До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 167
  • 778
  •   1
Отговори
# 570
Мадам тиква естествено,че не е с лошо.Благодаря ти.  Heart Eyes
Аз влизам пак да попитам дали за ФМ при Троянчев се чака доста,макар че имам записан час? bouquet

# 571
Аз влизам пак да попитам дали за ФМ при Троянчев се чака доста,макар че имам записан час? bouquet
Аз не съм чакала много окло 10-15;мин., а часът ми беше за 15.30часа.

# 572
  • Бургас
И аз по 10 мин съм чакала.

Ана Хинова,наистина в по-скоро време се посъветвайте с АГ.Аз преди бременността също имах уреаплазма и четох много по въпроса,както и АГ каза,че е опасна за плода.Аз я открих случайно ,тъй като бях решила да си направя разни изследвания преди бременността.Първо ще започнете с възпалителния процес,после като напредне бременността ще лекувате и У,тъй като в началото не е добре да се пият АБ.Успех и не се притеснявай!Ще се овладее положението-тези неща се лекуват.

# 573
  • Бургас
И аз по 10 мин съм чакала.

Ана Хинова,наистина в по-скоро време се посъветвайте с АГ.Аз преди бременността също имах уреаплазма и четох много по въпроса,както и АГ каза,че е опасна за плода.Аз я открих случайно ,тъй като бях решила да си направя разни изследвания преди бременността.Първо ще започнете с възпалителния процес,после като напредне бременността ще лекувате и У,тъй като в началото не е добре да се пият АБ.Успех и не се притеснявай!Ще се овладее положението-тези неща се лекуват.
Има антибиотици, подходящи за бременни. Много по-лошо е бременната да стои с действаща инфекция пред това да пие антибиотик. Иначе спор няма, че не е хубаво да се пият антибиотици и от небременни дори, но се преценява риска, а тук рискът за бебето е по-голям от приема на АБ.

# 574
Здравейте. момичета:)
Днес бях при д-р Недялков. Спокоен, показа плоден сак (5.5 г. с. съм), поговорихме за миомите ми - две, около 2 см,
Предлага следващ преглед на 10.11 и засега нищо да не правим за уреаплазмата, евентуално в 22 г. с да се  взема антибиотик.
За възпаленията каза, че са шаблон на лабораторията и да не ги вземам сериозно.
А аз хем се успокоих, хем се чудя дали да не направя втора консултация.
Имам чувството, че просто ще се чака да се види дали ще се задържи плода....
Внимателен е. Бях по каса, попитах дали се плаща ехографа, отказа да вземе пари.
10.11 не е ли късно?
Благодаря ви на всички, които се включихте!

# 575
Попринцип като отидеш толкова рано за потвърждение те викат пак след 10дни за пулс.Дано всичко е наред.Не се шашкай,а мисли позитивно.  bouquet

# 576
Именно, след 10 дни. А  ще ида след над 20  дни, ако спазя мнението на лекаря. Няма да чакам толкова дълго.

# 577
  • Бургас
Аз не бих стояла с нелекувана уреаплазма, но ти си решаваш.

# 578
Аз не бих стояла с нелекувана уреаплазма, но ти си решаваш.
И на мен ми е криво  да стоя така. Чакам Татарова на 26-ти да дойде и съм там.

# 579
Ana Hinova  не мисля че проблем ти е уреаплазмата, а тези две миоми. Не те ли притесняват? А и след като си бременна какво лечение може да се приложи, доктора ти е казал кога ще ти изпише антибиотик.

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 08:09 от diva14

# 580
  • Бургас
До 12 г.с /тогава се образува плацентатат/ е добре да не се приемат никакви опасни вещества- алкохол, цигари, лекарства. Плацената представлява филтър за тези вещества, до тогава бебето е директно вързано с кръвообращението на майката и риска е много голям. Предполагам за това те е извикал тогава, ще си около 12 г.с и ще ти назначи лечение, до тогава единствено ако му е писано ще се задържи  Tired

# 581
Ana Hinova  не мисля че проблем ти е уреаплазмата, а тези две миоми. Не те ли притесняват? А и след като си бременна какво лечение може да се приложи, доктора ти е казал кога ще ти изпише антибиотик.
Притесняват ме - едната е много близо до пикочния мехур и ще е проблем за секцио според доктора, а другата, по-голямата,  е  в мускулатурата и расте.
Но няма какво да се направи, трябвало е по-рано да се предприеме нещо.
Явно заради всичките фактори накуп - минал missed, миоми, уреаплазма, засега чакаме ...

# 582
Притесняват ме - едната е много близо до пикочния мехур и ще е проблем за секцио според доктора, а другата, по-голямата,  е  в мускулатурата и расте.
Но няма какво да се направи, трябвало е по-рано да се предприеме нещо.
Явно заради всичките фактори накуп - минал missed, миоми, уреаплазма

Миомите растат по време на бременност и има голямо значение къде са разположени. Бях с две по външната страна на матката, износих бебо, но от 5-я месец бях с контракции.

# 583
Момичета, на коя лаборатория се доверявате за изследване на цитонамазка?

# 584
  • Бургас
Момичета, на коя лаборатория се доверявате за изследване на цитонамазка?
Правила съм и в болницата, и при д-р Главашки, и в "Лина". На първите две се доверявам повече.

Общи условия

Активация на акаунт