Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 301
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ

Точно това е  Hug

Благодаря за отговора,жалко,че не се произвежда вече,много си красива,даже се зачудих дали въобще имаш фон дьо тен,прекрасно ти пасва цветът.

И аз благодаря Simple Smile Аз  ФДТ не ползвам, само тонирани кремове Simple Smile Този наистина стои много естествено и невидимо Simple Smile Blush

# 421
Първо сенките, после ваксата  Peace
Аз пък знам точно обратното, но аз ваксата не я ползвам и нямам опит.
И някой питаше по-назад какво е предимството на сенките за вежди пред молива. Мисля, че със сенките е малко по-естествено.
Аз съм аматьор. Тук има много знаещи и опитни момичета - те да кажат как е.

# 422
Първо сенките, после ваксата  Peace
Аз пък знам точно обратното, но аз ваксата не я ползвам и нямам опит.
И някой питаше по-назад какво е предимството на сенките за вежди пред молива. Мисля, че със сенките е малко по-естествено.
Аз съм аматьор. Тук има много знаещи и опитни момичета - те да кажат как е.

Зависи от продукта, също и дали е точния цвят. Аз си взех един евтин молив на Sleek, който за моя изненада докарва най-естествения ефект, който съм успяла да постигна. Явно и цвета съм улучила.
http://www.sleekmakeup.com/eyebrowstylistmedium

С някои сенки никак не ми се получава естествено.

За ваксата съм чувала/чела различни неща. Някои казват, че първо тя се слага, други обратното. Повече съм склонна да вярвам на първото. Аз от време на време ползвам вакса под форма на молив. С другите ми е трудно.

# 423
  • в 1001-та нощ
Като човек, който много време е ползвал и сенки и молив за веждите - за себе си мога да кажа, че с молив в много по-прецизно и може да се гради форма по-леко. Със сенки не е по-естествено, но зависи как се подбира и ползва молива - да е светъл, да не е мазен и много пишещ и т.н. И със сенки можеш да се направиш на майпмуна  Peace

# 424
И със сенки можеш да се направиш на майпмуна  Peace

Даже по-лесно. Laughing

# 425
Висок клас козметика срещу дрогерийна. Ефектът е сходен при грим за 327 евро и 60 евро.
https://www.youtube.com/watch?v=EejFJZziRlQ

# 426
  • София
Готино видео Crazy
На мен ми е по-интересно след 10 часа натоварен ден кое как ще изглежда. Това е истинският тест.

# 427
Моя работен ден е поне 12часа и изисквам грима да е издържлив. Пред деня само минавам т-зоната с мат.листчета и слагам пудра, и разбира се червило. Телесния молив за водния клепач на Катрис е доста траен...

# 428
Здравейте, може ли съвет как да задържа по-дълго сенките, поставени върху вежди?

Косъмчетата на веждите са ми редички, за това слагам молив и запълвам със сенки, с които се получава много добър ефект, но за съжаление нетраен - издържа до към обяд-следобед. Предварително слагам и фдт.

Тази вакса, която коментирахте с нея няма ли да се отнеме слой от самите сенки като се нанася?

Фиксиращ спрей ще свърши ли работа - визирам този на Лили, защото друг май не ми е попадал?

# 429
Пробвай с Brow Pomade на ABH няма да мръдне изобщо докато не решиш да изтриеш продукта от веждите си, водоустойчив е и ако си под душа и върху лицето ти тече вода, пак няма да мръдне, освен ако не разтъркаш с пръсти. Стои супер естествено, aз съм с цвят ash brown, нанасям със скосена четка за вежди или очна линия. Изисква се малко да си поиграеш в началото, ако не си свикнала да ползваш такъв тип продукти за вежди, но ефектът си заслужава. Като по-бюджетен продукт можеш да поглeднеш eyebrow gel на NYX, не съм го ползвала, но е хвален продукт.  Peace

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 11:50 от thumberlinna

# 430
Master мацки, вие с какво преливате синьо? Тъмно, морско, с леки отблясъци и такова, което е със зеленикав подтон. С кафяви очи съм и светла кожа, ама  винаги ми е питанка какъв transition цвят да ползвам, та реших да ви питам вас

# 431
Breedlove Тъмно синьо преливам с антрацитено сиво и тоуп със студен подтон, а при по-светло и зеленикаво синьо използвам кафяво, най-често с топъл подтон.

# 432
  • Варна
Готино видео Crazy
На мен ми е по-интересно след 10 часа натоварен ден кое как ще изглежда. Това е истинският тест.

В това видео идеята е същата, но има и коментар за издържливост и снимка кои продукти как се държат след няколко часа - https://www.youtube.com/watch?v=x1_obU_3koU

# 433
  • София
Един грим от мен. Не е нещо екстравагантно или шантаво, но го пускам заради 2 интересни (според мен) аспекта:
- цветът на подвижния клепач е пигмента на MAC от колекцията на Charlotte Olympia;
- очната линия е от течно матово червило.

# 434
  • гр. София
Ел, много красиво и нежно е и мноооого ти отива.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт