До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 611
  • 778
  •   1
Отговори
# 375
Не правете грешка да запазвате онлайн- по-добре по телефона.
Защо? Аз съм запазвала часове и не е имало проблем

# 376
  • Burgas

Какъв може да е проблема? Мислех си ,че е удобство,все пак

# 377
Винаги запазвам онлайн, нямало е проблем.

# 378
Здравейте, момичета може ли да ми кажете дали д-р Парушева работи със Здравната каса или само на частно ? в МБАЛ ли преглежда ?

# 379
Д-р Парушева работи в центъра на д-р Калчева, със здравна каса също. Поне така беше миналата година, когато съм ходила при нея и бих я препоръчала.

# 380

Какъв може да е проблема? Мислех си ,че е удобство,все пак

И аз така мислех, но станаха страхотни дублажи и чаках час и нещо.

# 381
  • Бургас
И аз винаги онлайн съм запазвала часовете. До момента не съм имала проблеми  Peace

# 382
Д-р Парушева работи в центъра на д-р Калчева, със здравна каса също. Поне така беше миналата година, когато съм ходила при нея и бих я препоръчала.
Благодаря за информацията Simple Smile а може ли да ми дадеш телефон ако случайно имаш или направо да го видя в сайта Simple Smile

# 383
Честно казано аз го видях от сайта им и не съм го запазила Simple Smile. Часовете ги записва акушерката им.

# 384
ПП при Парушева /без да я познавам/не бих отишла  - така забатачи сестра ми... после операции ,чудесии
Моля да бъда извинена- опитах се да се редактирам но не успях а желанието ми бе да споделя достоверна информация ....В горния цитат името на лекарката е сбъркано - гинеколога който обърка  сестра ми е Мърмърова и става въпрос не за бременност

# 385
  • Бургас
Аз се учудих много на поста ти,защото Парушева два пъти ме е вадела от батака,както се изразяваш,но всеки си има история и мнение.Радвам се,че излезе грешка.Много харесвам д-р Парушева. Grinning

# 386
Честно казано аз го видях от сайта им и не съм го запазила Simple Smile. Часовете ги записва акушерката им.

Благодаря Simple Smile ще погледна в сайта  Wink Wink Wink Hug

# 387
  • ту тук, ту там
Момичета, д-р Парушева къде приема с направление? На мен ми каза, че не работи със ЗК! Аз ходих в медицинския център на Калчева, но и не ме насочи да я потърся другаде! И аз така се нахендрих после, че не е за разправяне!

# 388
До момичетата с репродуктивни проблеми - сега прочетох, че клиника Селена в Пловдив, са отворили кабинет в Бургас, ул. Гурко 53.

# 389
Момичета, д-р Парушева къде приема с направление? На мен ми каза, че не работи със ЗК! Аз ходих в медицинския център на Калчева, но и не ме насочи да я потърся другаде! И аз така се нахендрих после, че не е за разправяне!

Аз миналата година ходих два пъти при нея, но за фоликулометрия, а ехографа по принцип не се поема от касата. Не знам защо бях останала с впечатлението, че тя прави прегледи и по здравна каса там Thinking много се извинявам ако съм дала погрешна информация Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт