След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 290
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тери, мерси за темичката  Hug  bouquet

Ели, Пепи  Hug Hug живи и здрави да са ви имениците   bouquet bouquet

Ще има ли фрагманче newsm78

Според рускините, за да стане кита що-годе приемлив, трябва да отслабне, да спре да се лигави, да се занимава с бизнеса си, а не да учи другите как да живеят, да се подстриже, да си коригира носа и  въобще да се роди отново в друго време и на друго място  Joy  Joy  Joy
А според мен ще стане приемлив само, ако и когато се разделят с Елчин  Mr. Green Joy ей, тогава ще е направо цвете  Joy Joy

Вижте как се радват в турския Биг брадър  на Ашка и на Баръшко, когато им пускат серия Crazy Crazy Party

Елка каква годишнина празнува с толкова мн хора  Rolling Eyes След като има годишнина да и пожелая нещичко: Дано на съзнателно ниво осъзнае какъв муньо стои до нея, защото на подсъзнателно ниво вече съзнава, че тоя не е "принцът на белия кон"  Mr. Green

# 46

Ау, Йомер Великолепни  Mr. Green

# 47
кач,кач  hahaha hahaha Hug
Като чуя думата бягай и все това ми изниква  Joy Joy
Тери,мерси за темичката  bouquet Hug

Кви 5 години   newsm78 когато започнахме да ги коментираме,писах,че са от 4 години заедно,така бях разбрала...та някой ме поправи,че са от три години и нещо  Rolling Eyes кога станаха 5 ... те месец за година ли го имат  Joy

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 00:02 от anitto

# 48
# 49
Елчин нямада ходида лекува Боретоами си празнува годишнината. ooooh!
hahaha hahaha hahaha ти верно ли ... hahaha hahaha

# 50
 Сис Joy Joy Joy Joy Joy

Ми последно 4 бяха и явно днес са станали 5  hahaha Joy Дали ще станат 6 се съмнявам  Mr. Green

# 51
кач,кач  hahaha hahaha Hug
Като чуя думата бягай и все тона ми изниква  Joy Joy
Тери,мерси за темичката  bouquet Hug

Кви 5 години бе  newsm78 когато започнахме да ги коментираме,писах,че са от 4 години заедно,така бях разбрала...та някой ме поправи,че са от три години и нещо  Rolling Eyes кога станаха 5 ... те месец за година ли го имат  Joy

Ми Ани, на някой /Елка например/, месеците може да им се струват години  ooooh!
Кита не можа се сдържи, събра цялото войнство да демонстрира присъствие  Mr. Green Мислех, че само на Кюса и е свършило търпението  Wink

# 52
Те са Гюпсето се редуват онзи ден беше тя сега Кита. Joy Joy Joy Joy Joy
Все по-тъпинеща правят и по-тъпи. ooooh! ooooh! ooooh!

# 53
Аз ги приемам със смях, одеве се спуках от реакциите на феновете, особено на "Пииииис" и иконка за кит  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 54

Новый сюрприз поворот в Любви на Прокат!
В Самом любимом комедийном сериале Стар Тв Любовь на Прокат будет сюрприз !С самого первого дня,находящийся во внимании главный актёр Барыш Ардуч по причине того,что заболел пневмонией,не будет в сериале на протяжении 3 серий,но будет восстановлен в сериал,с помощью "возврат обратно".Продюсер Хактан Пак сделал заявление по поводу этой темы,что это будет первая особенная серия в Турции,которая предстанет перед зрителями

newsm78  newsm78  newsm78 Три серии няма го има Йомко  ooooh!

# 55
Не знам да има баш такова изявление на Хактан  newsm78

# 56
Дано все пак пуснат фраг, за да добием представа какво ще става. Ей закъсахме го.. Добре си вървеше сериала и главният ни актьор се разболя  Crossing Arms Ма и той човек като нас  Peace

# 57
Според мен щом казват, че серията ще е специална, а и щом още Борето не се е върнал на сета ( те не казаха ли, че трябвало да се върне миналия четвъртък  newsm78), тогава си мисля, че серията ще е изцяло от спомени на Дефмер  Peace И ще е тъпо, ние толкова сме ги превъртали тези моменти, че..........но дано са поднесени по интересен начин  Thinking

# 58
Можеха да командироват Йо и да дават нещо все пак. Ама ще видим Tired

# 59
Според мен щом казват, че серията ще е специална, а и щом още Борето не се е върнал на сета ( те не казаха ли, че трябвало да се върне миналия четвъртък  newsm78), тогава си мисля, че серията ще е изцяло от спомени на Дефмер  Peace И ще е тъпо, ние толкова сме ги превъртали тези моменти, че..........но дано са поднесени по интересен начин  Thinking

Виви, колко да е интересен  newsm78 Гледали сме сериите на турски, руски, български, английски.......по няколко пъти. Плюс клипове, откъси, части, моменти.............Както и да ни ги сглобят, все тая  ooooh! Интересно ми е какво имат предвид с това "връщане обратно" на Йомер  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт