След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 353
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
С две ръце снимка номер 3  Mr. Green рускините се питат кой ще играе младият Кориш  Joy

# 106
Абе значи ще видим и връзката на Йо и Из  Joy Ай да видим какво толкова не може да прежали тая  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Щом няма да играят Лейлята и Боре ще го преживея  hahaha hahaha hahaha

# 107
# 108
  • Керодиспансера
Да , ама и това сме гледали  Peace В Езел ролята на младия Езел се играеше от друг актьор  Peace
как ще вържат Дефне с Йомер от преди 10 год . , примерно newsm78 newsm78 newsm78

Дано да не е вярно , че Баръш се е влошил  Praynig

# 109
И аз не намирам допирни точки между двамата Йо ама нейсее, ще го прежалим това. Дано Баръш вече да снима, че тези лоши новини, които чета хич не отива работата на добре. Ще бъде интересно това връщане в миналото, ако го направят както трябва, а не пак с недовършени сцени. Thinking

Аз гледах 1еп. на Кралицата на ноща. Някой хвърлял ли му е един поглед?  newsm78

# 110
Абе и на продуцентите не им е било лесно. Главният актьор се разболява и какво да правят.. Не могат да си позволят да няма 2-3 поредни седмици епизод. Сега ако излъчат могат евентуално да си позволят да няма епизод и после вече да се надяваме, че Боре ще е добре и всичко ще си влезне в релси.
То ако 2-3 седмици не излъчват нищо то се влоши рейтинга повече  Tired
А и Мерич си е дала зор да пише нов епизод  Mr. Green Трябва да го уважим  hahaha

# 111
  • София
Аз категорично отказвам да гледам епизод с Йо, но без Баръш. Историята е за Дефмер и за мен Дефмер са Елчин и Баръш.
Тогава нека и Елка да бъде заменена. Crossing Arms

Ще пропусна 3 седмици епизод и ще гледам с мишката.

По-удачно за екипа беше да няма епизод 1-2 седмици, отколкото да гледам някакъв друг актьор. Свикнала съм, не обичам смяна на актьорите в главните роли. Stop За мен това не е печеливш ход.

# 112
Да , ама и това сме гледали  Peace В Езел ролята на младия Езел се играеше от друг актьор  Peace
как ще вържат Дефне с Йомер от преди 10 год . , примерно newsm78 newsm78 newsm78

Дано да не е вярно , че Баръш се е влошил  Praynig

Ха, което означава, че няма нищо новаторско в серията  Mr. Green, само така си се изхвърлят от екипа с големи обещания и после ние сме разочарованите, като им вярваме  Crossing Arms Tired

Аз си мисля, че ако имаше нещо вярно в слуховете в Туитър щеше да се говори за това, силно се надявам рускините да преувеличават ( то те доста често го правят и доукрасяват новините, които превеждат)

# 113
Ама те не са казали от екипа, че ще е 2-3 епизода това. Говорят за този, който се задава  Peace
Аз не съм видяла официална информация, че няма да го има 3 епизода  Tired

# 114
  • София
Аз пак казвам, че е по-добре да прекъснат, ако трябва и за месец, но Баръш да се възстанови и чак тогава да продължат снимките.

# 115
Аз пак казвам, че е по-добре да прекъснат, ако трябва и за месец, но Баръш да се възстанови и чак тогава да продължат снимките.
Ще загубят аудитория..

# 116
Да се запиша в новата тема и да ви благодаря за нея, за снимките от годишнината  #Cussing out,  за видеата, за новинките.  Hug

Жалко, че Мерт не е петнадесет години по-млад да изиграе младия Йомер. Чаровник тоз негов брат!
Дано младият Йомер ми допадне, че иначе ще трябва да изтривам видяното от ума си и да си пиша собствен сценарий!

Елчинка много весела и щастлива на снимката с Ю. Кажете ми нещо сега за успокоение, както вие си можете!  Hug

За Борето още в началото на болестта казаха, че му е предписано триседмично лечение, но нищо не коментираха кога ще снима отново. Дано наистина новините за влошаване да не са истина.

# 117
И аз не намирам допирни точки между двамата Йо ама нейсее, ще го прежалим това. Дано Баръш вече да снима, че тези лоши новини, които чета хич не отива работата на добре. Ще бъде интересно това връщане в миналото, ако го направят както трябва, а не пак с недовършени сцени. Thinking

Аз гледах 1еп. на Кралицата на ноща. Някой хвърлял ли му е един поглед?  newsm78

Иве,
Скрит текст:
аз го гледах, когато го излъчваха във вторник, но с превод все още не.

# 118
Ми самият Боре каза, че много скоро се връща на работа.   Peace

Едва ли ще снимат 2 епизода с ретроспекции. По-скоро другата седмица няма да има епизод и после вече ще си се върне в нормален ритъм.  Peace

# 119
  • София
Ще загубят аудитория..

Според мен сега също ще загубят. Мен напр. ме губят като зрител, докато не се върне Борко. Дано сме малцинство. Не им пожелавам нисък рейтинг, но без Баръш няма да им е лесно.

Актьорът, чиято снимка постнахте, има толкова общо с Баръш, колкото аз с бабата на Дафне.

Ми самият Боре каза, че много скоро се връща на работа.   Peace

Едва ли ще снимат 2 епизода с ретроспекции. По-скоро другата седмица няма да има епизод и после вече ще си се върне в нормален ритъм.  Peace

Това е правилното решение в тази ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт