Кой родилен дом в София е за предпочитане?

• 260 454
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 990
май само там може но е 300лв.В Окръжна 550лв е екипа и ти влиза в цената

# 991
  • София
май само там може но е 300лв.В Окръжна 550лв е екипа и ти влиза в цената

аз знам и за Майчин дом и за 2 градска ... то няма връзка между двете  newsm78

# 992
  • Бургас
Доколкото знам епидуралната упойка няма никаква връзка с избора на екип -  заплаща се отделно, ако родилката пожелае тази "екстра". Лошото е, че масово я отказват дори ако си с избор на екип. Аз родих в "Майчин дом" и ми я отказаха под предлог, че е вече късно. Бях при екипа на смяна, но по-късно разбрах, че това е масова практика там - отказват упойка дори на жени с избор на екип за раждането. На мен не ми сложиха упойка и за шевовете - и досега не знам защо така процедират - не бях единствената, дори бих казала, че потвърдих правилото за там. 

# 993
  • София
Сладурки, аз напълно се обърках къде да раждам, но стигнах до един извод, ако не плащаш разбира се: всичко е до късмет.На мен ми остават по-малко от 2 месеца и трябва да си хвърля "заровете на късмета" в някоя болница, ама къде така и не можах да реша.Дано избера правилната Praynig

# 994
maraq75, ако си решила естествено, защо не пробваш водно раждане в Тина Киркова? Напоследък съм се заровила да чета за това, защото съм решила второто да е там. Ако искаш прочети, в нета има доста описания.

# 995
МОМИЧЕТА,
днес четох в сайта на списание 9 месеца, че има  дни на отворени врати в някои АГ, сматам да отида, може да ми помогнат в избора ми.
Но според мен най- важното е да те наблюдава лекар от някоя АГ и после да родиш при него. На мене това ми е второ раждане и от опит знам, колко е важно майката да бъде спокойна, че тя и детето и са в добри ръце. Съветвам Ви да подите в голяма АГ, където има екипи от специалисти, всякаква апаратура и хората имат голям опит. НЕ Е важно да си във Вип стая, да имаш супер условия, най- важното е да мине безпробленно раждането и да се грижат за бебето.
Поздрави на Всички и успех!

# 996
Здравейте мами!

Както се вижда съвсем скоро и на мен ще ми се наложи да посетя една от болниците в София! Дилемата ми е между Шейново и Тина Киркова!
И на двете места има опция да си платиш за стая, и на двете места таткотко може да вижда бебче.... И на двете места има специалисти....
Но т.к. в началото на 5-ти месец лежах в патологията на Тина Киркова - общо взето съм доволна от хигиената ( все пак не е хотел ), съм наклонила везните натам....

# 997
МОМИЧЕТА,
днес четох в сайта на списание 9 месеца, че има  дни на отворени врати в някои АГ, сматам да отида, може да ми помогнат в избора ми.
Но според мен най- важното е да те наблюдава лекар от някоя АГ и после да родиш при него. На мене това ми е второ раждане и от опит знам, колко е важно майката да бъде спокойна, че тя и детето и са в добри ръце. Съветвам Ви да подите в голяма АГ, където има екипи от специалисти, всякаква апаратура и хората имат голям опит. НЕ Е важно да си във Вип стая, да имаш супер условия, най- важното е да мине безпробленно раждането и да се грижат за бебето.
Поздрави на Всички и успех!
за големите АГ не съм съгласна аз родих в Окръжна 5 дена след термин приеха ме 1 ден преди термин със съмнения за тромбофлебит(бях с избор на екип-д-р Жекова)но се оказа стрептококова инфекция на крака(червен вятър) и веднага бях прегледана от хирург.На следващия ден на визитацията в стаята ми бяха:хирург,кардиолог,инфекционист,3 АГ-лекари и 1 акушерка.За второ мнение ме закараха с линейка в 3-та градска където ме прегледа един от най-добрите съдови хирурзи.Та лечението ми беше много адекватно и професионално и въпреки че в ОБ се раждат средно по 3-4 бебенца на ден освен че не са ме подмятали по коридорите и разни отделения защото нямало места съм сигурна че това отношение и професионализъм нямаше да ги получа в ГОЛЯМО АГ

# 998
  • София
... общо взето съм доволна от хигиената ( все пак не е хотел ), съм наклонила везните натам....

Права си, не е хотел, а болница, което означава, че хигиената трябва да бъде на космично ниво. Но за целта болницата трябва да се бутне и да се построи наново (същото се отнася и за Шейново).

Извинявам се за спама  Embarassed

# 999
  • Пловдив
SoulMate ,абсолютно си права.Лошото е,че се отнася за всички БГ болници,гъмжащи от вътреболнични инфекции,хлебарки и т.н гадости.Изключение може би правят частните

# 1 000
  • София
SoulMate ,абсолютно си права.Лошото е,че се отнася за всички БГ болници,гъмжащи от вътреболнични инфекции,хлебарки и т.н гадости.Изключение може би правят частните
Е, да де, ама нали сме със спартанско възпитание и не ни се разрешава да се жалваме от такива дреболии като хигиена, елементарни удобства, болка, та виждаш масовото мнение за престоя в болницата - търпяло се и не било хотел.
Пациентите си заслужават болниците  Tired Tired

# 1 001
До като лежах в Шейново след раждането (6 дни) нито един път не ни смениха чаршафите а те бяха целите в кръв понеже всичките в стаята бяхме с нормално раждане а ако си поискахме чисти нощници се цупеха.Е ЗА ТОВА ЛИ ПЛАТИХ 900 ЛВ ЗА ДА СПЯ НА КЪРВАВИ ЧАРШАФИ АИДЕ НЕМА НУЖДА

# 1 002
Аз съм доволна от Тина Киркова! И от лекарите, и от отношението, и от хигиената! Частните болници хич не ми ги хвалете ... там нямат специалисти, а като стане напечено, те карат към държавна ...

# 1 003
аз сам за шеиново.Страхотни професионалисти. Wink

# 1 004
Аз родих в МД след 5 дни преносване. В патологията беше отврат, никаква хигиена, страшна мръсотия Sick, затова реших да си взема вип стая като родя, която да ви кажа също беше доста не на нивото, което очаквах, но какво да се прави Rolling Eyes, търпи се. Аз имах възможност да отида и в частна болница на чистичко, но знаех , че там, в МД са най-добрите лекари, пък имах и доста бурно и тежко раждане и ми помогнаха ...
Извод: В МД е мръсно, докторите са нервни, груби и нахални, а и от непрестанното муфтене мисля, че ходат гладни и жадни #Cussing out #2gunfire, ОБАЧЕ са най-добрите специалисти, така че ако изтърпите всичко останало, можете да сте спокойни, че ще попаднете на къдърни лекари...

Общи условия

Активация на акаунт