KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 72

• 39 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 630

Seni çok seviyorum...ahu gözlüm   Heart Eyes Heart Eyes

# 631
"Фотографската фея" също е била на партито. Бурчин, която прави снимките по време на раждането на Али. Била е със сина си Дениз и със съпруга си.

Пуснала е тази снимка на Дениз с Хюля.

Нова среща с едни хора с големи сърца и хубави усмивки. Този път и Дениз е с нас. Дано посрещаме само хубави дни. Честит рожден ден на Али! Добре, че благодарение на него се запознахме с вас, Бергюзар.

Eдна от снимките на Бурчин, която Халит и Берг пуснаха за феновете.

И писмото на Бурчин, адресирано до Али

Скрит текст:
На тези, които всички наричат ''известни', а за мен са само  приятели.

На сина им, който е обикновен и чист като името си.

На скъпия  Али!

Когато  четеш тези редове, може би вече ще си прочел други неща, свързани с миналото, неща, написани за твоите родители. Прочетеното ще те кара да се вълнуваш, ще събужда въпроси у теб. Ще разпитваш, ще търсиш причините, ще питаш защо...

Докато растеш ще те познават като детето на Халит и Бергюзар, ще те  назовават  с техните имена...

Понякога  животът е толкова жесток...

Надявам се, че ще сложиш настрана  всичко, което  прочетеш във вестниците  и ще  вярваш само на тези снимки. Защото в тях е истината.

Вярвай, че в единствено в очите на родителите си ще видиш истинската любов.

Защото за кратко време, от което се познаваме, аз я видях.

Видях как се гледат в очите, как сляха  сърцата си в едно, за да обгърнат един нов живот, когато ти идваше на този свят. Държейки майка ти за ръка по време на родилните болки, баща ти също  ги изпита.

На 8 февруари 2010, няколко часа преди да дойдеш сред нас, аз бях свидетел на всичко.

Ако един ден майка  ти каже :''Синко,  родих те в една снежна вечер в Истанбул'', повярвай й!

Месеци преди това всеки път, когато завалеше сняг,   майка ти си мечтаеше да се появиш в някой снежен ден и мисля, че толкова много  желаеше ,  да ти  прошепне тези думи, че малко след като те взе за пръв път в ръце, първият сняг заваля над колите...

Думичките, които ти прошепнаха  не приличаха на нито една  реплика от тези, които са казвали по филмите.  

Искам да знаеш, че за да могат да ти кажат ''сине'', за да могат да те вземат спокойно в ръце, твоите  майка и татко извървяха труден път.

Отказаха се от много неща в живота си, без да се замислят дори.

Затвориха вратите си за много хора.

Само, за да можеш ти да растеш в спокойна среда.

Али, когато  видиш снимките, ще разбереш, че  наистина много приличаш на баща си. Не знам дали в момента притежаваш неговия силен глас, но със същите големи очи като неговите каза "здравей" на живота.

Спомням си какво ти прошепна майка ти, когато те взе в скута си.

''Толкова много съм обичала баща ти, че  си му одрал кожата, сине''.

Ще разбереш какво е това,  когато   обикнеш истински някого  и  когато много  искаш  нещо да се случи.

Да си остане между нас, не мога  да не спомена и това, че баща ти тайно от другите, скрит зад вратите, прегърнал силно чичо ти, плака на глас  след като те видя.

Повярвай ми,  не всеки баща може  да се грижи толкова добре за сина си и съпругата си.

Вярвай на тези, които казват, че лелята е втора майка.

Спомням си как леля ти се притесняваше за майка ти и теб.

Оставаха броени минути до твоето раждане, тя тревожно чакаше пред вратата, но не издържа на напрежението, отвори и влезе, въпреки всички.

Още не  знаеш, че бабите обичат внуците  повече от децата си.

Не забравяй, че  в техния наранен живот ти си съществото,  което ще им даде сила да започнат отново.

Сигурна съм, че никога няма да ти липсват молитвите им,  които започнаха още с твоето раждане.

Всяко твое падане ще оставя болка и в техните сърца.

Ако питаш защо името ти  е Али.

Защото семейството ти иска да живееш обикновено и скромно като тях. Да не губиш никога детската си душа и своята веселост.

С пожеланието  да помниш това цял живот.

Фотографската фея

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 21:16 от varna_2

# 632
# 633
# 634

Неджо писал, че се забавлявал повече от Али.  Joy

Не се съмнявам. Той е най-големият дечко в тайфата.  Grinning Grinning Grinning

# 635

Неджо писал, че се забавлявал повече от Али.  Joy

Не се съмнявам. Той е най-големият дечко в тайфата.  Grinning Grinning Grinning

Те галиба всички от тайфата се забавляват повече от Алито. Joy

Сигурно му е много весело с тях! Страхотна компания са! Heart Eyes Heart Eyes

# 636
# 637
Честит рожден ден на Али!
Пожелавам му само здраве, защото на 6 годинки всичко, от което се нуждае е любов и грижа, а те никога не са му липсвали.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Неджо е станал по първи петли, за да напише тези хубави думи до Али.

Ти се роди. Какъв силен сняг заваля след това. Как си отдъхнахме всички. Спомням си, че се загледах в ръчичките ти, докато спеше в кошчето . Бяха мекички и пухкави като памук. Няма да лъжа. В първия момент ми се стори много грозен. Първо се прозя, после се усмихна. Ето в този миг се влюбих завинаги в теб. После започна бързо да растеш. Стана моята най-свидна любов. Първата ми любов. Понякога, когато ми идва да зарежа всичко и да изчезна, се сещам за теб. Сещам се, че тогава няма да мога да видя момичето, което обичаш, че ще пропусна как растеш, че ще се лиша от десетките неща, които можем да направим заедно. Ще ходим по нощните клубове. Ще правим музика.  Ти ще пишеш песни, аз може би невинаги ще те разбирам. Искам да кажа, че пътят пред нас е дълъг. Заедно ще порастваме. Това лято, докато вървяхме по улиците на Алачатъ, те оставих да паднеш на земята. Ядоса ми се. Каза ми: „Аз винаги те държа здраво за ръка, а ти не го правиш“. Прав си. Винаги ще държа ръката ти. До последния си ден! Твоята ръка е чиста и непорочна,  скъпи мой Али. Твоята ръка е моя. Честит рожден ден, миличък Али!

А ние с Галка ви подготвихме най-хубавото видео, свързано с този ден. Срещата на репортерите с Халит в коридорите на болницата и тръгването им от нея към дома. Вече трима.

# 638
Честит рожден ден на Али!  newsm59

Да е здрав и да расте щастлив с любовта на своите родители! Heart Eyes

Думите на Неджо ме трогнаха!
Това са истинските приятели, обичат децата ти както и теб самия.

varna_2 , Галка,  love001 newsm51

# 639
Добро утро!  Hug Hug Hug

На Али, честитя рождения ден и му пожелавам здраве, любов и щастие.  Hug Heart Eyes
Като любимия мечо, да кажем "Колкото повече, толкова повече!" Grinning

Гледам купонЯ е започнал от вчера, няма лошо.

"Дечицата" са си направили хубави снимки  Laughing Laughing Laughing

А пък Нежо... много хубави думи е наредил.

Благодаря ти, Варничка, за превода!  bouquet

# 640
Добро утро!  Hug Hug Hug

Честит рожден ден на Али Ергенч!   ura Пожелавам му много здраве и късмет, да расте под мирно небе!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Варна  Hug Страхотен приятел е Неджо, написал е толкова хубави думи!
Благодаря ви на двете с Галка за видеото!  bouquet bouquet

# 641
Берг днес

От треньорката на Берг

След рисуването, тангото, музиката успя да отдели време и за спорт. Аз пък й извадих душата с 6-километрово тичане.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 11:42 от varna_2

# 642
Обаче сладурка с тая поза кво вика " Къде ме търсите вие мене, под дивата круша, бе? Азе съм хулиганка Номер 1! Всичко мога!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 643
Здравейте Hug

Честит рожден ден на Али nbirthday  да расте здрав, умен и щастлив Grinning

Благодаря на Варна  Hug и  g_georgieva08  Hug за превода на клипчето с репортажа  bouquet

Неджо заслужено си е в "бандата" на Берги- много трогателно послание е написал Peace

Снощи се рових да търся един клип на Планет Hug в който имаше откъс от шоуто на Беяз с послание на Халит към нероденият си син, но не го открих Thinking

Ще сложа един колаж на  Надето  Hug / тя е на далечно пътешествие, не съм сигурна дали ще има възможност да се включи днес/ много го харесвам, защото Али е единственият свидетел на красиви интимни моменти между Берги и Халит Grinning

Скрит текст:

varna_2
Re: 1001 нощи - приказката , която завладя сърцата ни , не може да свърши - 108
♥0 нд, 15 ное 2009, 10:43 #278
дориана, браво, че си намерила това ново интервю. Много е хубаво. Нямам време да преведа всичко дума по дума, мисля че и севи е заета с детето, затова превеждам само най-интересните моменти засега.

Берг:
Много исках да имам дете от Халит. Децата много го обичат. Ефе, детето, което играеше моя син във филма, често заспиваше в обятията му. Халит ще прекарва много време с детето ни и ще ми помага след раждането. Сега преживява много вълнуващи дни. Не съм ходила нито на йога за бременни, нито съм вземала уроци как се гледа бебе. Искаме всичко да следва естествения си ход. Халит е много спокоен и уравновесен човек. Бих искала сина ми да вземе това от него. Той е човек, който умее да проявява разбиране, с него мога да споделя и да разговарям за всичко. Това страшно много ми липсваше. Дългогодишното ни приятелство внася спокойствие между нас. Халит ме научи, че като разговарям спокойно, мога да разреша всеки проблем. В Халит има и нещо детско. Много е жизнерадостен, емоционален. С него навсякъде може да намерите повод за забавление. Обича дълго да разговаря за морето, подводния свят и детството си.  Той е професионален гмуркач, аз съм аматьор. Много обичаме да се гмуркаме заедно.

Другите теми на интервюто са новия филм на Берг и лъжите в пресата. Казва, че в продължение на месец и половина след сватбата майка й и Халит са криели вестниците от нея и не са й давали да гледа телевизия. Коментира и тук лъжливата новина, че са се обзаложили с Халит за един джип, както и писанията, че детската стая на сина им струвала 50 000 долара. "От близки и приятели сме получили толкова много неща, че през първите месеци синът ни няма да има нужда от нищо."- казва Берг.
Да допълня, че е качила 6 килограма и половина досега. Друго, което споменава е, че с Халит не желаят да участват отново в общ филм.

# 644
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте в този прекрасен ден!
Желая на Али да е мнооого здрав,усмихнат,любознателен и
средно послушен! Crazy
Винаги настръхвам когато чета думите на Бурчин след раждането му,в онази бяла,чиста,ангелска,фев
руарска нощ!
Благодаря ти Варна че ни ги припомни,а и днес и съкровените
пожелания на Неджо.Благословен е Али с такива родители и техните приятели!
Ще ми позволите,надявам се,да разкажа накратко за срещата си с Берг,Халит и Али.Такова щастие и вълнение когато ги видяхме,веднага ревнах аз.Берг е много красива и въздействаща на живо.Моят мъж горкия се разтрепери,целуна и ръка,и макар,че му бях казала да поздрави на английски,каза и Добър ден,Фериде Хакиме! Mr. Green
Много ви обичам с Махир Кара!
Халит като чу името на Махир и вдигна палец за одобрение с усмивка и искрен поглед!
Той сглобяваше играчка на Али,като я направи,Али взе да си играе по целия бар плот и по дървената рамка към вътрешната част,където е печката,и където Берг правеше гранола.Без да иска,събори дървеното тезгяхче,където имаше снимки оттам със направени синци и бижута,и Берг му се скара,но топло,нежно.Али е малко лизнат,ние седяхме и си го гледахме.Високичък си е,с открито лице и големи очи.
И от баща си има,но повече от ммама.Халит влезе в стаята до пейката,където пише тоалет,но мисля,че и нещо като складче,защото после Халит изнесе една кутия оттам,и Али пита-Бабам нерде,аннеджим? И Берг-Тувалетте,галиба! :lol
Не знаех имат ли кафява захар и
попитах,момчето с веселото перчемче ми даде,а Али спря с играчката си до мен и пита-Ти кафява захар ли обичаш?Да миличък,отвърнах.Направо ми идеше да го гушна силно в този момент!
Да расте жив,здрав и щастлив!
Благодаря ви за всичко,което пишете,споделяте и разказвате. HugПосле,разхождайки се из Джихангир,на път за джамията,видяхме уличката където е училището,където Кенан гласува,ахаа,викам си,тъдява ще да е и евето му,ама не рачи да ни се покаже! Joy

Общи условия

Активация на акаунт