KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 72

• 39 230
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и хубав уикенд!

От архива

23 април 2014

Малкото Назифче интервюира Кенан и Берг по случай Деня на детето.

Какво си спомняте за 23 април?

Берг: Забавленията в училище. Всички деца се събирахме в училище.

Кенан: Най-напред си спомням за това, че на 23 април 1920 Ататюрк полага основите на тази страна. Важен е подаръкът, който е направил на децата преди 100 години. Датата е свързана с основаването на модерна Турция и това й придава допълнително значение.

Участвали ли сте в представленията, които се организират по стадионите на този ден?

Берг: Винаги участвах в училищните представления. Тъй като съм висока обикновено все ме избутваха най-отзад, но винаги участвах.

Кенан: В училище четях стихове. Правихме пиеса за събитията при Чанаккале. Аз играех воин, който идва от Чанаккале. Това ми е първия спомен в ролята на актьор всъщност.

Имате ли незабравим спомен от 23 април?

Кенан: В тази пиеса, за която споменах, играех възрастен войник и ми бяха направили брада от вълна. Много ми беше трудно да играя с нея. Отзад се виждаше черната ми коса, а отпред бяла брада. Няма да го забравя. При нас на село такива бяха условията.

Берг: Всеки път очаквах с огромно нетърпения забавленията, които се организираха за 23 април. Една година излезе страшна буря, имаше проливен дъжд и отмениха празничните прояви. Плаках цял ден.

Какво значение има за вас 23 април?

Берг: На този ден си спомням за детето в мен, благодарна съм на Ататюрк, че ни е подарил такъв ден. Щастлива съм , че собственото ми дете има такъв празник и че живея в такава страна. Защото по света няма празник, посветен на децата. 23 април ми припомня преживяното щастие. Спомням си тези мигове с носталгия. Все още гледам да взема нещичко и за мен от този ден, казвам си, че е и мой празник, но разбира се вече е много късно...

Кенан: 23 април е празник на децата. За Ататюрк те са били много ценни. Децата за нашето бъдеще, нашето утре, нашата надежда. Ататюрк е бил прозорлив човек и е виждал това още в онези времена. Направил е първия ден от основаването на Републиката техен празник . Това че го е посветил на тях е много ценно. Колко щастливи са турските деца...

Какво е вашето послание за 23 април?

Кенан: Отпразнувайте деня с много радост, без да се лишавате от нито една лудория. Защото детството си отива бързо. После децата ще идват и ето така ще правят интервюта с вас. Децата трябва да не губят нито миг от този ден, да го отпразнуват по най-добрия начин, да му се насладят от сърце. С вас бъдещето ни ще бъде по-хубаво.

Берг: Ние не можем пак да празнуваме 23 април, но ни предстои да изживеем този ден още много пъти редом до вас. Дано го празнувате в още по-светли дни, с още повече щастие и безгрижност. Вземете най-хубавото от всеки свой ден, от всеки свой празник.

За какво най-много си мечтаехте като малки?

Берг: Имах толкова много мечти, не знам с коя да започна. Мечтаех си да мога да летя. Най-голямата ми мечта беше час по-скоро да порасна. Сега разбирам колко неуместно е било това ми желание. Защото като дете имах много повече свобода, сега си давам сметка за това.

Кенан: Аз си мечтаех да бъда изобретател. Обичах да откривам нови неща.Като малък разглобявах де що намеря, ровех във всичко, особено магнетофоните. Винаги съм искал да бъда изобретател, учен. Завърших математика, с това поне малко се доближих до мечтата си. После с актьорството се отдалечих от нея.

Искахте ли да станете актьори като малки?

Кенан: Изобщо нямах такива мечти. Това се случи след това и сега съм много щастлив.Не можах да стана изобретател, но животът ми е като мечта. И аз живея в тази мечта.

Берг: Имах много мечти като малка, но да стана актриса не беше една от тях. Интересувах се от спорт, щях да ставам волейболистка. Исках да бъда спортистка, но така се стекоха обстоятелствата. Никога не съм искала да бъда актриса. Благодарна съм, че сбъднах много от детските си мечти. Щастлива съм.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 08:56 от varna_2

# 121
Репортерите са срещнали Халит в Акмеркез.

На въпрос за появилите се новини, че следващия сезон партньорка ще му бъде Джансу Дере, Халит е отговорил: "Засега само чета сценарии. Не е вярно, че съм подновил договора си с ОЗ. Ще продължа да чета сценарии, докато  попадна на добър проект."

От архива

април 2014

Мисли на Маркес, лайкнати от Халит

Знаеш ли колко ще живееш? Тогава прегърни любимия си човек, сякаш днес е последният ти ден.

Ако нещо не става, не се мъчи. Така ще разбиеш или мечтите си, или сърцето си. Направи се, че си забравил. Хубавите неща се случват, когато най-малко  ги очакваш.

Не си губи  времето с някой, който не е готов да бъде с теб.

Някой ден, съвсем неочаквано, всички ще замлъкнем завинаги. Затова днес никога не се колебай да кажеш „Обичам те“ на любимите си хора

Може би, за да му бъдеш благодарен за срещата с подходящия човек, преди това Господ те е срещал с неподходящи хора.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 08:54 от varna_2

# 122
Привет и спокойни почивни дни на топличко  Hug Grinning Heart Eyes

Варничка пак е отворила хубавият архив!  bouquet
Влкючвам се с няколко снимки от бекстейджа с Ата Берг Мутлу или  нашият кючюк Назиф , кръстника на Карадайъ   Grinning Heart Eyes

И сета на 28-ми епизод. От вчера нали съм на вълна пръстени.  Joy

Брилянтна сцена! Невероятна актьорска игра на Кенан и Бергюзар!  newsm20

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 11:12 от косе-босе

# 123
Здравейте, Hug cold

varna_2  Hug bouquet

Халит още не си е избрал сценарий ,ама журналистите вече знаят  коя ще е
партньорката му. Joy

По  едно чайче да се стоплим.  Grinning

# 124
Хубав ден, и от мен!  Hug Hug Hug Hug

Стойте си на топличко днес у дома, че навън времето и "... за жени не е" Laughing Laughing

Благодаря за хубавите спомени от архива.  bouquet С удоволствие чета и си припомням.  Heart Eyes

За Халитко... жалко, дано по-скоро попадне на интересен сценарии и колелото на късмета (дизито) го завърти по-бързо и по-скоро.  Laughing

Иииии имам едно питане  Mr. Green Laughing нощес докато се рових нещо си из YT попаднах на кратки видеа по червения килим от галата на Езел (онова с фонтаните. ) Heart Eyes та са сетих да питам има ли нейде видео от цялата церемония или нещо малко повече... инфо, снимки, галерия на шипка 6  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 125
Видеозакачката с Берг, Халит, Джансу и Кенан  Joy но ги няма Сулейман и Фирузе  Wink

Иииии имам едно питане  Mr. Green Laughing нощес докато се рових нещо си из YT попаднах на кратки видеа по червения килим от галата на Езел (онова с фонтаните. ) Heart Eyes та са сетих да питам има ли нейде видео от цялата церемония или нещо малко повече... инфо, снимки, галерия на шипка 6  Laughing Laughing Laughing Laughing

Джиджи  Hug това с фонтаните и червения килим е в Дубай.

Има много материал от това събитие- гала, пресконференции, водили са ги по забележителности, джамии и пистата на F1 . Някои от актьорите на Езел, Улуч Байрактар, Керем Чатай , както и сценаристите Керем Дерен и Пънар Булут. Ще се пробвам да намеря цял репортаж по-късно  Peace

# 126
Хайде на "чок тешекюр едерима"  Joy Joy Joy

# 127
Е ,много ми се насъбраха поредни постове  Embarassed но не мога да пропусна тази чаровница Берг  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 13:09 от косе-босе

# 128

Уловихме Бергюзар Корел по нощите. Този път я хващаме гримирана.

Берг: Знаете ли какво им казах вътре?  „Сега ще изляза и ще кажа на репортерите: „Йес! Днес ме хванахте с грим!“  (смее се)

Бергюзар изживява вълнуващи дни около подготовката на албум с джаз изпълнения, приходите от който ще отидат за благотворителност.

Берг: Това е много хубав проект. Чувствам се щастлива. Имам доверие в това, което правим.

Бергюзар Корел прекарва време не само в подготовка на джаз албума, но и взема уроци по танго. Халит Ергенч е наел за съпругата си преподавателя по танци, който в Аржентина е известен като „Леонел Меси на тангото“

Берг: Казаха ни, че те са най-добрите в тангото. Гледах техни клипчета в ютюб. После, когато отидох в залата, и видях, че те ще са ни преподаватели, много се изненадах.

# 129
Аз да почерпя за рождения ден на моето пораснало синче(второто), става на 27 и е барманче

# 130
Пипи, да ти е живо и здраво синчето!  newsm59

Много късмет, много любов и всичко, за което си мечтае! party023

# 131
Чок тешекюр едерим   newsm47 love001 love001 love001

Пипи,  Hug да ти е жив и здрав младежа. На майка му, китки и усмивки от мене.  smile3525

# 132
Пепи и от мен ,Честит Рожден Ден на порасналото ти момче!
Да е жив и здрав,много късмет и успехи във всяко начинание!
А,на Всички останали в темата-Благодарско за споделеното lovekiss  Hug lovekiss Hug

# 133

Честит празник, Пипи! Party Time Party Time Party Time

Дано имаш много поводи за радост с твоето голямо вече момче!

# 134
Пипи  Hug да ти е живо и здраво момчето и да ви радва!  bouquet

Едно поздравче за всички с Таркан аби  Heart Eyes щом и той смята да се жени  Grinning Tarkan - Op * Превод * ( Hd )

2012  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт