До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 152
  • 778
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Момичета, на коя лаборатория се доверявате за изследване на цитонамазка?
течнобазирана цитонамазка пращам с куриер в София - лаборатория ГЕНИКА

# 586
  • град-държава
Винаги при д-р Главашки, последната обаче беше течнобазирана и я изследваха в Лина. Няма разминавания в резултатите.

# 587
Благодаря ви момичета за отговорите  bouquet
Лекарката ме насочи към болницата в лабораторията на гърба.
Течнобазираната цитонамазка доколкото разбрах от гинеколожката не се поема от здравната каса и какъв е реда - направо отивате при гинеколог или преди това трябва да закупите някакви консумативи?

# 588
  • Бургас
За д-р Ирмов, какви са ви впечатленията  newsm78 newsm78 До сега бях при д-р Недялков, но пък фирмените ни карти са със Света София и трябва да се преориентирам  Thinking Thinking

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 14:00 от EXACTLYou

# 589
  • град-държава
beauty_magnolia, гинеколог прави намазката и се дава в лаборатория. При д-р Главашки аз си я нося, а последната д-р Татарова ми я направи в Девата и я оставих там в лабораторията. Никакви консумативи не се купуват предварително. Всичко е при гинеколозите.
Аз при Ирмов не стъпвам. Д-р Татарова работи със ЗК. Д-р Георгиоски също.

# 590
beauty_magnolia, гинеколог прави намазката и се дава в лаборатория. При д-р Главашки аз си я нося, а последната д-р Татарова ми я направи в Девата и я оставих там в лабораторията. Никакви консумативи не се купуват предварително. Всичко е при гинеколозите.
Аз при Ирмов не стъпвам. Д-р Татарова работи със ЗК. Д-р Георгиоски също.

По-точна е от традиционната цитонамазка, нали?

# 591
  • град-държава
И в двата случая при мен, както казах е еднакъв резултат - течнобазираната се води за златен стандарт.

# 592
И в двата случая при мен, както казах е еднакъв резултат - течнобазираната се води за златен стандарт.

bouquet Благодаря ти!

# 593
  • Бургас
течнобазираната уж била по-точна, преди я правеха само в София, от миналата година - и в ЛИНА, но аз не бих им се доверила, предпочитам да пращам в София
ето инфо
http://www.genicalab.com/bg/tests/48-%D0%A2%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0 … %D0%BC%D0%B0.html

# 594
  • в кукувиче гнездо
За д-р Ирмов, какви са ви впечатленията  newsm78 newsm78 До сега бях при д-р Недялков, но пък имаме фирмените ни карти са със Света София и трябва да се преоринтирам  Thinking Thinking
Заради здравна карта аз не бих се преориентирала. Особено към Ирмов. Наскоро едно бебе си замина заради некадърността му да преценя ситуации. Да не говорим, че изписва абсолютно едно и също лечениер включващо определен антибиотик, за всякакви диагнози.

# 595
Аз нося при др Стоева на гърба на Окръжна, лаборатория "литос" /може и да бъркам името/ обикновена намазка , за Геника има и не особено ласкави отзиви по повод достоверността на резултатите  Peace

# 596
  • Пловдив
И аз имам фирмена здравна карта към Света София, но си ходя при Д-р Недялков и нищо не може да ме накара да стъпя при Ирмов.

# 597
  • в кукувиче гнездо
Аз нося при др Стоева на гърба на Окръжна, лаборатория "литос" /може и да бъркам името/ обикновена намазка , за Геника има и не особено ласкави отзиви по повод достоверността на резултатите  Peace
В София никой няма доверие на Геника. Пишат еднакви резултати.

# 598
  • Бургас
ясно, явно няма да е при Ирмов, аз така или иначе ще си ходя при Недялков по каса.....въпроса е че и не искам да раждам в Бургасмед  Crossing Arms Crossing Arms по ужасно място и тясно не мога да си представя , а и не искам да се сбъсквам със завеждащата на отделението, убедена съм че е намесена във всякакви схеми с бебета, защото лично съм видяла нивото на сигурност в неонатология- нулево  ooooh! влизаш и излизаш като в хан.....по същият начин стои въпроса с рецепцията.

# 599
  • Бургас

В София никой няма доверие на Геника. Пишат еднакви резултати.
то по принцип всички лаборатории в Бг не са съвсем читави, но аз между Геника и Лина за течнобазирана цитонамазка бих избрала Геника, правила съм вече 3 цитонамазки в Геника през 6 месеца и определено не са ми еднакви резултатите

Общи условия

Активация на акаунт