След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 414
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро  Hug Hug  Hug

Усмихнат и безавариен ден на всички  Grinning

# 226
Добро утро   Hug Hug  Hug Hug Hug
Не ме интересува много много дали са се среща ли преди или не.

# 227
Добро утро  Hug  Hug  Hug
Спокон ден, слънчевки  Laughing

# 228
  • На юг от тук
Добро утро.
Красив ФШ

Скрит текст:
В България,ако се разболееш от пневмония,след излизане от болницата дават поне 1 мес.за долечение в къщи.Дано при Баръш не е толкова зле,че тогава може и повече серии спомени да гледаме.

# 229
  • Керодиспансера
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ани  Hug Галя  Hug Диди  Hug Ккатти  Hug

# 230
# 231
Добро утро, момичета! Hug
На мен фрагмана много ми хареса. В идейно отношение звучи обещаващо на фона на думите на Йомер. Във визуално отношение с друг артист вече не знам как ще се получи! Дано да не се разочароваме.

В спойлер съм сложила само думите на Йомер в цялата им последователност, които са гръбнакът на фрагмана. На руски са. Днес по някое време ще ги преведа на български.
Скрит текст:
Жизнь никогда не состоит из сегодняшнего дня. Я это понял в очень маленьком возрасте. Что горечь, которую я пережил не является самой большой горечью, что счастье не является самым большим счастьем. Живя, возможно, мы не замечаем. Да.

Но все те воспоминания, которые живут в нас становятся частью нашей личной истории, то, что делает нас нами. Сейчас возможно это и есть те моменты, которые мы вспоминаем с улыбкой.

Прошлое, причиняя боль… готовит нас к будущему, делая взрослей. Будущее, которое корнями в прошлом. Вместе с тем, что я имею и не имею. С мечтами, которые я не бросил несмотря ни на что.

Я здесь!

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 10:54 от Дданни

# 232
  • Perla
Добро утро с една хубава песен  Hug Не е неделна закуската, но все пак е закускено време  Wink

https://www.youtube.com/watch?v=TYfN96L9Fyk&index=2&list=RDSpJ96ZRj9dk

Добро утро   Hug Hug  Hug Hug Hug
Не ме интересува много много дали са се среща ли преди или не.

Гале, стига да изглежда логично и аз нямам против. Но не харесвам фантасмагории. Обаче приключвам за себе си темата, защото нищо не мога да променя  Peace

Благодаря за превода на фрагмана, както и за сутрешните красоти  Hug

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 10:01 от dora_st

# 233
  • София
Добро утро! Hug Hug Hug

Аз не виждам някой да е направил проблем за 1-2-3 серии. Просто не на всички им харесва, не е и задължително в крайна сметка. Peace Въпрос на мнение и вкус. Това, че на много фенове им харесва, е добра новина за екипа.

Честно казано е важното Б. да оздравее, а в сериала дотогава нека се изредят всички актьори на ТР, ако искат. На мен лично не ми пречи. Peace

# 234
Дори, благодаря за музикалния поздрав. Хубава песен!

Създаването на една красота:
https://twitter.com/gizemsartpage/status/688458893857550336

# 235
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро  Hug
Много е добра тази Гизем, ето още няколко нейни неща  Crazy

Скрит текст:

# 236
Вай бе! Много красиво! Гали, благодаря за рисунките!

# 237
и готината песничка с Дефмер  Heart Eyes

# 238
Добро утро  Hug Hug Hug

За този епизод съм на везни,хем така,хем така Simple Smile

Пък може и преди това да е измислен така,може и да са искали по-нататък да го "представят", но заради Баръш и болестта му да се е наложило по-рано от предвиденото.

Може и епизода да е изненада-приятна.(доста неща са възможни Simple Smile Според мен тези,които не искат да гледат,защото го няма Баръш,ще го погледнат,защото им е интересно какво се е случило и малкия как ще се справи.

Малък,малък,всъщност на колко години е? Simple Smile

# 239
Някой клипове,колкото и да ги въртя,не ми втръсват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт