Забременели след инвитро - тема 18

• 49 017
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Перник
Ivvyy, честито. Бъдете живи, здрави и много щастливи  Hug

# 556
  • На остров
Иви честити дъщери Hug Hug Hug ! Бързо да се възстановите и 3 те и скоро да се гушкате  Hug !
Колко кг трябва да направят за да са си при теб  ?
При нас границата е 2 кг дано и при вас е толкова, вие сте много близо.

# 557
Ivy, честити дъщерички, бързо да качват грамчета и да се развиват добре, за да може да се радвате взаимно. Бързо възстановяване на теб.

# 558
Ivvy честито и от мен!Желая им много здраве на тези хубавици,бързо да наваксат с килограмите и да се гушкате скоро трите Simple Smile

# 559
  • България
Licoco, наистина много хубаво звучи Hug Дано наистина всичко да мине бързо и лесно за теб и бебчето  Hug
Ivvyy, честити дъщерички! Да са ви живи и здрави, бързичко да наддават и да се прибирате да се гушкате  Hug
И аз да се  отчета от прегледа при Сигридов  Grinning Мнооого съм доволна, макар , че чаках 3 часа  Mr. Green Обясни ми много неща, от които се интересувах, отговори ми на всички въпроси. Бебките са добре , всичко им е в норма. И да - девойки са  Grinning Grinning Grinning Вече са по към 450г. не очквах , че за 10 дни са качили по 100г  Laughing   Разбрахме се за фраксипарина пак го почвам всяка вечер още няколко седмици и тогава ще го разреждам. Вси4ко друго каза, че е ок, че съм го спряла  Peace

# 560
Ох, Ivvy, настрадала си се. Пожелавам ви да сте живи и здрави и трите. Ти бързо да се възстановиш и да забравиш неприятното раждане, и бебчетата бързо да натрупат градчета и да си ги гледаш безпроблемно Simple Smile))

# 561
Иви, благодаря, че сподели. Важното е, че най-страшното вече е минало и децата са в сигурни ръце  Hug

Ирен, радвам се за добрите новини и при теб Simple Smile Какво мисли доктора за естественото раждане? На мен вчера категорично ми казаха секцио - и двете бебета са седалищно разположени.

# 562
  • България
Ох, амини, само това забравих да го питам, сетих се вече като си бях тръгнала.

# 563
Иви, честити дъщерички, бързо да наддадат, ти се възстановявай в това време, събери сили, и скоро да се гушкате всички заедно вкъщи  bouquet
Ликоко, леко раждане и на теб, звучиш чудесно!
Ирен, сигурна бях, че ще се разберете със светилото  Laughing
Днес за първи път ми казаха, че плацентата ми била ниско - на 30 мм от входа. До коя г.с трябва да се вдигне, имате ли представа?

# 564
  • При вещиците
Иви, честита двойна радост. Да са живи и здрави. В най-добрите ръце сте, похвално че си мислила за децата и си избрала една от двете неонатологии. И аз раждах там със спешно секцио, 1  час ме шиха и оправяха срастванията но след това нито придърпва нито се издува. Момичета, честно секциото не е лека процедура. Не знам защо така го наричат масово.
Ликоко, време е мамче. Успех.
Ирен, извинявай пита ме преди-ние сме в Дубай.

# 565
Може би сме прекалено рискови и затова ни изписват секцио. Онзи ден слушах за естествено раждане на близнаци, също не е било леко  Thinking Честно казано не ме плаши самата операция, а по-скоро упойката.

На всичкото отгоре с този нисък хемоглобин вероятно ще имам нужда от кръвопреливане  ooooh!

# 566
  • България
Мислех да не споделям за това, за да не внеса смут, но понеже не намирам инфо в нета..... а си размишлявам рано сутрин....
 Моите бебета - едното е ИКСИ, а другото -обикновено инвитри(ИМСИ ли се казва?) Вчера Сигридов ме пита и аз му казах, че ще ми  е интересно да знам кое, кое  е , но дали ембриолога ще може да ми каже? Той ми каза ;" и аз мога да ти кажа , но-няма да го направя? То си личи" След известно настояване и риторики от моя страна ми отговори кое е бебето, но не ми каза как се разбира и по какво се отличава. Ние с мъжа ми също предполагахме  че е то, но по-наша си логика .  Д-ра ми каза, че инвитро децата по принцип се отличават от естествено заченатите, но  не ми каза в какъв смисъл. Каза ти сама ще разбереш.   Неговото дете също било заченато инвитро. Та си размишлявах?

# 567
  • Стара Загора
Честита радост на мама Иви. Бързо възстановяване и скоро да можеш да си гушнеш в къщи двете принцеси.
Вчера ходих за последната ФМ на бебка.За 29г.с. расте добре - вече е към 1500 гр. Попитах най накрая за болките ниско в таза и сгъвките на краката приличащи на мускулна треска,  док каза че са нормални. Не обсъждахме от какво се получават, но си мисля че от интензитета на нарастване на бебка, тялото се бори с тежестта. Аз също доста се залежавам и това допринася за болките. Забелязах че след доста разходки последните три дни положението се подобрява.Та си позволявам съвет към всички които нямат мед предписание да лежат да увеличат разходките,  вярно не е точния сезон но с шал и ограничаване на контактите става.

# 568
  • България
ооо, за разходките аз не спирам. От както съм тук в София с дъщеря ми да не ви казвам колко  места сме омиткали - излизаме сутрин и се прибираме вечер. И горе на Витоша  с лифта я качих да се пързаля , обиколка из зоопарка 3 часа, из центъра още толкова , след малко пак излизаме Simple Smile

# 569
Мислех да не споделям за това, за да не внеса смут, но понеже не намирам инфо в нета..... а си размишлявам рано сутрин....
 Моите бебета - едното е ИКСИ, а другото -обикновено инвитри(ИМСИ ли се казва?) Вчера Сигридов ме пита и аз му казах, че ще ми  е интересно да знам кое, кое  е , но дали ембриолога ще може да ми каже? Той ми каза ;" и аз мога да ти кажа , но-няма да го направя? То си личи" След известно настояване и риторики от моя страна ми отговори кое е бебето, но не ми каза как се разбира и по какво се отличава. Ние с мъжа ми също предполагахме  че е то, но по-наша си логика .  Д-ра ми каза, че инвитро децата по принцип се отличават от естествено заченатите, но  не ми каза в какъв смисъл. Каза ти сама ще разбереш.   Неговото дете също било заченато инвитро. Та си размишлявах?
Тук ми стана много интересно. Някой има ли повече информация?

Общи условия

Активация на акаунт