До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 370
  • 778
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
За фетална морфология, кой лекар бихте ми препоръчали?
Aз ходих при д-р Калчева, доволна съм много, всичко "ми позна" /в кръга на шегата/, а в рамките на сериозното видя неща, които много други не видяха, а бяха много важни.

# 421
За фетална морфология, кой лекар бихте ми препоръчали?
Aз ходих при д-р Калчева, доволна съм много, всичко "ми позна" /в кръга на шегата/, а в рамките на сериозното видя неща, които много други не видяха, а бяха много важни.

В Зорница ли ѝ беше кабинета или я бъркам с друга лекарка?

# 422
  • Бургас

http://svetlakalcheva.com/

# 423

http://svetlakalcheva.com/

Благодаря ти!

# 424
За Татарова имаше ли лоши отзиви, или бяха само за Ирмов?

# 425
За Татарова имаше ли лоши отзиви, или бяха само за Ирмов?

Едва ли съществува лекар, когото абсолютно всички харесват. Много назад из темите бях мернала 1-2 недоволни мнения, не помня обаче нищо конкретно.
Аз лично я препоръчвам.  Peace

# 426
  • град-държава

Едва ли съществува лекар, когото абсолютно всички харесват. Много назад из темите бях мернала 1-2 недоволни мнения, не помня обаче нищо конкретно.
Аз лично я препоръчвам.  Peace
+1
Следих се и родих при д-р Татарова. Отново бих я избрала и също препоръчала.

# 427
Ще я посетя Simple Smile

# 428
Татарова е мила и добра, до момента в които не разбере, че си ходила на второ мнение. Моментално си променя физиономията

# 429
Надявам се да е учтива, внимателна и ако има нещо нередно да го види... Rolling Eyes Трябва ми за профилактичен преглед и мисля да се възползвам от програмата женско здраве на света софия.

# 430
Надявам се да е учтива, внимателна и ако има нещо нередно да го види... Rolling Eyes Трябва ми за профилактичен преглед и мисля да се възползвам от програмата женско здраве на света софия.

Ако искаш тя да те прегледа, може би ще трябва да настояваш повече. Моя приятелка се оплака, че като поискала да се запише за д-р Татарова се оказало, че няма часове, от регистратурата започнали да я натискат да се запише при Ирмов, а като казала, че иска жена гинеколог за профилактичен преглед й препоръчали Давидова, която е специализантка и май няма право да работи сама. Като ги коментирахме тези неща отворихме графика на Света София и се видя, че девойката естествено я няма в официалния график, както  го няма вече и д-р Димитров.

# 431
  • ту тук, ту там
Момичета, д-р Калчева и д-р Парушева с еднаква апаратура ли разполагат в двата кабинета? Аз съм много доволна от Парушева, но ако трябва да се погледне нещо конкретно с добра апаратура, при Калчева ли е по-добре?

# 432
Направо ще им пиша мейл тогава с въпроса кога преглежда тя.

elleni, аз не бих разчитала на Калчева...

# 433
elleni, апаратурата е еднаква, и според мен не сменяй Парушева.
Барелина, графикът им в Св.София и Девата излиза около 25-26-то число всеки месец и имаш максимум 3-4 дни да си запазиш час при Татарова, свършват веднага. Георгиоски също е много добър, ако случайно не се вредиш за нея. От впечатленията ми до момента, може би бих се доверила и на др. Давидова.

Хора, можете ли да ми препоръчате гинеколог, който поне малкоо е наясно с кърменето, и изобщо за такива проблеми (запушено каналче, мастит и др...) при гинеколог ли се ходи? Вчера бях при Ирмов, глупости на килограм ми наговори, но пък и не ме върна, не ме насочи към друг специалист.

# 434
  • ту тук, ту там
Да, аз преди време и при Калчева съм ходила, определено предпочитам Парушева, само за апаратурата се чудех! Благодаря ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт