До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 232
  • 778
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Много неприятно. Съчувствам ти!

# 481
gardenia78, напиши поне оплакване до ЗК

# 482
Момичета  , защо при д-р Гамишев има такса  от 5,80 за издаване на болничен лист при условие , че съм записана  при него и съм му пациент  ?

ЗА първи път ми се случва да ми искат пари за издаване на болничен  -  и на останалите места ли е така  и редно ли е  - според Здр.каса позволено ли е ?

# 483
  • Пловдив
Момичета  , защо при д-р Гамишев има такса  от 5,80 за издаване на болничен лист при условие , че съм записана  при него и съм му пациент  ?

ЗА първи път ми се случва да ми искат пари за издаване на болничен  -  и на останалите места ли е така  и редно ли е  - според Здр.каса позволено ли е ?

Аз изкарах почти цялата си бременност в болнични, винаги съм плащала дребна сума  за издаването в Света София.

# 484
Аз съм при Веселин Димитров, а ЛКК минавам в Света София и до момента не съм платила и стотинка за болничен.

# 485
Плащах си по 10лв при всяка ЛКК т.е. всеки 30дни след 11-12гс  Peace

# 486
Никога не са ми искали и стотинка за издаване на болничен, а за цялата бременност имам само около месец и половина на работа. Всичко останало болнични    Peace

# 487
Така,ясно  май ,че при всеки лекар е по лично усмотрение ,а дали е регламентирано с някаква разпоредба някъде ?

# 488
  • Бургас
Аз си водя бременността при д-р Ирмов в Света София. От 4 месец до сега съм вземала редовно болнични, не са ми искали пари никога  Peace

# 489
Така,ясно  май ,че при всеки лекар е по лично усмотрение ,а дали е регламентирано с някаква разпоредба някъде ?
определено не , може би потребителска такса има регламентирана но не повече  ooooh!

# 490
Бремените са освободенио от потребителска такса  .
А това си е  такса за издаване на болничен .
Не съм за 6-те лева е ясно , просто много ме дразнят подобни "дребни " практики  .

# 491
Момичета някоя от вас има ли представа дали кабинета на д-р Лазарова е все още на Болярска 5?

# 492
Д-р Веселин Димитров вече не работи ли в  Света  София?!
Не фигурира в сайта.

# 493
Не фигурира в сайта.
в отпуска е доколкото знам от транспортна,  предполагам и от СС, попитайте на регистратура кога ще се върне на работа  Peace

# 494
Не фигурира в сайта.
Д-р Димитров ще е на работа на 15.08. в Транспортна болница, но не мога да кажа дали има часове в Света София.

Общи условия

Активация на акаунт