След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 327
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Чак пък три серии да отсъства не вярвам  Thinking, Хактан беше пуснал три туита, но там ставаше въпрос само за предстоящия епизод, който щял да бъде специален и новаторски  Mr. Green

# 61
 Ай пускайте фраг бе #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 62
Според мен щом казват, че серията ще е специална, а и щом още Борето не се е върнал на сета ( те не казаха ли, че трябвало да се върне миналия четвъртък  newsm78), тогава си мисля, че серията ще е изцяло от спомени на Дефмер  Peace И ще е тъпо, ние толкова сме ги превъртали тези моменти, че..........но дано са поднесени по интересен начин  Thinking

Виви, колко да е интересен  newsm78 Гледали сме сериите на турски, руски, български, английски.......по няколко пъти. Плюс клипове, откъси, части, моменти.............Както и да ни ги сглобят, все тая  ooooh! Интересно ми е какво имат предвид с това "връщане обратно" на Йомер  newsm78
Да не върнат в детско-юношеските му години и така да използват друг артист за сцените, какъвто естествено ще трябва  Mr. Green Joy
А пък Дефне да я дадат като малка как е замеряла сина на месаря с камъни Joy Joy Joy
Само дето това не знам доколко ще ми е интересно, след като тръпна в очакване да видя развитие във връзката на Дефмер  Stop ooooh! Crossing Arms

# 63
Ох тая русата кво вика - мой е мой е  hahaha
Сис тия нещо много ти се радват на Борето  hahaha

# 64

Само дето това не знам доколко ще ми е интересно, след като тръпна в очакване да видя развитие във връзката на Дефмер  Stop ooooh! Crossing Arms
Баш  Laughing

Коя руса ма  newsm78 Joy

# 65
  • София
Само да не го командироват Йо у Италия за 3 серии, а Дафинка да гризе нокти у ма'Алата. Mr. Green

Скрит текст:
кач,кач  hahaha hahaha Hug
Като чуя думата бягай и все тона ми изниква  Joy Joy
Тери,мерси за темичката  bouquet Hug
Кви 5 години бе  newsm78 когато започнахме да ги коментираме,писах,че са от 4 години заедно,така бях разбрала...та някой ме поправи,че са от три години и нещо  Rolling Eyes кога станаха 5 ... те месец за година ли го имат  Joy

Ми Ани, на някой /Елка например/, месеците може да им се струват години  ooooh!
Кита не можа се сдържи, събра цялото войнство да демонстрира присъствие  Mr. Green Мислех, че само на Кюса и е свършило търпението  Wink
[/quote]

Joy Joy Joy

Ох, не мога повече с вас, да знаете.

# 66
Това за трите серии и аз не го вярвам,то си е близо месец отсъствие  Rolling Eyes няма как да стане  Peace

Ние чакаме фраг,ама някакво включване за потвърждение има ли  newsm78 ...то не са казвали и че няма да има,ама...това затишие не е добре  Mr. Green

# 67
Ааа, са ще ги видим у Брадъра, да не ида да влезна с вратата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 68
Благодаря за новата тема  bouquet

Ама как само повтаряха името на Боре  Joy

# 69
ББ гледат ашка ли   newsm78 мн привилегировани в турския брадър  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 00:01 от anitto

# 70
Благодаря за новата тема  bouquet

Ама как само повтаряха името на Боре  Joy

Те са извинени за отклоненията колко време са затворени там, пък и съквартирантите им едни грознЯни  Joy Joy Joy Joy

# 71
ББ гледат ашка ли бе  newsm78 мн привилегировани в турския брадър  Mr. Green

Ай, май ми прескачате постовете  Crossing Arms Mr. Green

# 72
Русата най-много се радва на Борето. Joy

# 73
То даже и мъжете барабар с жените гледаха  hahaha hahaha
Такова нещо тук  при нас да видя няма да повярвам, техните мъже явно се позаглеждат по сериали, че и поглед не откъсваха
  tv tv

# 74
Представям си кво им е било като са влезнали и не могат да го гледат. И аз щях да умра от кеф  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Боре сигурно скучае и го е гледал и е умрял от смях как подвикват  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт