До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 389
  • 778
  •   1
Отговори
# 405

ДП ми дава направление за Гинеколог
Препоръчвам ти д-р Хубчев, изключителен специалист е  Peace
И къде д-р Хубчев работи по каса? Аз лично знам само за едни прегледи в Девата, за които се запазва час много преди това и струват доста пари.
Не съм чула някъде да преглежда с направление. Или греша?

Не , не грешите Д-р Хубчев работи само с плащане
Направлението, което взех от ДП реално не помага и няма смисъл
И другите светила са трудно откриваеми . Още се издирваме час да си запазя .
 newsm78 ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ УЧУДВАМ

# 406
Препоръчвам Горанов , много внимателен и определено си разбира от работата...Няма да сгрешите

# 407
Препоръчвам Горанов , много внимателен и определено си разбира от работата...Няма да сгрешите

Ще съм Благодарна ако ме ориентирате с телефон, който ще ми вдигне и съответно къде преглежда по НЗОК

Много В и Благодаря

# 408
Работи по ЗК в трета поликлиника - http://dkc2burgas.com/doctors/
Можеш да запазиш час или на регистратурата или на неговия телефон 0888 033 326

# 409
Здравейте момичета,
Има ли мами раждали секцио по метода на "Щрак"  при др Ирмов, знам че  всичко е много индивидуално, но ако  може малко информация за операцята и възстановяването след това и за това дали сте доволни от др. Ирмов за самата операция имам предвид?

# 410
  • Бургас
Този "нов" метод на Щрак се практикува поне от 30 години. Смешно е сериозен доктор да се саморекламира по този начин, разчитайки на наивността и доверието на пациентките. Още като бях бременна с първото си дете (преди 20 години), четох за въпросния метод в книга за бременни. Нямаше интернет тогава. Та още тогава гинеколожката, при която се следих каза, че коремните мускули отдавна не се режат и се работи с разтварянето им с ръце.
Тогава раздвижваха на 24-я час, а преди две години в Окръжна - на шестия.

# 411
Този "нов" метод на Щрак се практикува поне от 30 години. Смешно е сериозен доктор да се саморекламира по този начин, разчитайки на наивността и доверието на пациентките. Още като бях бременна с първото си дете (преди 20 години), четох за въпросния метод в книга за бременни. Нямаше интернет тогава. Та още тогава гинеколожката, при която се следих каза, че коремните мускули отдавна не се режат и се работи с разтварянето им с ръце.
Тогава раздвижваха на 24-я час, а преди две години в Окръжна - на шестия.

Не знам  към кой и с каква цел е  насочен  поста Ви и не мисля, че  трябва  да давам обяснения за да  получа  отговор  на това  за което  питам,  но  ще поясня, имам имунологично  заболяване което  предизвиква  възпаление  на кръвоносните съдове и  след  консултация със  специалисти съм насочена за този  вид секцио точно заради по малкото  рязане! До колкото  знам, а  се  порових  доста в Бургас  само др. Ирмов го прави! Не се  заяждам и не правя реклама на никого, нито пък споря дали е нов или стар, това което ме интересува  съм го задала като въпроси,  ще съм  благодарна на адекватни  отговори   от хора  минали по този път!

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 20:29 от Паолена

# 412
Паолена всеки добър гинеколог може да работи по този метод. За д-р Ирмов нямам добри впечатления, не бих му се доверила. Ако ме питаш защо- груб с пациентките.

# 413
  • Бургас
Вече 8-ми месец съм пациентка на д-р Ирмов, никога не е бил груб с мен. Супер доволна съм от него и го препоръчвам с 2 ръце  Peace

# 414
Паолена всеки добър гинеколог може да работи по този метод. За д-р Ирмов нямам добри впечатления, не бих му се доверила. Ако ме питаш защо- груб с пациентките.

Би ли ми посочила един  такъв (който да работи по този метод )  в Бургас, защото аз не намирам? Та ето още  един въпрос, ако  някой  знае други гинеколози които практикуват "Щрак" да сподели? Ще ми е от полза.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 00:14 от Паолена

# 415
А си следях бременноста при Ирмов и раждах секцио при него. Имам само добри впечатления, отнася се много добре с пациентите си и винаги е приятелски настроен. Направи ми впечатление, че след операцията той идваше по няколко пъти на ден и той ми помогна да стана още преди да дойде рехабилитатора. Ако имате още въпроси е се радвам да отговоря.  🙂

# 416
 Напълно съм съгласна с мнението на Tanita, освен това съм с лоши впечатления от въпросния лекар по повод гинекологичен преглед, а и след всички писания на техни пиари по форумите, вече не знаеш кое е истина и кое не. В крайна сметка има тема на Дева Мария където човек може да получи достатъчно информация от други техни пациенти.

# 417
Въпреки, че не ми водеше Ирмов секциото, през няколко минути идваше да ме пита как съм, а и по стаите минава най-често от всички лекари. Преди това се е случвало да ми назначава лечение - напълно адекватно.
Малко рязък е по някога, но като специалист е много добър. И да - не е единствения, който оперира по метода на Щарк, скоро и Бургасмед пуснаха реклама, че всичките им специалисти го практикуват отдавна. Аз не знам как съм оперирана, честно казано, не съм се интересувала, но и в най-смелите си очаквания не вярвах, че ще мога да се възстановя толкова бързо.

# 418
Момичета, много благодаря за отговорите ви! bouquet Сега ще се  разровя да видя за Бургасмед. Там са Ризова, Дорийска и Гамишев нали?

# 419
За фетална морфология, кой лекар бихте ми препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт