Кой родилен дом в София е за предпочитане?

• 260 452
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 975
  • софия
оххх, nacifa  Confused душата ми се свива и ми идва да крещя и направо да ги мятам през прозорците тези садисти  #2gunfire как така разрешават да мъчат жените в най-ценното им и неповторимо изживяване  ooooh! тииииииииииииииииииииииииииииииииииит няма ли какво да се направи наистина, за да се спре тази гавра?!? това не може да продължава да остава безнаказано  #Cussing out
иначе, мила ... да ти кажа и в Майчин дом не е по-нормално  Sick
живот и здраве да ми дойде пак раждане до главата, нямам идея как ще се справя с това решение - да избереш къде да родиш ...
в МД също блъскаха количките на майките с бебетата  Shocked и вместо да се извинят, вика "Дръж си бебето!!!" /като някой хамал ... моите уважения към хамалите ... обидих ги като ги сравних/
и някакъв шеф на родилното ли не разбрах ... че като чуя МД, кръвта ми се качва в главата ... излиза по Здраве в Канал1, и обяснява как като се родили бебетата при тях ги слагали веднага на гърда  Shocked #2gunfire
спирам, че  #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Аз имам колебание къде да отида дали в Тина Киркова или в Майчин дом но от това което чета става ясно че бебетата в майчин дом са при мамите а в тина киркова -не и всъщност нямам възможности да плащам а и колко струва?????

# 976
Афроди, не ти препоръчвам нито една от двете болници. Аз раждах при д-р Жекова в Окръжна болница и съм много доволна. Бебето си е при тебе в стаята в отделно легло. Само, ако си секцио, първите два-три дни е в неонатологичното отделение. ако, разбира се, ти се чувстваш зле и уморена, също няма да ти го дадат при тебе, а ще го гледат в бебешкото. Размисли. и ако искаш, ще те свържа с лекарката. Доколкото зная, сега трябва да са в ремонт, но ти имаш още много време, така че за тебе ще е ремонтирано отделението. Избор на екип там май беше 500 лв. А по мое време аз дори не плащах. Но раждах преди почти три години.  Peace

# 977
  • София
родих на 18,09 моето момченце в Окръжна болница с избор на екип,причината беше епидуралната която без екип не мога да получа а наистина както и в последствие се оказа имах нужда от нея а и моето съкровище се знаеше че ще е голямо,първо детенце-роди се по нормален път 4950гр,ако нямаше упойка незнам но лежах там 10дена работят страхотни професионалисти както се досещате съм видяла всички екипи от абсолютно всички съм супер доволна акушерките са най-милите същества санитарките печени а лекарите с изключение на една идиотка наистина знаят за какво са там-не съжелявам за парите които съм дала но имах наблюдение че дори и без екип получаваш адекватно и професионално отношение за мен това е болницата ако живот и здраве имам други деца пак там бих родила

Ееееееее голям юнак си родила! Да ти е жив и здрав!   bouquet

# 978
родих на 18,09 моето момченце в Окръжна болница с избор на екип,причината беше епидуралната която без екип не мога да получа а наистина както и в последствие се оказа имах нужда от нея а и моето съкровище се знаеше че ще е голямо,първо детенце-роди се по нормален път 4950гр,ако нямаше упойка незнам но лежах там 10дена работят страхотни професионалисти както се досещате съм видяла всички екипи от абсолютно всички съм супер доволна акушерките са най-милите същества санитарките печени а лекарите с изключение на една идиотка наистина знаят за какво са там-не съжелявам за парите които съм дала но имах наблюдение че дори и без екип получаваш адекватно и професионално отношение за мен това е болницата ако живот и здраве имам други деца пак там бих родила

Честито, Арчита! Да ти е жив и здрав малкият Крали Марко!
А при коя лекарка си родила? Да знаят момичетата, които се чудят кого да изберат... newsm78 Аз се присъединявам към казаното от тебе и втори път, ако ми се случи да раждам, пак бих отишла при Жекова в Окръжна! Peace

# 979
С две ръце гласувам за Окръжна болница и доктор Жекова.Ако имам и повече ръце и с тях пак за там ще гласувам.
Арчита честита рожба

# 980
nacifa, аз раждах при Диков в МД и честно казано само от него и една акушерка получих адекватно отношение.
Но извода ми е, че аз го бях избрала по- рано, затова се държеше добре. Доста време след раждането си направих ретроспекция и наистина е било по- скоро меркантилна работа. Когато работеше в Токуда май по- човечен е бил.
Второто бебе няма да раждам нито в МД, нито при него.
Съжалявам за кошмара, който си преживяла   action032
Гушкайте се с бебо и бъдете здрави!

# 981
  • София

Но извода ми е, че аз го бях избрала по- рано, затова се държеше добре.

това не са лекари, това са БИЗНЕСМЕНИ  Sick

# 982
nacifa, аз раждах при Диков в МД и честно казано само от него и една акушерка получих адекватно отношение.
Но извода ми е, че аз го бях избрала по- рано, затова се държеше добре. Доста време след раждането си направих ретроспекция и наистина е било по- скоро меркантилна работа. Когато работеше в Токуда май по- човечен е бил.
Аз раждах първото си дете при него и съм страшно доволна.Не съм плащала нищо а отношение нормално получих единствено от него HugЗа което съм благодарна много.Откакто е в Токуда май е доста затрупан с работа и не съ чувала добри неща.Аз мисля че всичко е до късмет.Втория път не плащах попаднах на дежурен екип в Шейново и всички бях много мили и всичко мина страхотно.
В МД не бех раждала без да имам лекар на такива работи се нагледах и наслушах

# 983
nacifa много съжалявам за ужасното преживяване HugНагушкай бебчо  bouquet

# 984
  • София
Раждах в Шейново и нямам забележки.
Д-р Димитров не се отдели от мен, дори за секунда, от момента, в който влязох в предродилна.
  bouquet

# 985

Честито, Арчита! Да ти е жив и здрав малкият Крали Марко!
А при коя лекарка си родила? Да знаят момичетата, които се чудят кого да изберат... newsm78 Аз се присъединявам към казаното от тебе и втори път, ако ми се случи да раждам, пак бих отишла при Жекова в Окръжна! Peace
при Жекова

# 986

аз ти казвах че ще е голям а ти колко пък ще е голям а нана какво стана с темата за окръжна няма ли да има нова

# 987
  • София
а защо не може епидуранла без екип  newsm78 това не го бях чула Rolling Eyes

# 988

[/quote]аз ти казвах че ще е голям а ти колко пък ще е голям а нана какво стана с темата за окръжна няма ли да има нова
[/quote]извинявай после видях че има нова

# 989
а защо не може епидуранла без екип  newsm78 това не го бях чула Rolling Eyes

Може.
Поне в "Шейново" може.

Общи условия

Активация на акаунт