Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 295
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • София
Ел, какво е това червило?  Shocked Как се държи върху клепача? Трайно ли е като нормална очна линия?

# 437
  • гр. София
Адри, матовите течни червила без проблем се превръщат в чудесни очни линии.  Hug

# 438
  • София
Адри, в случая това е Teeny Tiny на Colourpop. Нанася се дори по-лесно от класическите очни линии. Държи докато не махнеш. Не се размазва. Имам притеснения дали няма да ми оцвети клепача (както оставя тип стейн върху устните след като го махна от там), довечера ще разбера. С другият цвят от течните, с които съм правила очна линия, нямах проблем и всичко се изтри идеално.

# 439
Ел, много красиво и нежно е и мноооого ти отива.  Heart Eyes
Много!
При мен този пигмент жълтее много на клепача.

# 440
Пробвай с Brow Pomade на ABH .................

Благодаря ти много, thumberlinna Simple Smile Ще пробвам сефорската "помада". И на мен идеята ми е за естествено излъчване Simple Smile

# 441
  • в 1001-та нощ
На мен с молива на Севънтийн нищо не ми се изтрива - гримирам се в 6:30, прибирам се след 18 ч и съм, като току що гримирана (преди по-ми се скапваха гримовете ...) .

Имам приятелка, която се оплакваше, че все й се затриват опашките, но сподели, че си докосва веждите, неосъзнато. На съм сигурна доколко й помогна водоустойчив продукт  Confused Rolling Eyes

Понякога леко ми се рошва веждата отдолу, обаче отказвам да  ползвам вакса  Mr. Green Имам чувството, че всичко ще се омаже и лъщи Sad

Скрит текст:

На втората снимка мисля, че несъзнателно съм си вдигнала веждата  Thinking

# 442
  • Велико Търново
Аленка, прекрасен ти е гримът Simple Smile А кое е червилото?

# 443
  • София, Лагера
Master мацки, вие с какво преливате синьо? Тъмно, морско, с леки отблясъци и такова, което е със зеленикав подтон. С кафяви очи съм и светла кожа, ама  винаги ми е питанка какъв transition цвят да ползвам, та реших да ви питам вас
Аз ползвам предимно сини сенки (освен зелени и лилави). Преливам сенките с близък цвят -син, светло зелен, сив, розов- , ти сама си се ориентирала, че може да е сивкаво, синкаво, зеленикаво, бозаво.

Иначе генерално

# 444
a.l.e.n.a, аз освен молив слагам и сенки и фактически те ми "попиват" в кожата и не изтрайват дълго време. Като се има предвид, че съм и с мазна кожа - то и това си оказва значение. Но ще пробвам този продукт на сефора и без това скоро ми свършва молива....

# 445
Мерси, момичета. Днес пробвах едно мн странно кафеничкаво жълтеникаво, почти с цвета на кожата и се получи добре, утре ще видя със сивото какво ще сътворя Simple Smile

# 446
Алена, пробвай гела за вежди на Мас. Аз имам този без цвят и съм много доволна.

# 447
  • в 1001-та нощ
Алиена  Hug Благодаря ти Simple Smile Той върху направени вежди ли се прилага или преди да се направят  Rolling Eyes Евентуално, ако прескоча - дали ще мога да го тествам директно, както съм гримирана и ако не те затруднява линк към продукта, за да го разгледам  bouquet

Бисквитка  Blush червилото е на ЕЛ - ето това:

lilis  Blush успех и да споделиш после Simple Smile

Breedlove, аз ползвам тон от цвета, с който затъмнявам ъгъла Simple Smile

# 448
https://img.makeupalley.com/6/8/5/1/1871034.JPG
Аз ги правя със сенки или молив и след това с гела само фиксирам. През деня съм само с гел. Има и цветни.

# 449
  • в 1001-та нощ
Благодаря Simple Smile Идеално тогава - мога да отида с дневния си грим и да тествам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт