
Между другото, интересно ми е дали малко не ме прекараха с плащането.
Взеха ми 45 лв. за преглед + 11 лв. за миркобиология и 12 лв. за взимането на микробиологията, но в касовата бележка беше отбелязано като цитонамазка. Когато на рецепция възразих, че не са ми взимали цитонамазка, ми казаха, че така излизало на бележките. Стори ми се меко казано странно, а и предния път, когато ходих в Дева Мария преди няколко години, не помня да са ме таксували  отделно за самото взимане на пробата.

д-р Ангелов води ли ЖК .... какво се разбира под думите " аз съм доволна" , имам в предвид.... само контролни прегледи ли ти е правил или ти е решавал някакъв проблем, които си имала... горе-долу питам , за да придобия някаква представа, всеки има различни разбирания за добър доктор

Ходих на профилактичен преглед. В Бургас и за това е трудно да намериш свестен гинеколог.
Лекарят е Веселин Ангелов. Преди няколко години имах инфекция, която лекува много адекватно. За разлика от съименника му д-р Димитров, който подходи много търговски и се наложи да сменя, тъй като гледаше на мен като на банкомат, а не на пациент. Аз лично се отвратих от него и като лекар, и като човек. Апропо, д-р Димитров ми го бяха препоръчали много доволни, но аз така и не разбрах от какво точно трябва да съм доволна при него. Да не говорим, че и речникът му е каруцарски. Имаш чувството, че си на селския мегдан, а не в АГ кабинет.

# 257
Благодаря ви много за отговорите  Hug

# 258
  • Бургас
За разлика от съименника му д-р Димитров, който подходи много търговски и се наложи да сменя, тъй като гледаше на мен като на банкомат, а не на пациент. Аз лично се отвратих от него и като лекар, и като човек. Апропо, д-р Димитров ми го бяха препоръчали много доволни, но аз така и не разбрах от какво точно трябва да съм доволна при него. Да не говорим, че и речникът му е каруцарски. Имаш чувството, че си на селския мегдан, а не в АГ кабинет.
разкажи повече за този търговски подход де,  не че ще го защитавам, ама то  май всички лекари гледат на пациентите като банкомати

# 259
За разлика от съименника му д-р Димитров, който подходи много търговски и се наложи да сменя, тъй като гледаше на мен като на банкомат, а не на пациент. Аз лично се отвратих от него и като лекар, и като човек. Апропо, д-р Димитров ми го бяха препоръчали много доволни, но аз така и не разбрах от какво точно трябва да съм доволна при него. Да не говорим, че и речникът му е каруцарски. Имаш чувството, че си на селския мегдан, а не в АГ кабинет.
разкажи повече за този търговски подход де,  не че ще го защитавам, ама то  май всички лекари гледат на пациентите като банкомати

Бях получила гъбична инфекция по време на лятната ми почивка и понеже нямаше как да посетя лекар точно тогава, малко се позабавих и съответно възпалението беше се разраснало. По принцип нищо страшно, но въпросния доктор видя, че съм се притеснила и се възползва най-нагло да ме изплаши, че може би имам рак, след което ми назначи няколко колпоскопии за период от 1 месец, въпреки че само една беше напълно достатъчна след като още на първата, въпреки че имах инфекция, всичко беше наред. Стресира ме, докато ми излязат резултатите от първата цитонамазка (не е нужно да казвам, че имаше още след нея, които назначи, въпреки че още първата беше добра) и ми повтаряше, че не е сигурно какво ще излезе от нея, но ще ме излекува. Този човек направо ме изкара, че умирам... не искам да си спомням как ме разрева! Да не говорим как стресира и половинката ми, който също беше решил, че сигурно имам рак.
Не е нужно да казвам, че за всички посещения при него си плащах като поп. За колпоскопията винаги казва, че е 80 лв., но той правел "жест" и е "само" 40. За сведение - в София подобно изследване в някои доста хубави клиники и болници е по 25 лв. "Кихнах" си му една хубава сума на д-р Димитров, халал да му бъде. Спестявам някои подробности, за да остана анонимна, но едва ли съм първата или последната, с която е постъпил така.

# 260
за мамолог споделих мое мнение и то точно от Хрусанов...Знам че е онкохирург...След адекватно лечение /възпаление на киста/ направо на операция за след 3-4 дни ...на въпроса защо..."напипвам нещо" , което НЕ СЕ потвърди  нито ехография , нито мамография , нито преглед при проф. Гаврилов /национален консултант по мамология - наясно сте как се взема час за него дори и за частен преглед /.Това бе преди почти 8 години .От тогава продължавам да си имам проблеми с другата гърда ...и процедирам общо взето по следния начин: ехографии  3-4 пъти годишно - Грънчаров-образна диагностика  защото неговите заключения  са се потвърждавали  и ако не дай си боже има нещо  в София
 ivss при тези обстоятелства твоето мнение още ли е толкова категорично ?

# 261
Къде съм категорична? Писах доволна съм за сега, както и че имам консултация в София. Всъщност категорична съм, че при нужда и сериозен проблем в Бургас няма нито един читав гинеколог, както и мамолог. Но темата е за Бургас. Не всички могат и хукват веднага за София, а съм сигурна, че всички са наясно, че там са добрите специалисти. Та ти за по-читав избор от Хрусанов в Бургас сещаш ли се?! Не се заяждам в никакъв случай, разбирам напълно мнението ти  Peace 

П.П. Споменавайки проф. Гаврилов ме подсети мен обаче. Точно той идваше понякога тук и приема в кабинета на д-р Ковачева. Ако някой иска може да се обади за информация в нейния кабинет дали още идва, аз съм ходила преди почти година.  Peace

# 262
А Грънчаров къде преглежда?

# 263
Здравейте момичета, за първи път ми се налага да ходя при гинеколог в Бургас, доста изчетох из форума и засега се спирам на  Димитров явно е доста добър. Аз ходих при една лекарка тя потвърди наличие на много ранна бременност избрах я случйно,защото само тя ме прие веднага на ехограф(40лв), но сега искам да намеря добър лекар. Не че тази не е но искам препоръки за лекар за водене на бременност при него. А за Девата мнения?

# 264

Ако е същият, за който аз си мисля (д-р Ясен Грънчаров - специалист образна диагностика, май и завеждащ отделение), в онкото е. Записва се час на регистратура. Не знам има ли частен кабинет.

# 265
Благодаря!

# 266
Здравейте момичета, за първи път ми се налага да ходя при гинеколог в Бургас, доста изчетох из форума и засега се спирам на  Димитров явно е доста добър. Аз ходих при една лекарка тя потвърди наличие на много ранна бременност избрах я случйно,защото само тя ме прие веднага на ехограф(40лв), но сега искам да намеря добър лекар. Не че тази не е но искам препоръки за лекар за водене на бременност при него. А за Девата мнения?

Как се казва лекарката ти?

# 267
  • Бургас

Скоро бях при него на ехограф в "Света София".

# 268
ivss извинявай - не съм видяла като хората Embarassed
прави сте че всеки сам избира при кой да се лекува ...в Бургас към ходила и при Гяуров - също онко хирург- определено някак си по спокойно премина прегледа .За ехографията - да наистина е Я.Грънчаров - аз ходя в Света София защото там не е толкова натоварен и може да ти обърне повече внимание , да ти обясни ...
при проф. Гаврилов към ходила в кабинета му в София /преди 8 год / - никога не ми се беше случвало : той те преглежда след това отиваш в другия ъгъл - там има лекар за ехография - веднага ти правят ехографията , ако се налага да ти правят пункция - там има друг лекар - гледа под микроскоп - и навсякъде Гаврилов е с теб гледа резултатите обяснява  и т.н  Ходила съм и когато бе в Бургас -там е само палпация...Човекът е страшно зает и можеш да си вземеш час за след месец което след като са ти казали познай каква диагноза не ме устройва  ... и при нужда ходя до ВМИ

# 269

Как се казва лекарката ти?
Веселина Факалиева

Общи условия

Активация на акаунт