X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 8

• 84 535
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 90
Според мен Саня вижда проблем в продуцирането на Християна.
Аз не мога да си представя певица с финеса и стила на Християна да пее бозите, които Саня твори за питомците си.
А предишните участници - ами скоро тях никой няма да ги помни. Да ме убият, не помня нито една от песните, които представиха и четиримата.

# 91
  • София
Християна ми хареса!
То ние вече се радваме на нефалшиво пеене, дотам ни докараха,ама при тия участници...
Отвратително слаб концерт, в унисон с целия сезон, ама можеха да се понапънат за малкото останали гледащи това предаване.
АВА и Дарето са за елиминации, но ще е супер грубо Дарина пак да е на дуел, та според мен ще оставят Християна и АВА и ще наритат АВА, защото няма как да изгонят Християна. Знаем им номерата вече...

# 92
  • София
Аз не разбирам на каква база сравняват пеенето на Християна с това на Дарина. Че и на АВА, да не се лъжем, въпреки че са симпатични момичетата и старателни. След всяко изпълнение на Християна се чудят от колко дола да донесат вода, че да й изкарат някой измислен кусур (Саня - чак и публиката я овика), а Дарина винаги е "браво, моето момиче".

Yesterday беше "нищоподобно", Клетвата беше много фалшива (или кофти хармония, така и не разбрах), Imagine изобщо не се пее така и не се рисува с ръце на нея.

Най-слабият сезон на Х-Фактор.

# 93
Отношението към Християна вече, на този етап от шоуто, изглежда нервно, като към конкурент. Забелязах го първо у коментиращите участници от миналия сезон: "амбициозна" била, повече артистизъм трябвало да вложи и пр. Коментарите им към Дарина бяха, че едва ли не е X фактор; всъщност, към всички останали участници изказванията им бяха по-хвалебствени. Ще рече човек, ако не е гледал предаването, че Християна е най-зле. После коментарът на Саня беше твърде неуместен, личи си, че в Християна вижда заплаха предвид идващия финал.
Не мисля,че участниците от миналия сезон ги върнува кой ще спечели,та да говорят чак тенденциозно.Просто явно има и други освен мен,които не харесват Хриси.И колкото и странно да звучи,предпочитам Дарина пред нея.За Саня-половината форум не ги докосна песента,не виждам защо да не е възможно и нея да не я е докоснало. bouquet

# 94
АВА и Дарето са за елиминации, но ще е супер грубо Дарина пак да е на дуел, та според мен ще оставят Християна и АВА и ще наритат АВА, защото няма как да изгонят Християна. Знаем им номерата вече...
E, защо да е грубо за Дарина? Че и АВА бяха на елиминации предишния път, а и не само тогава. Чисто логически, съдейки от развитието на цялото предаване дотук (умишлено избягвам думата "шоу"), на елиминации трябва да са АВА и Дарина.
Иначе гласувах за Кристиан. Хареса ми тази вечер, както и миналия понеделник. Предвид, че моите фаворити вече отпаднаха, а и с оглед на това, че "разлюбих" Дарина вече, като цяло ми е безразлично кой ще победи. Донякъде ще ме зарадва, ако това е Кристиан  Peace

# 95
Отношението към Християна вече, на този етап от шоуто, изглежда нервно, като към конкурент. Забелязах го първо у коментиращите участници от миналия сезон: "амбициозна" била, повече артистизъм трябвало да вложи и пр. Коментарите им към Дарина бяха, че едва ли не е X фактор; всъщност, към всички останали участници изказванията им бяха по-хвалебствени. Ще рече човек, ако не е гледал предаването, че Християна е най-зле. После коментарът на Саня беше твърде неуместен, личи си, че в Християна вижда заплаха предвид идващия финал.
Не мисля,че участниците от миналия сезон ги върнува кой ще спечели,та да говорят чак тенденциозно.Просто явно има и други освен мен,които не харесват Хриси.И колкото и странно да звучи,предпочитам Дарина пред нея.За Саня-половината форум не ги докосна песента,не виждам защо да не е възможно и нея да не я е докоснало. bouquet
Саня е много злобна жена

# 96
И на мен ми направи впечатление, че Християна беше единствената, към която имаше критика от четиримата финалисти от миналия сезон. Което означава, че победителят е ясен - Християна! Simple Smile Саня да му мисли как ще я продуцира.
Логичните и задължителни финалисти за мен са Християна и Кристиян. Преди днешния концерт щях да пратя на финал и АВА, но тази вечер ме разочароваха и с двете песни. Дарина, както и друг път съм казвала, ми е интересна. Не знам дали заслужава да стигне до последния концерт - вероятно не. Но тази вечер ми хареса повече от АВА.

# 97
Слаб концерт - още по-слаб, защото е полу финал.

Кристиян - останах с чувството, че и двете песни които пя , бяха на Бийбър. Yesterday беше в отвратителен аранжимент, тип бой банда, и може би затова той се справи с нея.
АВА - много слаба вечер. Клетва беше смешка, втората им песен - скучна.
Християна - вокално безупречна. Първата песен - не й обърнах внимание, разконцентрирах се от мятащият се танцьор. Втората - аз съм зло - като се очаква да се реве и да докосва - аз съм враждено настроена. Но беше вярно и точно изпята.
Дарина - ах, Дарина - победителката  Mr. Green. Първото изпълнение - посредствено. Второто - подигравката не само на вечерта, но и на сезона!

# 98
Християна е единствената от участниците на този етап, която не имитира, не се увлича по трендово пеене, с характерни вибрата и пр. За мен е близко до съвършенството. Не разбирам потребността на някои да човъркат в това съвършенство, да търсят несъществуващи кусури; или пък да го признават, но да търсят недостатъци в излъчването и презентацията. Важен е гласът, пеенето, особено сега, когато комерсът ни залива и виждаме всичко друго, но не и гласове. Другите ми фаворити бяха Белканто пак поради тази причина.

# 99
  • София
Дано не съм прав, но определено са казали на момичетата от АВА, че утре ще ги гонят и те тази вечер въобще не си дадоха никакъв зор. Вяло изпълнение и никакви амбиции.

# 100
Мисля си че тази година гласят АВА за победител , те при старта на сезона дадоха заявка , че е време група да спечели!
Затова и имаше толккова много групи и ги държаха до доста късен етап!

# 101
Дано не съм прав, но определено са казали на момичетата от АВА, че утре ще ги гонят и те тази вечер въобще не си дадоха никакъв зор. Вяло изпълнение и никакви амбиции.

Според мен си прав. И Люси ги защитаваше някак си вяло. И Стивън миналият път пя без сърце. Сценарият им вече става много прозрачен. Интригата сега е - кой ще е проформа елиминацията срещу АВА - аз залагам на Християна. Само те бяха критикувано под някаква форма тази вечер, така че вероятно те ще пеят утре.

# 102
Сюжета на концерта тази вечер се опитва да ни втълпи естествения развой на утрешните елиминации  Joy
И аз се чудя защо продължавам да го гледам това смешно предаване, пусто любопитство  ooooh!

Аз съм много съгласна с това мнение: според режисурата, може би АВА ще отпаднат.

# 103
  • София
Ври, под грубо за Дарина, имам предвид, че е грубо човек, когото хвалят непрекъснато и явно гласят за финалната тройка да е "през вечер" на елиминации. Що народ отпадна "в битка" с Дарина.
Не знам доколко разбираемо го обясних, дано си ме разбрала.
Гласувах за Християна ( перфектна като изпълнение) и Кристиян ( не ми допада, но на черното бяло не мога да кажа).

# 104
mimchoni, вече разбрах  Peace Макар, че те и АВА доста хвалят. Изобщо който отпадне утре, ще е гадничко, но като че ли най-подхожда това да е Дарина. Ще е жалко да са момичетата от групата, представям си как ще страда Люси  Confused

Общи условия

Активация на акаунт