Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 167
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, много хубава очна линия bouquet коя е?
Супер обикновена е, кафявата от тази серия
Скрит текст:
Имам и лилавата, която е още по-хубава, стои нежно люляково на окото.
Всичките ми очни линии са дрогерийни марки, вършат ми идеална работа пък и не м е е яд, като засъхнат и ги изхвърля наполовина пълни (имам винаги поне пет отворени паралелно и никога не успявам да ги изразходя докрай)

Мима, тази е подобна по интензитет
Скрит текст:
на окото седи наистина почти черна. Една идея по-светлна е тази на Мис Спорти (като горните, но без металик-ефект).

# 91
  • Велико Търново
Благодаря ти bouquet ще си взема и аз.

# 92
Дами, предстои ми прекрасен повод наесен, и искам съвет от вас  Heart Eyes
Трябва ми професионален гримьор за сватба - за мен, майка, и кумата ми. От разглеждане на профили, ми харесват Надя Сивкова и Цецо Андреев, като на Надя не съм виждала сценичен грим, а на Цецо сякаш само такъв по снимки. Дали гримират по събития като сватби, или се занимават само с грим сесии за списания и хора тип bg celebrities? Имате ли препоръки за някой от двамата? Принтеснявам се да не стане както с много фризьори, пък макар и реномирани - ти обясняваш предпочитания, стил и детайли, а те си правят каквото им харесва на тях.
Благодаря предварително за съветите, бих се радвала и на препоръки за други професионалисти bouquet

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 13:57 от rockyraccoon

# 93
Надя гримира за сватби и е много добра. Heart Eyes Тя прави сестра ми за сватбата и.

# 94
  • София
Аз също познавам булка гримирана от Надя и беше много красиво направена. Според мен се съобразява и с персоналните желания. Peace

# 95
  • гр. София
Мима, гел очни линии можеш да съживиш с един продукт на Инглот. Нарича се Дюралайн. Капваш 1-2 капки в очната линия и ползваш на момента. Следващият път пак така ако има нужда. Продуктът е много икономичен. Продава се в стъклено шишенце като капачката му е капкомер. С него можеш да си правиш и очни линии от пигменти, както и да смесваш пигменти и глитъри и да ги нанасяш на клепача.
Моят съм го купувала преди 2-3 години и по спомен тогава струваше 21-23 лева. Сега не знам колко е.

# 96
За Надя не бях чувала, но на Цецо не съм виждала нито един грим на качествена, хубава снимка от близо.  Предна камера с ретуш, филтри...
Някой има ли представа колко струва грима при него?
 Тук в Русе има едно момиче, което прави никакъв грим, обаче после се скъсва да обработва снимките, за да изгледат прилично клиентките...Разочарованието на живо обаче си остава предполагам..

# 97
  • София
Препоръчвам Надя, преди време снимах сесия, тя направи грима на момичето. Работи добре, земна е, можеш да се разбереш с нея като с човек. Не я познавам в дълбочина, само работата ни свърза тогава, останах доволна от услугите й.  Гримира наистина добре.

Мога да ти дам фейсбука й.

# 98
Аз познавам Надя Сивкова от много години и е наистина много земен, весел и готин човек, освен много добър професионалист. Мога много да я хваля, но няма смисъл те снимките и са показател как работи.

# 99
Спомням си преди време, че някои от вас използват козметиката на Инглот и ми бяха дали съвети за сенки.

Сега бих искала да взема ето този фон дьо тен, подходящ за контуиране.
До сега ползвах прахообразни продукти, но искам да пробвам и с нещо подобно. Нанасям съвсем малко и леко и почти не си личи, но иначе лицето ми стои като "измито".
Може ли мнение от ползвали го, както и за много светлата ми кожа, към кой номер да се насоча?

http://inglotcosmetics.com/stick.foundation/products/139/2017

Аз клоня към номер 109, но не съм сигурна.

# 100
Благодаря на всички Hug  ще се свържа с Надя, дано е свободна на конкретната дата.

# 101
Шоколадче благодаря за съвета, но Инглот във Варна вече няма  Sad Бях чела някъде, че са слага глицерин. Сложих ама не попи, остана си на капка.

# 102
Цецо взима 60 лева за грим с мигли. Peace

# 103
Аз съм виждала снимки на Преслава с Цецо, на които я е гримирал прекрасно. А и съм го виждала неведнъж в магазин козметичен да пазарува козметика висок глас, и горе-долу знам какво използва.
Но пък от Надя като гледам няма недоволни, не прекалява с продуктите, и досега не съм виждала кофти неин грим. А Цецо май се води по модата при гримиране (което може и да е предпочитание на клиентките му де), и някои неща не отиват на всеки.
Писах на Надя мейл, много се надявам да е свободна, ако и е пълен деня на дата, ще отида поне за пробен при Цецо, може да ме измайстори пък  Mr. Green

# 104
По повод засъхнала гел очна линия,
аз правя следното - слагам капчица тоалетно мляко в нея ,
леко потапям писеца първо в млякото, после размазвам
в засъхналата очна линия, и така я " разтопявам "  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт