До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 122 545
  • 778
  •   1
Отговори
# 705
Най-стресиращото което чух от професора в турция беше въпроса какво се случва в бургас .
Постоянно имало пациенти с подобни грешни резултати ,а някои с прекъсната бременност и махнати органи без да е имало нужда при положение ,че пациентите са били здрави .
Що за търговия се е превърнала една бременност ..плаша се
преди 6 год родих първото си дете и нямаше подобни неща

# 706
  • Пловдив
Какъв нов кабинет има Недялков, не е ли още в кабинета на Минчев или аз съм изтървала нещо..?

# 707
  • Burgas, Bulgaria
Аз съм страшно стресирана след този кюретаж, един месец бях с отворен цервикален канал и кървене .  Трябваше да ида на преглед ,но Бога ми не искам , направо не искам да ги гледам .

Злоби, де ще ходим  Tired ?

# 708
  • Пловдив

Вече не знам накъде да хванем, джанъм  Tired Иде ми да запаля към Истанбул и аз  Crossing Arms

# 709

Вече не знам накъде да хванем, джанъм  Tired Иде ми да запаля към Истанбул и аз  Crossing Arms
Аз продължавам с Димитров, но Недялков винаги ми е бил "второ мнение", сега кой остана?  #Crazy

# 710
  • в кукувиче гнездо
"Великият" Душепеев, дето толкова го хвалят тук, преди един месец махна яйчника на 11 годишно дете. Имало киста. Без никакъв опит за лечение, без нищо... Ей така, за да си вземе парите от касата. Останах шокирана. В днешно време има методи, има лекарства.... Ноооо Бургас си е Бургас...

# 711
  • град-държава
А кой е този родител, който позволява това!? Нямало ли е други прегледи и изследвания при други лекари, в други клиники? Shocked
Аз съм потресена от последните страници.
Преди няколко години ми изкараха акъла и без реален проблем ми направиха такъв. Тогава попаднах на  д-р Костова, която още на око каза да се успокоя, и че няма такова нещо. Също така и ми помогна с последствията. Ходих и в МД Варна при д-р Станева, която също потвърди, че това са пълни глупости. Но още съм  хипохондричка от тогава.

# 712
  • в кукувиче гнездо
А кой е този родител, който позволява това!? Нямало ли е други прегледи и изследвания при други лекари, в други клиники? Shocked
Аз съм потресена от последните страници.
Преди няколко години ми изкараха акъла и без реален проблем ми направиха такъв. Тогава попаднах на  д-р Костова, която още на око каза да се успокоя, и че няма такова нещо. Също така и ми помогна с последствията. Ходих и в МД Варна при д-р Станева, която също потвърди, че това са пълни глупости. Но още съм  хипохондричка от тогава.
Ами след като са ги убедили,ма че с Михайлов двамата, че няма никакъв друг шанс хората се доверили. Аз не бих, щях да търся други мнения, но хора всякакви. Успокоили ги, че ще забременее като пораснеллл

# 713
Оххх и аз какви страхотии съм чувала,само и само да се вземат пари.Ние сме като ходещи банкнотки Sad
Мен на 10 години ме качиха на магарето и лудият доктор искаше да ми маха яйчниците,защото съм имала бяло течение,без изследвания,без нищо.Това такъв стрес ми докара,но баща ми каза,че само през трупа му ще стане тази операция.Еее,пих лекарства една седмица и се оправих.Разбирам родителите на това момиченце,като нямат друг избор Sad Но винаги трябват повече мнения.

# 714
  • град-държава
А аз не ги разбирам, защото избора се свежда до това да си грабнеш детето и да изчезнеш оттам. А след това да го заведеш и да му се направят отново прегледи и изследвания, където и колкото трябва, докато не се потвърди, или отхвърли положението.
Колко само от тази тема биха позволили при подобна ситуация да се отстрани орган на детето им? Без да потърсят поне още едно независимо мнение?

# 715
  • Бургас
За съжаление има доста неосведомени /да не кажа прости/ хора, които слушат и изпълняват сляпо каквото им казват лекарите и не могат да вземат елементарно информирано решение.
А за лекарите в Бургас отдавна им се носи славата, че за нищо не стават.

# 716
  • Burgas, Bulgaria
Момичета , да те убеждават двама лекари и то с опит и  имена , а и е имало причина това да се случи . Горките хора представете си какво са чули и какво е било .
Моя яйчник като го махаха (  на 18г) , никой не са питали . Но хайде  при мен беше друго . Лошото е ,че после много нехайно подхождат , а оставащия яйчник почва да хиперстимулира  и се почват кисти , чудеса ...

# 717
Д-р Градева каза,че е киста.Каза също,че матката ми е обърната и заради това съм забременяла трудно,а досега никой не ми го е казвал  ooooh! Каза да изчакам да мине цикъла,който очаквам на 25-ти,и при зацапването да отида при Хубчев,ако не се е спукала сама кистата,ще трябва лапаро.Проблема каза при мен е,че не е от сега,а от месеци и най-вероятно ще се наложи лапаро.Напипа кистата- мека,значи не е тумор и е точно до пикочния мехур,заради това усещам натиска.

# 718
  • Сливен
Според мен си изчакай цикъла отиди на доктор пробвай три месеца противозачатъчни да е наблюдават и ако не се махне чак тогава се подложи на лапаро.И моята киста която ме оперираха април притискаше пикоч мехур и задържах урина но аз имах болка когато ходех по малка нужда такава болка че се стисках да не ходя защото от болката се хващах здраво за тоалетната чиния и др което мн ми миришеше урината.Но моята беше 5-6см.Хубаво е да ти е измерят

# 719
4,5 см е.И моята урина миришеше силно по едно време и правих безброй изследвания.Изпих 6 вида антибиотик,уж червата притискаха мехура,а какво се оказа.Не задържам урина и не ме боли,просто усещам натиск  Confused

Общи условия

Активация на акаунт