KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 72

• 39 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
И аз не мисля, че имаше някаква промяна при Кенан.

В трети сезон, заради трагедията с взрива, имаше по-дълъг период, в който Фериде и Махир бяха отдалечени.  Когато сценарият позволяваше, той си беше същият.

В Берг и Халит пък изобщо никаква промяна не съм забелязала в тези сцени след сватбата им.

С Мерием нямаше кой знае какви горещи сцени, но те по мое мнение не си и подхождаха много с Халит. Затова пък що жени нацелува в този сериал Халит.

А да не забравяме, че има и два филма като женен. В "Горчива любов" също имаше любовни сцени.

Особено при Халит и Берг след толкова години брак подобни сцени не могат да създадат някаква криза. Те тези неща се уточняват още в началото. Кой, какво, колко може да си позволи. Виж, ако започне на някой да му се присънва партньора / партньорката става опасно.  Grinning Но и това не е признак, че си се влюбил наистина. Просто си задълбал повечко в ролята. Като свърши филмът, всичко си идва на мястото.

Кенан също не мисля, че е от хората, които биха направили компромис. А и да не забравяме, че турският СЕМ не спи, така че те и да искат не може кой знае колко скандални сцени да правят.

# 601
Тука някаква актриса е казала нещо за Кенан И.

YEŞİM DALGIÇER "KENAN İMİRZALIOĞLU KLASMANINDA TEK" 

http://www.bugun.com.tr/magazin/sskli-olsun-yeter-2048438.html

Да не е евентуална партньорка  Laughing
 Варничка, ще погледнеш ли за какво иде реч Praynig

# 602
Тука някаква актриса е казала нещо за Кенан И.

Да не е евентуална партньорка  Laughing
 Варничка, ще погледнеш ли за какво иде реч Praynig

"Кенан е много стойностен човек като личност. Това може да се каже за много малко актьори. Мисля, че напълно заслужава мястото, на което е. Положи много усилия за развитието си като актьор. Не залагаше само на външния си вид. Той е единствен сред актьорите  от този тип. Други няма."

Не знам във връзка с какво го казва, но не му е бъдеща партньорка.
Още е много рано да се появяват имена.

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 17:43 от varna_2

# 603
Ще гледаме. Чакам с нетърпение новите им роли. А колкото до любовните трепети,
те могат да треснат и по-дъртичките.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
За мерака и любовта няма граници. Зависи от сценария.
Но..няма да е същото. Joy Joy Joy Пък знам ли, старите аслани може да се развихрят Joy Joy Joy

# 604

"Кенан е много стойностен човек като личност. Това може да се каже за много малко актьори. Мисля, че напълно заслужава мястото, на което е. Положи много усилия за развитието си като актьор. Не залагаше само на външния си вид. Той е единствен сред актьорите  от този тип. Други няма."

newsm47  newsm10

Варничка  love001 благодаря ти за превода с една сладурска снимка  Heart Eyes

И един поздрав за всички с Таркан 

# 605

те могат да треснат и по-дъртичките.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Майдрийми  Hug  Joy Joy Joy Joy
Ще цитирам пак Махир Кара: İnsanlar eskir, sevdalar eskimez! - "Хората остаряват, но любовта не! Ако вярваш в нея, тя не остарява..."

# 606

Ще гледаме. Чакам с нетърпение новите им роли.

Халит както се е заинатил да чака добър проект, може да го видим след пет години.  Joy

Керем Чатай имаше интервю преди няколко дни и спомена, че ще стартират този сезон "Бели нощи". Това е проекта на Джансу. Не знам за кога го готвят, то време не остана. Казва също, че работят върху проект с Къванч. И също, че подготвят 60-минутен сериал. Може Кенанчик там да се класира. Нищо не споменаваше за Чачко, но сигурно и с него ще има нещо.

# 607
И също, че подготвят 60-минутен сериал.

Дори и да не за Кенан, това изключително интересна новина  thumbsup

# 608
И също, че подготвят 60-минутен сериал.

Дори и да не за Кенан, това изключително интересна новина  thumbsup

Интересна, ама самият Керем Чатай обясняваше в интервюто, че късите сериали практически нямат шанс. Той казва, че телевизиите искат 90 минутни сериали и никой не задължава фирмите да правят проекти от по два часа. Но когато един сериал свърши в 21.30, зрителите се прехвърлят на другия, който все още продължава и така неговият рейтинг става по-висок. Затова продуцентите казвали на сценаристите "напишете още половин-един час".

Не знам как ще се възприеме сериал от 60 минути. Особено ако е само веднъж в седмицата. За мен 90 минути е идеалният вариант при седмични сериали. Ако се излъчват няколко пъти в седмицата и 50 минути ми е ок.

# 609
За мен 90 минути е идеалният вариант при седмични сериали.

То пак ще стане 90 мин, но въпроса е да се тръгне от по-малко  Laughing

# 610
Бергюша и тайфата са на парти.

Сигурно празнуват рождения ден на Али.

Предни години концепцията беше винаги музикална, тази година Star wars.  Joy

Явно джедаите са омаяли и Али.
 Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 18:40 от varna_2

# 611
Да им е весел купона!  newsm44 newsm44 newsm44

Ние искаме снимка на рожденика с анне и баба! Grinning

# 612
Симпатягата Фунда!

# 613

Явно джедаите са омаяли и Али.  Grinning Grinning Grinning

Не са ги подминали и тях Междузвездните войни   Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 614

Фунда е страхотна в Кралицата  

https://www.instagram.com/p/zQW5WvgenV/ нашата  Белга  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт